Mahkum mu ? Ebru Özkan orada oynamadı sanırım çünkü Mahkum'da hatırlamıyorum ?Can Borcu < reyting borcu olmuş
Aslında deneklerin seveceği şeyler var ama bu sene Atv dizi tutturamıyor. Şahin Tepesi ve Mahkum gibi Ebru Özkan için hayal kırıklığı
Kardeşlerim vol 2 olur zannettim ama Kardelenler olur gibiCan Borcu atak yapamadığı gibi düşüş yaşamış. İşi zor gibi.
Hakim olacak doğrusu, karıştırmışımMahkum mu ? Ebru Özkan orada oynamadı sanırım çünkü Mahkum'da hatırlamıyorum ?
------
Kardeşlerim vol 2 olur zannettim ama Kardelenler olur gibi
Kanal D'nin hâlâ ne yaptığını anlamıyorum. Yalan dizisini izlemiyorum ama Cumartesi alınan reytingler belliyken diziyi bitirmek saçmalık.Gönül Dağı 159. Bölüm
TOTAL (1) : 7,57
AB (1) : 5,87
ABC1 (1) : 7,56
Masterchef Türkiye
TOTAL (4) : 3,55
AB (4) : 4,06
ABC1 (3) : 4,31
Güldür Güldür Show 390. Bölüm
TOTAL (11) : 2,55
AB (3) : 4,18
ABC1 (6) : 3,26
Can Borcu 2. Bölüm
TOTAL (10) : 2,65
AB (11) : 1,93
ABC1 (7) : 2,91
Yalan 30. Bölüm (FİNAL)
TOTAL (8) : 3,20
AB (12) : 1,68
ABC1 (11) : 2,48
Yabani 50. Bölüm
TOTAL (12) : 2,47
AB (9) : 2,10
ABC1 (12) : 2,21
Ben de diyordum Ebru Özkan gibi birini Mahkum'da nasıl fark etmem 😂Hakim olacak doğrusu, karıştırmışım
Yeni projelerine atv kadar güveniyor demek her projeleri Cumartesi'ye koydukları içinKanal D'nin hâlâ ne yaptığını anlamıyorum. Yalan dizisini izlemiyorum ama Cumartesi alınan reytingler belliyken diziyi bitirmek saçmalık.
Bu adamın devri bitti artık, Payitaht olmasaydı eğer son 4 projesi tutmamış olan bir adam olarak kalacaktı..bülent inalın totali iyi deniliyordu. ne oldu ?
Gönül Dağı onuda tokatlar. Çok yanlış karar verildi bana göre.Yeni projelerine atv kadar güveniyor demek her projeleri Cumartesi'ye koydukları için
Gönül Dağı 160'dan sonra kan kaybeder bence ya, Erdal Cindoruk çıkmamalıydıGönül Dağı onuda tokatlar. Çok yanlış karar verildi bana göre.