OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen agresif oynamışsın. Ben normal oynadım. Benim oyunculara bu sey olmadı.:X
hayır normal oynuyorum agresif oynasam kırmızı kart görürüm neden defansımı everton maçı öncesi sakatladın @Dosi nin takımını bitirecem o maça kadar dünya yıldızı olur

İkinci yarının ilk 4 haftasında Arsenal ve Tottenham'ı yendik. Norwich ve Bournemouth'a yenildik şaka gibi.

Fakat bu oyun kadar kötü oyun az gördüm. En ufak bir rotasyon yaptığın an kaybediyorsun. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Hep en iyi kadroyla çıkman gerekiyor çıkmazsan ağır bir ceza kesiyor.

Bu sezon bitsin de daha da hayatta bulaşmam bu oyuna. :D

@Felon bana dört attı da, acaba antrenman kampı da yapmış olabilir mi? Çok abartılı geldi skor. Tamam, kadron çok iyi de, bu kadar beklemiyordum. Hatta en iyi kadroyu çıkardığımı düşünüyorum, belki taktik hatası yapmışımdır. Gerçi antrenman kampı yapılacak takım da değilim ayrı konu ama yine de sormak istedim. :D

İkinci yarının ilk 4 haftasında Arsenal ve Tottenham'ı yendik. Norwich ve Bournemouth'a yenildik şaka gibi.

Fakat bu oyun kadar kötü oyun az gördüm. En ufak bir rotasyon yaptığın an kaybediyorsun. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Hep en iyi kadroyla çıkman gerekiyor çıkmazsan ağır bir ceza kesiyor.

Bu sezon bitsin de daha da hayatta bulaşmam bu oyuna. :D

Aldığımız galibiyet ile Ozan'ı oyundan soğutmayı da başardık. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Önce coin açısından dur durak bilmeden yükseldiğini, hemen ardından da kadro değeri açısından uçuşa geçtiğini söylemen... Gariban Burnley camiası olarak paramparçayız, zaten bugün baş kapitalist Everton'la maçımız var. :A Yok olacağız yok...
Neren gariban be.
Neyse

Gel gel ikimiz de güçlü takımlara yenilmedik :Z
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...