İyi kaleci almışsın, Navas.@Araf senin futbolcular yüzünden daha bugün ilk maça çıkan kalecimin bileği zarar görmüş
Şuan tedavi oluyor.
Tüm paramı verdim. Kasa nerdeyse boş bi satılamadı futbolcularımİyi kaleci almışsın, Navas.
Sakatlanmış olsa da, doktoru kullanarak sahalardan uzak kalma süresini kısaltabilirsin.
(sonuncu oldu)@Tolstoyevski'nin dediğinin doğru olması lazım. Hedefi 16. olmak olan bir takımı hedefine ulaştırmak aslında hem daha kolay, hem de 16. sıranın ne kadar üstüne çıkarsan alacağın menajer puanı o kadar artıyor. Şuan City veya Liverpool'u alsan dahi bırak birinci olmayı, ilk üçe girmen bile çok zor. Dolayısıyla Norwich daha mantıklı ve daha kolay oluyor aslında.
Sonuncu olmayacağım. Başta tökezleyip sonra yükseleceğim
Kesinlikle ilk6 ya gireceğiz kadro yapilanmamiz devam ediyor tek eksigimiz özgüven onu asarsak kimse tutamaz bizi5. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu:
Ligde 5. hafta karşılaşmalarının ardından oluşan puan durumunda, Arsenal namağlup bir şekilde zirvede yer almayı sürdürüyor. Onu Tottenham ve Manchester United takip ederken, dördüncü sırada ligin sürpriz ekibi Brighton and Hove Albion bulunuyor.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Ben sana güveniyorum.Sonuncu olmayacağım. Başta tökezleyip sonra yükseleceğim
lampard ben yokten çıldırmış @sokak sanatiTebrikler reis. Takıma katkı sağlarlar umarım. Sonuncu takımı aldığın için işin zor. Biraz daha uğraş.
2 gün takıma bakmadım nerelere düşmüş 😱5. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu:
Ligde 5. hafta karşılaşmalarının ardından oluşan puan durumunda, Arsenal namağlup bir şekilde zirvede yer almayı sürdürüyor. Onu Tottenham ve Manchester United takip ederken, dördüncü sırada ligin sürpriz ekibi Brighton and Hove Albion bulunuyor.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
2 gün takıma bakmadım nerelere düşmüş 😱
Batuhankaralar ve MEnes takımımı yordu kupa öncesi 😡Kupa - 2. Tur Fikstürü:
Bugün kupada 2. tur maçları oynanacak. Bazı takımlar kupaya 2. turdan katıldığı için maç yapmak zorunda kalırken, bazı takımlar ise oyuncularını dinlendirme fırsatı bulacak.
Hazırlık maçları yorgunluk yapmıyor oyunculara benim bildiğim.Kalecimiz Navas sakatken bizimle dostluk maçı oynamayı nasıl kendinize yakıştırdınız @MEnes @batuhankaralar 😡😡😡
Olsun. Mutsuz oluyorumHazırlık maçları yorgunluk yapmıyor oyunculara benim bildiğim.
Mutsuzluk dediğin nedir bir AN'dır. Sonra gider yerini mutluluğa bırakır...Olsun. Mutsuz oluyorum