OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu günlük az miktarda para ve 3 jeton gelmesi ne iyi oldu. Kamp için daha hızlı birikmekte @Sherlock :A

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Takımımın değeri 300M geçti :A @Sherlock @Araf
Satışta 2 futbolcum vardı ve biri 2 haftadır iyiki satılmalmış. Değeri baya artmış :A iptal ettim.
şu antremanı geç keşfettim. Takımımın gücü baya arttı son günlerde.
Uzun bir süre alım yapmam belki. Şuan kadroda satılık futbolcum yok. Fazla yedek var artık. Onları sonra satarım belki.
Artık maçtan hemen sonra ve uyuyacağım zaman günde 2 kere antremana sokarım futbolcuları :A :A @Tolstoyevski

Takımımın değeri 300M geçti :A @Sherlock @Araf
Satışta 2 futbolcum vardı ve biri 2 haftadır iyiki satılmalmış. Değeri baya artmış :A iptal ettim.
şu antremanı geç keşfettim. Takımımın gücü baya arttı son günlerde.
Uzun bir süre alım yapmam belki. Şuan kadroda satılık futbolcum yok. Fazla yedek var artık. Onları sonra satarım belki.
Artık maçtan hemen sonra ve uyuyacağım zaman günde 2 kere antremana sokarım futbolcuları :A :A @Tolstoyevski
Keşke anlatmasaydım...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sürekli kazanıp zirveye yerleşseydin, muhtemelen zevki olmazdı. Bak @Turkuazz'a, @secquin'e, zirveyi kaybettiler ve kazanmak için çabalıyorlar, daha zevkli oluyor. @Polat Şaşmaz'a bak, büyük bir çaba göstererek zirveye yerleşti. Emin ol, bazen kaybetmek de iyi olabiliyor, zevki hale getirebiliyor ligi. :D
Katılıyorum daha keyifli hep kazanmak aslında ligin tadınıda kaçırırdı her takım kaybedebilir :A

• Güldürdün
Kolay maç değil kaybederse takım şampiyonluk kaçırabilir :A
Yok be daha ligin bitmesine çok var. Biz de 5 maçtır yenilmiyoruz. Seriyi bozmak istemiyoruz ama kaybetme şansımız %85 :A
İlk maçta 2-0 kazanmıştın. İlk hedefim kazanmak, sonraki beraberlik ve en son az gol ile yenilmek :A :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Detaylı olarak @Araf anlatmıştı sanki? :A aslında daha yeniyken Sherlock anlatmıştı ama antreman bittikten sonra "bitti" kısmına tıklamak gerektiği söylenmedi :A
Ben anlatmıştım o da anlattıysa bilemem :A Keşke onlar da anlatmasalardı da futbolcular yerinde saysaydı :A

• Güldürdün
Ben anlatmıştım o da anlattıysa bilemem :A Keşke onlar da anlatmasalardı da futbolcular yerinde saysaydı :A
Sen biliyorsun da ne oldu? Yerinde sayıyorlar seninkiler galiba :A
Ben er yada geç öğrenirdim.
İlk yarıyı bilmeden yukarılarda bitirdim. Başta bilseydim şimdi çok daha iyi olurduk :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Yok be daha ligin bitmesine çok var. Biz de 5 maçtır yenilmiyoruz. Seriyi bozmak istemiyoruz ama kaybetme şansımız %85 :A
İlk maçta 2-0 kazanmıştın. İlk hedefim kazanmak, sonraki beraberlik ve en son az gol ile yenilmek :A :A
Son 3 maç birde hep galibiyet almışsın o açıdan da formda takımın zor deplasman :A

• Harika
Sen biliyorsun da ne oldu? Yerinde sayıyorlar seninkiler galiba :A
Ben er yada geç öğrenirdim.
İlk yarıyı bilmeden yukarılarda bitirdim. Başta bilseydim şimdi çok daha iyi olurduk :A
İşte bu gıcıklığın yüzünden demiştim :T:

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...