Keith Long
Favori Üye
2 dakikada gol engelledim bir sarı kart bir kırmızı kart iki farklı karar @DosiSert bir maç olmuş galiba
2 dakikada gol engelledim bir sarı kart bir kırmızı kart iki farklı karar @DosiSert bir maç olmuş galiba
ben 5 yedim 10 kişi kaldım 2 gol engeledim diye bir sarı kart bir kırmızı kart 2 side farklı oyuncu 2 side orta saha oyuncum @Araf 1 dk arayla nerdeyse 9 kişi kalacaktım @ArafEkli dosyayı görüntüle 86118
Rakibimiz güçlenmişti, ters köşe olacağımı düşünüyordum, yanılmadım da. Rakibimiz başarılı bir şekilde oynadı ve maç berabere bitti. En büyük hatam ise, bazı güçlü oyuncularımı ilk 11'e almamış olmamdı ve bazı taktiksel hatalarım da oldu. Sonuç olarak üçüncü beraberliğimi aldım ve ilk beşle puan farkı da açılmış oldu.
PC olduğu için defansif çıkmadım ve yine dersimi alıp köyüme döndüm...Tottenham Hotspur, @MEnes olmadan galibiyet almasını bildi, hem de defansın dibine vuran @Tolstoyevski ile oynadığı maçta. @MEnes olsaydı takımın başında, büyük ihtimalle yenilecekti. Bu da ilginç bir detay.
en azından şanşlısın @Tolstoyevski kırmızı yemedin @Tolstoyevski iki farklı karar oldu aynı pozisyonda @Tolstoyevski @Sherlock hakemle ilgili basın toplantım iki farklı karar nedir @TolstoyevskiPC olduğu için defansif çıkmadım ve yine dersimi alıp köyüme döndüm...
Bilgisayar olsa da, sonuç olarak @MEnes'in son bıraktığı taktiğiyle bir takım vardı orada. Biraz zaman geçseydi, o zaman ofansif yapabilirdin. Takımda form durumu daha yüksek, moral gücü yüksek, hata yapmışsın. Bu ikisi düştüğünde ofansif yaptığında sonuç verir.PC olduğu için defansif çıkmadım ve yine dersimi alıp köyüme döndüm...
benim futbolcuların ikisi cezalı durumda olmasa southampton maçında yoklar malesef @ArafBilgisayar olsa da, sonuç olarak @MEnes'in son bıraktığı taktiğiyle bir takım vardı orada. Biraz zaman geçseydi, o zaman ofansif yapabilirdin. Takımda form durumu daha yüksek, moral gücü yüksek, hata yapmışsın. Bu ikisi düştüğünde ofansif yaptığında sonuç verir.
ligi bitirdikFav10 Ligi - 30. Hafta (13 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 30. hafta geride kaldı... Manchester United'ı içeride 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başaran Crystal Palace, ligde üçüncü sıraya kadar yükseldi. Sarayın temsilcisi için peri masalı devam ediyor...
Ekli dosyayı görüntüle 86114
Ekli dosyayı görüntüle 86115
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Ben hakeme karşı galip geleceğizligi bitirdik
bence istifa etme @DosiOSM Euroligden istifa edeyim gerek yok dedim baktım tüm herkes gelmiş 😱 @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock
Orayı unutuyorum hep :S
OSM Euroligden istifa edeyim gerek yok dedim baktım tüm herkes gelmiş 😱 @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock
Orayı unutuyorum hep :S
Sen başka lige girmemişmiydin? Ne ara geldin bu tarafaOha, baya kalabalık olmuşuz yalnız. Girip bir bakayım dedim de. Kupa her türlü Fav10’a gelecek.
Sen de gelmişsin pompy😊bence istifa etme @Dosi