Aslında sonuna 'kim olsa yenerdi onları zaten' diye ekleyecektim ama kıyamadımŞansa aldın
Aslında sonuna 'kim olsa yenerdi onları zaten' diye ekleyecektim ama kıyamadımŞansa aldın
Takımını iyi yönetiyorsun ilk haftadan katılsaydın daha etki edebilirdi, sonradan katıldın ama buna rağmen takımın iyiZar zor aldım maçları bakma birisi @xdragxx in takımı, bir diğeri bilgisayardı
Demene gerek yok o anlam çıkıyor zaten...Aslında sonuna 'kim olsa yenerdi onları zaten' diye ekleyecektim ama kıyamadım
SustumDemene gerek yok o anlam çıkıyor zaten...
Bu sene acemiliğimi atıyorum. Bir sonraki sezon hedef daha yüksek olacakTakımını iyi yönetiyorsun ilk haftadan katılsaydın daha etki edebilirdi, sonradan katıldın ama buna rağmen takımın iyi
Atarlanıyorsun amaSusma ya
Yok be ne atarlanmasıAtarlanıyorsun ama
Üzülüyorum sonra
Ben daha kahvaltı yapmadım gidip enerji toplayayım sonra akşama doğru senin program hakkında bir toplantı yapalımYok be ne atarlanması
Ekranı temizlediğim için mi böyle görünüyor diye düşündüm bir an ama anlaşılan alakası yok.
Ekli dosyayı görüntüle 85619
@MEnes'in takımı Tottenham Hotspur, 1 milyar euro kadro değerini ulaştı. Kendisini tebrik ediyoruz.
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Şu günlük az miktarda para ve 3 jeton gelmesi ne iyi oldu. Kamp için daha hızlı birikmekte @Sherlock
Takımımın değeri 300M geçti @Sherlock @Araf
Satışta 2 futbolcum vardı ve biri 2 haftadır iyiki satılmalmış. Değeri baya artmış iptal ettim.
şu antremanı geç keşfettim. Takımımın gücü baya arttı son günlerde.
Uzun bir süre alım yapmam belki. Şuan kadroda satılık futbolcum yok. Fazla yedek var artık. Onları sonra satarım belki.
Artık maçtan hemen sonra ve uyuyacağım zaman günde 2 kere antremana sokarım futbolcuları @Tolstoyevski
elim biraz egzama oldu dezenfaktanlardan ben facebook hesabımdan girdim telefondaki uygulamadan girsem iyiydi @SherlockFav10 Ligi - 25. Hafta (8 Haziran) Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 25. hafta karşılaşmaları oynandı. Haftanın maçında üst sıraları zorlayan; ligin sürpriz ekiplerinden Crystal Palace, kaybettiği liderlik koltuğunu geri kazanmak isteyen Arsenal'ı 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Ekli dosyayı görüntüle 85629
Ekli dosyayı görüntüle 85630
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
elim biraz egzama oldu dezenfaktanlardan ben facebook hesabımdan girdim telefondaki uygulamadan girsem iyiydi @Sherlock
neden fernando torresi sakatlamadın adam benim defansı sakatladı @SherlockRakibimiz Everton'ın kadro değerine bakıyoruz...