OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brighton'dan Üçü Bir Arada!

66kB19.jpg

Ligin sürpriz ekiplerinden Brighton and Hove Albion, üç transferi bir arada duyurdu. Paris Saint-Germain'den Luis Suárez, Lazio'dan Acerbi ve Napoli'den Dries Mertens'i kadrosuna katan İngiliz ekibi transfer yarışında var olduğunu rakiplerine hatırlattı.

Takımın teknik direktörü @Araf düzenlediği basın toplantısında, "Gördüğüm kadarıyla performansımızın sürpriz olduğu söyleniyor, dillendiriliyor. Öyle bir şey yok, hiçbir başarı tesadüf değildir. Tarihte yer alan her başarının arkasında benim gibi yüce liderler yer almaktadır. Şampiyonluk yolunda iddialı olacağımızı sezon başından itibaren dile getiriyordum, gelinen noktada haklı olduğum da ortaya çıkıyor. Bugün kadromuza kattığımız bu üç arkadaşımızla beraber, şampiyonluğa giden bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

• Beğendim
Reactions: Araf and bazinga
Norwich'ten Savunmaya Takviye!

dB6YoI.jpg

Lige kötü bir başlangıç yapan, ardından teknik direktörlük görevine @Dosi'yi getiren Norwich City transfere hız kesmeden devam ediyor. Geldiği ilk günden itibaren takımın savunma konusunda önemli sorunları olduğunu dile getiren tecrübeli teknik kadın @Dosi, yönetimden savunmaya transfer istediğini de açıklamıştı. Yönetim, tecrübeli teknik kadını dinlemiş olacak ki; bugün Lille'den Felipe'nin transfer edildiğini duyurdular.

Felipe yaptığı açıklamada, "Hayranı olduğum bir teknik direktörle çalışacağım, kendisinden telefon geldiğinde direkt kabul ettim. Norwich'in şuan ligde bulunduğu konum hak ettiğinden kesinlikle uzakta, ancak ben zoru severim. Kulübümüzü el birliği ile güzel, güneşli günlerine kavuşturacağız" dedi.

• Harika
Reactions: Dosi
Norwich'ten Savunmaya Takviye!

dB6YoI.jpg

Lige kötü bir başlangıç yapan, ardından teknik direktörlük görevine @Dosi'yi getiren Norwich City transfere hız kesmeden devam ediyor. Geldiği ilk günden itibaren takımın savunma konusunda önemli sorunları olduğunu dile getiren tecrübeli teknik kadın @Dosi, yönetimden savunmaya transfer istediğini de açıklamıştı. Yönetim tecrübeli teknik kadını dinlemiş olacak ki, bugün Lille'den Felipe'nin transfer edildiğini duyurdular. Felipe yaptığı açıklamada, "Hayranı olduğum bir teknik direktörle çalışacağım, kendisinden telefon geldiğinde direkt kabul ettim. Norwich'in şuan ligde bulunduğu konum hak ettiğinden kesinlikle uzakta, ancak ben zoru severim. Kulübümüzü el birliği ile güzel, güneşli günlerine kavuşturacağız" dedi.
chealsea nin transferlerini duyurmadın @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Chelsea'den Çifte Transfer!

jJG0st.jpg

Teknik direktörlük görevine @pompy'yi getiren İngiliz ekibinde, transferler de tecrübeli teknik adamın istekleri doğrultusunda bir bir gerçekleşiyor. Önce Marouane Fellaini'yi, hemen ardından da Rúben Dias'ı kadrosuna katan Chelsea'de işler hızlıca yoluna koyulmaya çalışılıyor. Basın toplantısında açıklama yapan @pompy, "Elimde sihirli bir değnek yok, olabildiğince hızlı bir şekilde işleri yoluna koymaya çalışıyorum. Taraftarlarımızdan tek isteğim sabırlı olmaları ve bana güvenmeleri. Bugün kadromuza kattığımız iki oyuncumuz, bizlere şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacaklar. Bir an önce taraftarlarımıza hak ettikleri Chelsea'yi izleteceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Chelsea'den Çifte Transfer!

