Sen başka lige girmemişmiydin? Ne ara geldin bu tarafa
Sen de gelmişsin pompy😊
Sen ve @Tolstoyevski vardı sadece, o zaman gelmiştim işte.
Sen başka lige girmemişmiydin? Ne ara geldin bu tarafa
Sen de gelmişsin pompy😊
bizim takımında ligde umudu kalmadıKupadaki rakibimiz @Turkuazz 'a başarılar zor maç olacak hak eden kazansın sal bize kupayı ligde güzellik yaparız
anlamadım turkuaz da mı 6 kişi cezalı?
adamları cezalı duruma düşürbizim takımında ligde umudu kalmadı
bana nazaran şansın var ben ilk3 ü yenerim yolun açılır bak düşün derimbizim takımında ligde umudu kalmadı
buna sevinmeliyim bilmiyorum hz maçlarında beni yendiğini daha görmedim sürpriz mi bekliyordun
en iyi iki adamım cezalı kupa yorar beni kupa yordu 150 dakika maç oynandıbuna sevinmeliyim bilmiyorum hz maçlarında beni yendiğini daha görmedim sürpriz mi bekliyordun
şampiyonluk zorbana nazaran şansın var ben ilk3 ü yenerim yolun açılır bak düşün derim
sen baştan kaybediyorsun ben bile ilk3 ü hedefliyorum halen en kötü anlamda menajer şampiyonu olacağım hedefim oşampiyonluk zor
360 dakika maç oynatsın penaltılarda 180 penaltı kullansın @Felon @Turkuazz @DarkLegenD in bana yaptığını @Turkuazz sana yapsın ilk maç 2-2 bittisen baştan kaybediyorsun ben bile ilk3 ü hedefliyorum halen en kötü anlamda menajer şampiyonu olacağım hedefim o
En mühim maçlarda kaybettim zor maçlarda deplasmanda kaybettim İçerde beraber kalıp kazanamadım iyi değilim menajerlik bizi aşıyormuşsen baştan kaybediyorsun ben bile ilk3 ü hedefliyorum halen en kötü anlamda menajer şampiyonu olacağım hedefim o
en son benimle oynadıktan sonra oldu @TurkuazzEn mühim maçlarda kaybettim zor maçlarda deplasmanda kaybettim İçerde beraber kalıp kazanamadım iyi değilim menajerlik bizi aşıyormuş
@Sherlock, OSM Euro 2020 mi açtın?
umarım ilk hedef gerçekteki fenerin intikamıOSM'ye Euro 2020 modu getirmişler. @Tolstoyevski de birine katılmış, ben onu gördüm katıldım. Sonra hepinize davet attım, gelenlerle oynayalım diye. Baya da kalabalık olduk, gel yer mevcutsa hala.
Zaten transfer tamamen kapalı, tam anlamıyla antrenman ve taktikler üzerinden gidiyor ve kısa.