OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1591718611304.png

@Felon'a karşı ofansif bir şekilde dostluk maçı yaptım, bu kez kazandım. Tabii dostluk maçları tam anlamıyla karşılamıyor gerçekleri ama yine de ofansif olunca daha iyi oldu. Ayarım da yok tabii benim. Ofansif olacak yerde defansif; defansif olacak yerde de ofansif oynuyorum ve sonuç ortada. Sağlık olsun, yine bir ders çıkardık. Düşe kalka ilerleyeceğiz ve mümkün olduğunca korkak futbol oynatmamaya çalışayım. Fazla geriye çekilince kimi zaman sıkıntılar yaşanabiliyor.

İkinci yarının ilk 4 haftasında Arsenal ve Tottenham'ı yendik. Norwich ve Bournemouth'a yenildik şaka gibi.

Fakat bu oyun kadar kötü oyun az gördüm. En ufak bir rotasyon yaptığın an kaybediyorsun. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Hep en iyi kadroyla çıkman gerekiyor çıkmazsan ağır bir ceza kesiyor.

Bu sezon bitsin de daha da hayatta bulaşmam bu oyuna. :D

Hocaların hocasını da delirtmişler. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Felon
Ekli dosyayı görüntüle 85644

@Felon'a karşı ofansif bir şekilde dostluk maçı yaptım, bu kez kazandım. Tabii dostluk maçları tam anlamıyla karşılamıyor gerçekleri ama yine de ofansif olunca daha iyi oldu. Ayarım da yok tabii benim. Ofansif olacak yerde defansif; defansif olacak yerde de ofansif oynuyorum ve sonuç ortada. Sağlık olsun, yine bir ders çıkardık. Düşe kalka ilerleyeceğiz ve mümkün olduğunca korkak futbol oynatmamaya çalışayım. Fazla geriye çekilince kimi zaman sıkıntılar yaşanabiliyor.
4 as oyuncu antremanda tebrik ediyorum yinede
Maç içinde geçmiş olsun

@Felon bana dört attı da, acaba antrenman kampı da yapmış olabilir mi? Çok abartılı geldi skor. Tamam, kadron çok iyi de, bu kadar beklemiyordum. Hatta en iyi kadroyu çıkardığımı düşünüyorum, belki taktik hatası yapmışımdır. Gerçi antrenman kampı yapılacak takım da değilim ayrı konu ama yine de sormak istedim. :D
Antreman kampı yapsam gözükür zaten kampı bu maç için harcamam üzgünüm :)

Ekli dosyayı görüntüle 85636

Skora bakmadan önce "kesin dört yemişimdir" dedim ve dört gol yemişim. Şaşırtmadı açıkçası. Bu kadro değerindeki takıma karşı şansım azdı, kazanamadım da. Ligin ilk yarısında 3-0 yenmiştim, bu kez olmadı. Farklı mağlup olduk, belki taktik hatası da yaptık. Sonuç olarak darbe aldık, toparlanacağız.
Ben dün turkuaza haybeye yenildim int yoktu evde taktik falan hak getireydi tam kadro çıkınca sonuç ortada

Takımımın değeri 300M geçti :A @Sherlock @Araf
Satışta 2 futbolcum vardı ve biri 2 haftadır iyiki satılmalmış. Değeri baya artmış :A iptal ettim.
şu antremanı geç keşfettim. Takımımın gücü baya arttı son günlerde.
Uzun bir süre alım yapmam belki. Şuan kadroda satılık futbolcum yok. Fazla yedek var artık. Onları sonra satarım belki.
Artık maçtan hemen sonra ve uyuyacağım zaman günde 2 kere antremana sokarım futbolcuları :A :A @Tolstoyevski
Buna gülmen iyi oldu @Tolstoyevski . Takımı antremana yollmayı unutmuştum :A @xdragxx

4 as oyuncu antremanda tebrik ediyorum yinede
Maç içinde geçmiş olsun
Yine de tabii dostluk maçı. Skor değil de, oyuncuların gelişimi önemli. :)
Ben dün turkuaza haybeye yenildim int yoktu evde taktik falan hak getireydi tam kadro çıkınca sonuç ortada
Takımın yarısı superstar olduğu için bir zahmet de yen yani. Bu arada ilk maçta yenmiştim, kadron o zaman o kadar da iyi değildi. Büyük gelişme gösterdin. İlk maçta 3-0 yenmiştim, şimdi 4-1 yenildim. Biraz ofansif oynasaydım keşke, çok fazla defansif oynadım. Aslında tam defansife kaçan taktik de değildi ama yine de defansif yaptım. Geçen sefer defansif taktikle yenmiştim gerçi ama o zamanki kadro ile bu zamanki kadro aynı değil tabii. :)
Antreman kampı yapsam gözükür zaten kampı bu maç için harcamam üzgünüm :)
Direkt gömdün benim takımı ha, gerçi tabii harcamasan daha iyi olur. Daha güçlü rakiplerine karşı harcarsan daha iyi. Kadro değeri yüksek olanlar konusunda özellikle harcayabilirsin. :)

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...