OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftadır alım satım işini bırakmıştım.
Bu gece kafama esti futbolcuları satışa çıkardım ve satılmış. Şansıma Navas'ım yine satıştaydı ve aldım yine ve yeniden :A
Yine satarım bir kaç güne. Takıma katkısı büyük :bhr:

Kaderimizde hep bir araya gelmek varmış :A
pompy bana bilenecek yine :A
@Araf @Tolstoyevski @Polat Şaşmaz @Sherlock

Navas ve senin arandaki ilişki. :A

Sezonun ilk maçında 5-0 yenildiğimiz Brighton'a karşı bu sefer kazanmak istiyoruz. Bakalım neler olacak? :)

• Üzücü
Reactions: Araf
Kimse bahsetmemiş ama antrenman süresi 8 saatten 4 saate düşürülmüş. Bu eğer sezonun başında olsaydı çok daha farklı etkisi olurdu, şimdi son potaya girilmişken pek etkisi olmayacak olsa da olumlu bir şey.
Ben sabah antrenmana soktum yine 8 saatti yalnız. Sana özel yaptılar sanırım ya da belli saat sonra bu gerçekleşti. :D

Bunu yapmaları demek, daha fazla antrenman ve daha az bilgisayarın oyuncu transfer etmesi de demek tabii. :)

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Yemezler, boşuna uğraşma. Manipüle etmene gelmem. :A

@sokak sanati ile kurduğumuz diyalog geldi aklıma. o da manipüle ettiğimi düşünürdü, yendi geçti oysa ve muhtemelen yine yenecek zamanı geldiğinde. Şimdiden başlayalım @sokak sanati gerçeklerine. :A

Bu oyunun ne yapacağı belli olmuyor. Kendi sahamda daha Liverpool'u yenemedik, düşün artık. :D

• İlginç
Reactions: Araf
Fav10 Ligi - 30. Hafta (13 Haziran 2020) Fikstürü:

Masadan dostların bir bir eksildiği Fav10 Ligi'nde 30. hafta zamanı... Crystal Palace ile Manchester United arasında oynanacak olan ve buradan çıkan sonucun üst sıralar adına belirleyici olacağı karşılaşma, dikkatleri üzerine çekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 86003
Ekli dosyayı görüntüle 86004

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
iyi olan kazansın kardeş gizledik 2mizde bakalım :)

Kimse bahsetmemiş ama antrenman süresi 8 saatten 4 saate düşürülmüş. Bu eğer sezonun başında olsaydı çok daha farklı etkisi olurdu, şimdi son potaya girilmişken pek etkisi olmayacak olsa da olumlu bir şey.
Bu haber gelmeden 1 saat önce başlatmıştım antrenmanları, boşu boşuna gitti. Keşke önceden başlatanların da düşürselerdi 4 saate. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu haber gelmeden 1 saat önce başlatmıştım antrenmanları, boşu boşuna gitti. Keşke önceden başlatanların da düşürselerdi 4 saate. :A
banada etkisi olmadı antremanlarım 12 8 4 diye gidiyorum benim 10u17geçe olmuş boşa gitti ama kasif yetişti bu etkinliğe azda olsa sevinçliyim :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Hocam 1 milyarlık kadronuzla benim gibi bir garibana karşı kampa mı gittiniz yoksa? :A
gizli antreman kamp olmuyor hocam :) sıralama olarak aynıyız maalesef mecbur ilk10'da yerimi sabitlemem gerekiyor ama 10kişi sahadayım maalesef elim bir hata sonucu

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...