jJG0st.jpg

Teknik direktörlük görevine @pompy'yi getiren İngiliz ekibinde, transferler de tecrübeli teknik adamın istekleri doğrultusunda bir bir gerçekleşiyor. Önce Marouane Fellaini'yi, hemen ardından da Rúben Dias'ı kadrosuna katan Chelsea'de işler hızlıca yoluna koyulmaya çalışılıyor. Basın toplantısında açıklama yapan @pompy, "Elimde sihirli bir değnek yok, olabildiğince hızlı bir şekilde işleri yoluna koymaya çalışıyorum. Taraftarlarımızdan tek isteğim sabırlı olmaları ve bana güvenmeleri. Bugün kadromuza kattığımız iki oyuncumuz, bizlere şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacaklar. Bir an önce taraftarlarımıza hak ettikleri Chelsea'yi izleteceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
forvetin içinden slimani çıktı beslenemiyor takım @Sherlock

Sarayda Transfer Hareketliliği!

ce9JO7.jpg

Hollandalı yıldız Memphis Depay, Crystal Palace'ın yolunu tuttu. Sarayların takımı Crystal Palace, transfer yapmaya devam ediyor. Tecrübeli teknik adam @bazinga'nın isteği doğrultusunda "al-sat" politikasına devam eden İngiliz ekibinde, transferler biteceğe benzemiyor. İmza töreninde açıklama yapan kurt hoca, "Hücum bölgesine transfer yapmamız gerekiyordu, bu doğrultuda Memphis'i kadromuza kattık. Kendisinin lige ve takıma hızlıca uyum sağlayacağına inanıyorum. Bu kulüp, eskiden yalnızca oyuncu alırdı ve kadro haddinden fazla kalabalık olurdu. Ben buraya yeni bir kültür getirmeye geldim, sarayı prangalarından kurtarmaya geldim. Kulübü içerisinde yüzdüğü bu borç batağından çekip çıkarmaya geldim, herkes bana inansın. Başaracağız." şeklinde konuştu.

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Watford, Kötü Günleri Geride Bırakmak İstiyor!

N15P4A.jpg

Lige beklentilerin oldukça altında bir başlangıç yapan ve henüz galibiyetle tanışamayan Watford, işleri hızlıca yoluna koymaya çalışıyor. Küme düşme potasından bir an önce kurtulup, üst sıralara yelken açmak isteyen İngiliz ekibinde transfer harekatı devam ediyor. Bu doğrultuda Ajax'tan Dusan Tadic'i transfer eden Watford, oyuncu ile 9+1 yıllık sözleşme imzaladı. Basın toplantısında açıklama yapan @xdragxx, "Kulübün şuan bulunduğu sıralamadan memnun değiliz. Kapitalizmin temsilcisi olan takımları yerlerinden etme parolası ile başladığımız bu ligde, şuan küme düşmeme mücadelesi veriyoruz. Bu bizim için üzücü bir durum. Ancak ben buraları çok gördüm, bu tip sıkıntıları çok yaşadım. Taraftarlarımız müsterih olsun, bu düzen değişecek ve biz üst sıralardaki yerimizi alacağız. dedi.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Yine doğru tesbit yapmış olabilirsin. Sınavları başlamıştır üniversite. Doğru haklısın.:X
chealseayi toparlamaya çalışıyorum 90 lık forvetimi lampard arsenale yollamış defansı sağlam değil chealseanin chealseanin defansını dağıtmış lampard @sokak sanati chealseanin eski kadrosunu toplama çalışıyorum @sokak sanati

Watford, Kötü Günleri Geride Bırakmak İstiyor!

