Keith Long
Favori Üye
@Dosi navası ala ala kalecinin fiyatıyla oynamışsın @DarkLegenDFinale doğru gidiyorum sanırım. Antreman kampı olmadan yenmek zor olacak ama yapacağız bir şeyler.
Yok pompy satarsam yine 40 üstü oluyor@Dosi navası ala ala kalecinin fiyatıyla oynamışsın @DarkLegenD
Podolski’yi alırmısın benden kaleciye param yetmiyorYok pompy satarsam yine 40 üstü oluyor
Biraz kalsın. Şuan kasamda baya para var nede olsa @Tolstoyevski @Araf @Sherlock
Yok bundan sonra işime yarayacak isimleri alırım pompy. Sona yaklaşıyoruz.Podolski’yi alırmısın benden kaleciye param yetmiyor
5 gol yiyen kaleciyi Manchester City e a yolladım
@Dosi
Ben nezaman kalecime teklif geliyor sen navası alıyorsun tesadüf mü @DosiYok bundan sonra işime yarayacak isimleri alırım pompy. Sona yaklaşıyoruz.
Gelen tekliflere satma. Onlar çok ucuza istiyorlarBen nezaman kalecime teklif geliyor sen navası alıyorsun tesadüf mü
30 du 36 dı. Kabul etmedi marchesin fiyatı 31 diye kabul ettim @Dosi 30 bir baktım 41 olmuşGelen tekliflere satma. Onlar çok ucuza istiyorlar
İstersen bedavaya gitsin.@Araf neure 20 e ver
@Dosi nin oyununa düştüm Navas olmayınca fiyatını 31 denİstersen bedavaya gitsin.
Zaten son deme girdik, bir hafta sonra bütün emekler boşa gidecek zira her şey sıfırlanacak o yüzden artık psikolojik olarak bende rahatlama geldi.Yok pompy satarsam yine 40 üstü oluyor
Biraz kalsın. Şuan kasamda baya para var nede olsa @Tolstoyevski @Araf @Sherlock
Ben Navas'ı çalıştırıp performansını yükseltiyorum. Emeğimin karşılığını almam gerekiyor@Dosi nin oyununa düştüm Navas olmayınca fiyatını 31 den
41 e çıkarmış marchesini
Transfer listesindeki fiyata gidecek, olursa olur. Transfer etmek istediğim oyuncular da var. Kadrom derinleşsin diye de uğraşıyorum.@Dosi nin oyununa düştüm Navas olmayınca fiyatını 31 den
41 e çıkarmış marchesini
Sıfırlandığında chealsea yi baştan alsaydım iyiydiZaten son deme girdik, bir hafta sonra bütün emekler boşa gidecek zira her şey sıfırlanacak o yüzden artık psikolojik olarak bende rahatlama geldi.
Yedek kalecim gelişiyorBen Navas'ı çalıştırıp performansını yükseltiyorum. Emeğimin karşılığını almam gerekiyor
Yedekler iyidir. Benim 3 kalecimde çok iyiYedek kalecim gelişiyor
O fiyata O kadar gol yiyen kaleciyi almazTransfer listesindeki fiyata gidecek, olursa olur. Transfer etmek istediğim oyuncular da var. Kadrom derinleşsin diye de uğraşıyorum.