- Reaksiyon puanı
- 116,277
- Puanı
- 1,060
Benim için sorun yok. Okeye 4. Bulmak kolay @MEnes @TolstoyevskiBen varsam muhtemelen bu adam gelmez Dosi hanım...
Benim için sorun yok. Okeye 4. Bulmak kolay @MEnes @TolstoyevskiBen varsam muhtemelen bu adam gelmez Dosi hanım...
Benim için sorun yok. Okeye 4. Bulmak kolay @MEnes @Tolstoyevski
Twitterdaki yer unutuldu uygun bir ara oradan halledilir işlemler hafta sonu gibi.Benim için sorun yok. Okeye 4. Bulmak kolay @MEnes @Tolstoyevski
Oyun saçmalığın tanımıydı, içerisinde zerre mantık barındırmayan saçma sapan bir oyun... FM oynarım yine bunu oynamam..Oyun garip değildi, oyunu garip hale getiren sendin aslında.
Konunun seninle ne alakası var be adam... Her şeye ağlamaya programlandın bu ara yeter kendine gel artık...Demek sadece benim bulunduğum oyunlardan kaçıyorsun, vah ki ne vah...
Oynarız neden olmasın, çözülür.Şimdi bu evet mi? A kafam karıştı.
Ben bir ara Facebook hesabı açayım. Haber ederim @Sherlock @Tolstoyevski
Konunun seninle ne alakası var be adam... Her şeye ağlamaya programlandın bu ara yeter kendine gel artık...
Kendisi benim etkinliği sabote etti. OndandırKonunun seninle ne alakası var be adam... Her şeye ağlamaya programlandın bu ara yeter kendine gel artık...
Walter White hırsından var adamda. Kaybetmeyi tahammül edemiyor, sonuna kadar gidip, kazanmak istiyor. O olmadı mı, vazgeçiyor hemen.Oyun saçmalığın tanımıydı, içerisinde zerre mantık barındırmayan saçma sapan bir oyun... FM oynarım yine bunu oynamam..
Sen de haklısın biraz ağır geldi di mi bu sıralar... Çok fazla geldi, sen de insansın sonuçta...Çok fazla hainliğe uğrayınca böyle oluyor...
Oyun saçmalığın tanımıydı, içerisinde zerre mantık barındırmayan saçma sapan bir oyun... FM oynarım yine bunu oynamam..
Yapar adaşım yapar, vardır öyle huyları. )Kendisi benim etkinliği sabote etti. Ondandır
Walter White hırsından var adamda. Kaybetmeyi tahammül edemiyor, sonuna kadar gidip, kazanmak istiyor. O olmadı mı, vazgeçiyor hemen.
Ki ben FM bile oynamıyorum son 5 6 yıldır...
Kendisi benim etkinliği sabote etti. Ondandır
İstifa edilen lige aynı hesapla geri dönmek mümkün değil.. Farklı hesap açılması gerekiyor ve şayet uygulamadan giriliyorsa da uygulamadan çıkış yapmak işkence...@batuhankaralar bile en son geri dönecekti, onda da bir sıkıntı oldu ama çözemedi sanırım.
Walter dedemin en azından kontrol elindeydi ya da eline aldı bir şekilde... Bizde kontrol bu saçma sapan tasarlanmış basit bir web tabanlı oyundaydı...Walter White hırsından var adamda. Kaybetmeyi tahammül edemiyor, sonuna kadar gidip, kazanmak istiyor. O olmadı mı, vazgeçiyor hemen.
Tamam.Peki, bundan sonra karışmayız etkinliklerinize Dosi hanım...