Keith Long
Favori Üye
Benimle oynata oynataEkli dosyayı görüntüle 86268
Antrenmanlar ve dostluk maçlarıyla kadro değerimi 600 milyon euroya çıkarabildim.
Benimle oynata oynataEkli dosyayı görüntüle 86268
Antrenmanlar ve dostluk maçlarıyla kadro değerimi 600 milyon euroya çıkarabildim.
Kalecim bir tek seninle oynadığında gelişiyorSen de oynatıyordun reis.
Hücum yönünden etkili olursan eğer, hücumun; defansif yönden etkili olursan eğer, savunman gelişir. Senin de savunma yönünden kalecin gelişiyor.Kalecim bir tek seninle oynadığında gelişiyor
Hücumda orta sahada dünya Yıldızı adamım cezalıHücum yönünden etkili olursan eğer, hücumun; defansif yönden etkili olursan eğer, savunman gelişir. Senin de savunma yönünden kalecin gelişiyor.
Ligin en zor deplasmanlarından birine gidiyoruz, galibiyet şansımız yok ne yazık ki. Sezon başında gördüğümüz tatil görüntüleri eşliğinde iyi bir hafta geçirmeye çalışacağız.Takımı geliştirsek de, @bazinga'dan fark yiyeceğiz. Kaçarı yok.
Beni darmadağın edeceksin, mütevazılık yapıyorsun. İstikrarsızlığın dibine vuruyoruz, sen istikrarlı galibiyet alıyorsun. Fark atacaksın, hem de büyük fark.Ligin en zor deplasmanlarından birine gidiyoruz, galibiyet şansımız yok ne yazık ki. Sezon başında gördüğümüz tatil görüntüleri eşliğinde iyi bir hafta geçirmeye çalışacağız.
Norwich ve Bournemouth'a yenildik. Evet, istikrar.Beni darmadağın edeceksin, mütevazılık yapıyorsun. İstikrarsızlığın dibine vuruyoruz, sen istikrarlı galibiyet alıyorsun. Fark atacaksın, hem de büyük fark.
Dörtte dört yaptın, bu bir istikrar ama, inkâr etme ve en üstlere de çıktın. Yedek kadroyla bile çıksan beni yenersin, o derece.Norwich ve Bournemouth'a yenildik. Evet, istikrar.
5'te 5 yapmamız görülmemiş bir şey. Her serinin sonu varmış, bu seri de buraya kadarmış maalesef.Dörtte dört yaptın, bu bir istikrar ama, inkâr etme ve en üstlere de çıktın. Yedek kadroyla bile çıksan beni yenersin, o derece.
Crystal Palace 5-0 Brighton & Hove Albion5'te 5 yapmamız görülmemiş bir şey. Her serinin sonu varmış, bu seri de buraya kadarmış maalesef.
Takım isimlerini ters yazmışsın onun dışında mümkün skor tabii.Crystal Palace 5-0 Brighton & Hove Albion
Maçın skoru belli oldu bile.
Ters yazmadım aslında, doğru skor ve doğru sıralama.Takım isimlerini ters yazmışsın onun dışında mümkün skor tabii.
Aslında oyun yüzünden hepimiz çıldırdıkEe ben de böyle bir manyağım işte...
Yok ben zaten manyaktım oyunun çok etkisi olmadı... @Sherlock adaşım iyi bilir beni...Aslında oyun yüzünden hepimiz çıldırdık
Maç senin sahanda.Ters yazmadım aslında, doğru skor ve doğru sıralama.
Ekli dosyayı görüntüle 86290
Şu skoru dün gibi hatırlıyorum.
Maç benim sahamda ama güç senin elinde.Maç senin sahanda.
O zaten sana taktı sen oyunu bırakıncaYok ben zaten manyaktım oyunun çok etkisi olmadı... @Sherlock adaşım iyi bilir beni...