N15P4A.jpg

Lige beklentilerin oldukça altında bir başlangıç yapan ve henüz galibiyetle tanışamayan Watford, işleri hızlıca yoluna koymaya çalışıyor. Küme düşme potasından bir an önce kurtulup, üst sıralara yelken açmak isteyen İngiliz ekibinde transfer harekatı devam ediyor. Bu doğrultuda Ajax'tan Dusan Tadic'i transfer eden Watford, oyuncu ile 9+1 yıllık sözleşme imzaladı. Basın toplantısında açıklama yapan @xdragxx, "Kulübün şuan bulunduğu sıralamadan memnun değiliz. Kapitalizmin temsilcisi olan takımları yerlerinden etme parolası ile başladığımız bu ligde, şuan küme düşmeme mücadelesi veriyoruz. Bu bizim için üzücü bir durum. Ancak ben buraları çok gördüm, bu tip sıkıntıları çok yaşadım. Taraftarlarımız müsterih olsun, bu düzen değişecek ve biz üst sıralardaki yerimizi alacağız. dedi.
lampard chelseayi mahaf etmiş rakip takımlarımızın forvetlerine karşı defans alıyorum pique yi aldım @Sherlock

@secquin açıklama bekliyoruz senden. Ne yaptın reise:A
Oyunculara her ne kadar sakin olmalarını söylesemde adeta çiğ et yemiş gibiydiler.Saldırganlıklarını bir türlü durduramadım.Takım kaptanıyla ilerleyen saatlerde bir görüşme gerçekleştirip gerekli uyarıları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın 😂😂😂 @pompy 🤣

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Oyunculara her ne kadar sakin olmalarını söylesemde adeta çiğ et yemiş gibiydiler.Saldırganlıklarını bir türlü durduramadım.Takım kaptanıyla ilerleyen saatlerde bir görüşme gerçekleştirip gerekli uyarıları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın 😂😂😂 @pompy 🤣
lewandowski normalde chealseadeymiş adamı chealseaden almıssın lampard başındayken @secquin mesutu istedim senden vermedin @secquin

• Güldürdün
Reactions: secquin
Sheffield United'ta Şok İstifa!

erjC8h.jpg

Sheffield United teknik direktörü @Tolstoyevski, gece saatlerinde görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüp yönetimi genç teknik adamın istifasının kabul ediliğini açıkladı ve kendisine teşekkürlerini iletti. Bilindiği üzere genç teknik adam hem okuyup, hem de teknik direktörlük yapıyordu. Genç teknik adam, sınav dönemi geldiği için kulüpteki görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Ligde işler şimdiye dek Sheffield United adına oldukça olumlu ilerlemişti, @Tolstoyevski'nin şok etkisi yaratan istifası sonrası bu olumlu havanın devam edip etmeyeceği büyük bir merak konusu. Öte yandan genç teknik adam sınavları bittikten sonra, Haziran ayının başında görevi yeniden devralabilir...

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Keşke istifa etmeseydin @Tolstoyevski. Elindeki kısıtlı kadroyla iyi işler yapıyordun. Takım 10 puanla 7. sırada yer alıyordu. Her şey iyi gidiyordu, keşke istifa etmeseydin.

Brighton'dan Üçü Bir Arada!

66kB19.jpg

Ligin sürpriz ekiplerinden Brighton and Hove Albion, üç transferi bir arada duyurdu. Paris Saint-Germain'den Luis Suárez, Lazio'dan Acerbi ve Napoli'den Dries Mertens'i kadrosuna katan İngiliz ekibi transfer yarışında var olduğunu rakiplerine hatırlattı.

Takımın teknik direktörü @Araf düzenlediği basın toplantısında, "Gördüğüm kadarıyla performansımızın sürpriz olduğu söyleniyor, dillendiriliyor. Öyle bir şey yok, hiçbir başarı tesadüf değildir. Tarihte yer alan her başarının arkasında benim gibi yüce liderler yer almaktadır. Şampiyonluk yolunda iddialı olacağımızı sezon başından itibaren dile getiriyordum, gelinen noktada haklı olduğum da ortaya çıkıyor. Bugün kadromuza kattığımız bu üç arkadaşımızla beraber, şampiyonluğa giden bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
Takımı iyice yaşlandırdık ama yine de kaliteli futbolcular aldığımızı düşünüyorum. Umarım ligi iyi bir şekilde devam ettirmeyi başarabiliriz.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...