Haklısın sevdim bu lafıMutsuzluk dediğin nedir bir AN'dır. Sonra gider yerini mutluluğa bırakır...
Kalecimin tedavisinin bitmesina az kaldı.
3 saate @Tolstoyevski ile kupa maçımız var. Neyseki yetişecek Navas
Haklısın sevdim bu lafıMutsuzluk dediğin nedir bir AN'dır. Sonra gider yerini mutluluğa bırakır...
Kalecimiz Navas sakatken bizimle dostluk maçı oynamayı nasıl kendinize yakıştırdınız @MEnes @batuhankaralar 😡😡😡
yedek kaleci alsan iyi olacak yine sakatlanabilir bende bir yedek kaleci alabilirim kepaya güvenemem adam 6 yedi @Dosi adamda mesut var @DosiHaklısın sevdim bu lafı
@secquin bi sen eksiktin kadrom eksikken 3 tane takım ard arda saldırmamalı ya😡Kalecimiz Navas sakatken bizimle dostluk maçı oynamayı nasıl kendinize yakıştırdınız @MEnes @batuhankaralar 😡😡😡
Var yedek kalecim ama beğenmiyorum. Şuan bütçem az
benimde defans fenerbahçenin 1 üstü @DosiVar yedek kalecim ama beğenmiyorum. Şuan bütçem az
Ne zaman haksız oldum ki zaten...Haklısın sevdim bu lafı
Kalsın... Moralim 0 oldu kalecimin tedavisi uzatıldı niye uzatılıyor ya! @Sherlock @TolstoyevskiUmut'la ilgili resmi atmayayım istersen...
Nasıl yani bırakmış? Nezaman söyledi niye?Ne zaman haksız oldum ki zaten...
Tols bırakmış ki takımı sen uyuyorsun. Computer'la maç yapacaksın o yüzden yenersin heralde...
Hazırlık maçları yorgunluk yapmıyor oyunculara benim bildiğim.
Tols bıraktı mı bizi anlamadım? Ne diyor MEnes?Adaşıma bak, kısa zamanda oyunu çözmüş. Millete bilgi veriyor. @Dosi
yarın leichester cityle maçım @DosiKalsın... Moralim 0 oldu kalecimin tedavisi uzatıldı niye uzatılıyor ya! @Sherlock @Tolstoyevski
@Araf 'ın futbolcuları zarar verdi kalecime
Gerekli bilgilendirmeleri @Sherlock adaşım yapsın...Nasıl yani bırakmış? Nezaman söyledi niye?
Eee şov yapmak bizim işimiz...Adaşıma bak, kısa zamanda oyunu çözmüş. Millete bilgi veriyor. @Dosi
Gerekli bilgilendirmeleri @Sherlock adaşım yapsın...
Kupaya 2. turdan katılmamızı protesto ediyoruz. Sahaya yedek takımımızla çıkacağız.Kupa - 2. Tur Fikstürü:
Bugün kupada 2. tur maçları oynanacak. Bazı takımlar kupaya 2. turdan katıldığı için maç yapmak zorunda kalırken, bazı takımlar ise oyuncularını dinlendirme fırsatı bulacak.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Kupaya 2. turdan katılmamızı protesto ediyoruz. Sahaya yedek takımımızla çıkacağız.