Keith Long
Favori Üye
Başka takım seç Tottenham olabilir evertonu yor biraz @ArafDostluk maçları oyuncuları geliştirmek için, skor almak için değil. Skor seni yanıltmasın.
Başka takım seç Tottenham olabilir evertonu yor biraz @ArafDostluk maçları oyuncuları geliştirmek için, skor almak için değil. Skor seni yanıltmasın.
Evertonla oynayacağım taktiğimi değiştirdim sol kanattan yemiş golü takımım @sokak sanatiÇok iyi oldu. Çokta güzel oldu.
Evertonla oynayacağım taktiğimi değiştirdim
Olmuyor 5 defansım yok 4 defansım var sürekli kaleci değiştirmekten dostluk maçalarını güçlü takımla oynatıyorum5-3-2 Uzun Top, Değerler 60 ofsayt taktiği açık oyna.
Marceloyu kaparsan benden ve neure u etme bulma dünyası @Araf@emreemreu'nun takımı Bournemouth, Isco'yu transfer etti. Dün @Tolstoyevski, bugün @emreemreu oyuncu transfer etti. İkisi de benim transfer etmek istediğim ama transfer edemediğim oyuncuları transfer etti. Bir türlü transfer olmadı oyuncularım. Bu arada @emreemreu sonunda çıkış yakaladı. Geç de olsa yıldız futbolcuları transfer ediyor.
@emreemreu'nun takımı Bournemouth, Isco'yu transfer etti. Dün @Tolstoyevski, bugün @emreemreu oyuncu transfer etti. İkisi de benim transfer etmek istediğim ama transfer edemediğim oyuncuları transfer etti. Bir türlü transfer olmadı oyuncularım. Bu arada @emreemreu sonunda çıkış yakaladı. Geç de olsa yıldız futbolcuları transfer ediyor.
"Güldürdün" butonuna basıp espri mi yaptın sen, dünyanın sonu geliyor. Şaşırttın. Bu @pompy mi diye düşündüm.
Değirmenin suyu nereden geliyor sayın @emreemreu? Yoksa yüklü miktarda para mı kazanıyorsunuz?Ligin ikinci yarısında oynadığımız 4 maçta sadece 1 gol yedik ve 5 puan topladık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.
Kulüp başkanımız epey sinirli. Tutturmuş bi ilk 10 girmek.
@emreemreu'nun takımı Bournemouth, Isco'yu transfer etti. Dün @Tolstoyevski, bugün @emreemreu oyuncu transfer etti. İkisi de benim transfer etmek istediğim ama transfer edemediğim oyuncuları transfer etti. Bir türlü transfer olmadı oyuncularım. Bu arada @emreemreu sonunda çıkış yakaladı. Geç de olsa yıldız futbolcuları transfer ediyor.
Muhtemelen doping vermiştir oyuncularına sayın @emreemreu.@emreemreu bugün ikinci yarının en güçlü ekiplerinden olan, sarayın temsilcisi Crystal Palace'ı mağlup etti. Başkan muhtemelen açık çek yazmıştır gaza gelip. @bazinga
arada bir yaparım"Güldürdün" butonuna basıp espri mi yaptın sen, dünyanın sonu geliyor. Şaşırttın. Bu @pompy mi diye düşündüm.
neden alıyorsun onlar yenince ben yeniyorum
@MEnes şike yaptı değil mi? Kaça sattın da maçı puan kopardın?
@MEnes şike yaptı değil mi? Kaça sattın da maçı puan kopardın?
Antrenman kampıyla durdurulur artık Everton. Doğru olanı yapmışsın.İlk kez kampa gittim Araf hocam, şike falan yok.