Kaybettiğimiz puanları öbür maçlardan puan almaya çalışacağızŞampiyonluk yolunda sana biraz çelme taktık ama ben de 12. sırayı kaybetmek istemiyorum 🙄
Kaybettiğimiz puanları öbür maçlardan puan almaya çalışacağızŞampiyonluk yolunda sana biraz çelme taktık ama ben de 12. sırayı kaybetmek istemiyorum 🙄
altı attıktan sonra kendine gelemedin @TurkuazzKaybettiğimiz puanları öbür maçlardan puan almaya çalışacağız
@emreemreu bugün ikinci yarının en güçlü ekiplerinden olan, sarayın temsilcisi Crystal Palace'ı mağlup etti. Başkan muhtemelen açık çek yazmıştır gaza gelip. @bazinga
Saray maray dinlemeyiz. Yıkar, geçeriz sarayları. (1 maç kazanıp gaza gelmişimdir. )
4 maçta 4 puan fener miyim ben @Sherlockİkinci yarıdaki performansına bakarsak gaza gelmende bir problem yok bence.
Pişmanlık duyuyorum 1 gol atsaydık keşke aslında daha iyidialtı attıktan sonra kendine gelemedin @Turkuazz
dünya yıldızı oluşturacam yakında @Sherlockİkinci yarıdaki performansına bakarsak gaza gelmende bir problem yok bence.
bütün oyuncularımı dünya yıldızı yaparım yakında @Sherlock piyango kime vurur onu bilmiyorumFav10 Ligi - 27. Hafta (10 Haziran) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 85717
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
4.Atlıyı neden koymuyorsun @Turkuazz bence ayıpKapitalizmin üç atlısı.
Ekli dosyayı görüntüle 85732
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Turkuazz emin adımlarla geliyor bir anda bizi geçecek potansiyelde eldekileri çıkarıp bir yıldız alsa bizi geçer1 milyar doları aşanları kastederek yaptım. @Turkuazz da ulaşsın o rakama, o şekilde de paylaşırım.
2-0 yenildim adamlarım dünya yaldızı olmuyorTurkuazz emin adımlarla geliyor bir anda bizi geçecek potansiyelde eldekileri çıkarıp bir yıldız alsa bizi geçer