OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa edilen lige aynı hesapla geri dönmek mümkün değil.. Farklı hesap açılması gerekiyor ve şayet uygulamadan giriliyorsa da uygulamadan çıkış yapmak işkence...

@batuhankaralar hocamız farklı bir hesap açacaktı, yoldaşlarını yarı yolda bırakmamak adına...

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Walter dedemin en azından kontrol elindeydi ya da eline aldı bir şekilde... Bizde kontrol bu saçma sapan tasarlanmış basit bir web tabanlı oyundaydı... :A

Ulan adam kanserdi kanser, mezarında ters döndü şu an dedem... Hala kontrol kendindeydi diyor...

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ulan adam kanserdi kanser, mezarında ters döndü şu an dedem... Hala kontrol kendindeydi diyor...
Kanserden bahsetmiyorum icraatlerinden bahsediyorum, her daim olayı kendi kontrolünde tuttu dedem... Etrafında o kadar yüksek güçler olmasına rağmen hep kontrolü elinde tutup hepsini tek tek yok etti... Ama burada ona izin bile verilmiyor çünkü ortamın tasarımı saçmalığın ta kendisi...

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Zaten şu dakikadan sonra şampiyonluk parolasını sonuna kadar hissettireceğiz... :A Yedeğim yok falan bunlar bahane onları çözeriz... :A
Kanserden bahsetmiyorum icraatlerinden bahsediyorum, her daim olayı kendi kontrolünde tuttu dedem... Etrafında o kadar yüksek güçler olmasına rağmen hep kontrolü elinde tutup hepsini tek tek yok etti... Ama burada ona izin bile verilmiyor çünkü ortamın tasarımı saçmalığın ta kendisi...

Sakın tek bir yalan daha söyleme... Neden biliyor musun... ÇÜNKÜ... ÇÜNKÜ...

• Güldürdün
Yapacak bir şey yok derinlerden gelen bir ses böyle bir karar verdirtti... :A
Hiç taktik değiştiğini gormedim taktik savaşlarında o yüzden hep puan bıraktın bende senin gibi yenilmemem gereken takımlara puan biraktim ama artık taktiğe taktik diyorum ve sheffieldi puansız gönderdim 🤣

@MEnes hocamı çok iyi anlıyorum. Oyun o kadar saçma ki sinir ediyor :A Taktiğin önemsiz olduğu futbol menajerlik oyunu mu olur? :D

• Beğendim
1 haftadır alım satım işini bırakmıştım.
Bu gece kafama esti futbolcuları satışa çıkardım ve satılmış. Şansıma Navas'ım yine satıştaydı ve aldım yine ve yeniden :A
Yine satarım bir kaç güne. Takıma katkısı büyük :bhr:

Kaderimizde hep bir araya gelmek varmış :A
pompy bana bilenecek yine :A
@Araf @Tolstoyevski @Polat Şaşmaz @Sherlock

Fav10 Ligi - 30. Hafta (13 Haziran 2020) Fikstürü:

Masadan dostların bir bir eksildiği Fav10 Ligi'nde 30. hafta zamanı... Crystal Palace ile Manchester United arasında oynanacak olan ve buradan çıkan sonucun üst sıralar adına belirleyici olacağı karşılaşma, dikkatleri üzerine çekiyor.

30. Hafta Fikstür - 1.png

30. Hafta Fikstür - 2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...