Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yedek kadroyla çıktım bu maça taktik hatalar olmuş şimdi düzelttimSon günlerde ki kadro performansı zirvenin değişeceğine delalet
Yedek kadroyla çıktım bu maça taktik hatalar olmuş şimdi düzelttimSon günlerde ki kadro performansı zirvenin değişeceğine delalet
benimdir benim kalacak diyorsunYedek kadroyla çıktım bu maça taktik hatalar olmuş şimdi düzelttim
Aynen öyle burdan vermem İnşallah da vermeyeceğim.benimdir benim kalacak diyorsun
Fazla karıştırmasaydın.Yedek kadroyla çıktım bu maça taktik hatalar olmuş şimdi düzelttim
Doğru olduğunu düşünüyordum daha öğreneceğim çok şey var demek ki. Emrenin takımı ters geliyor banaFazla karıştırmasaydın.
@DarkLegenD vs. @Felon finalin adı. Tebrik ederim.Euro 2020 - Yarı Final Aşaması:
Euro 2020'de finalin adı belli oldu... Belçika'yı tek golle geçen Hollanda ile, kupanın en güçlü ekiplerinden olan İspanya'yı 2-0 mağlup etmeyi başaran Rusya; finalde birbirlerine rakip oldular.
Böylece kupanın Fav10 topraklarına geleceği de kesinleşmiş oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 87062
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Belçika menajersiz olarak gözüktüğü için kazandığım belli oldu maç başlarken... Tüm sırrı bozdun.Yarı final maçında 1-0 yenildik
Teşekkürler kupayı fav10 a getirttigim için mutluyum final önemli değil artıkTebrikler @Felon ve @DarkLegenD. Fav10 bu kupayı hak ediyordu. Rusya ile oraya gelmek ekstra bir başarı.
@xdragxx gönüllerin şampiyonu.
Tebrikler sana dedim sürpriz çıkabilirHor gorulduk itildik ama yılmadık yikilmadik Finaldeyizzzz @DarkLegenD başarılar
hocam iyi olan kupayı alsın
Ekli dosyayı görüntüle 87064
Bir dahakinde telefonla gireceğim Facebook hesabımla girdim game over oldukTebrikler sana dedim sürpriz çıkabilir
Vallahi oldu ben senin kadar inanmamıştımTebrikler sana dedim sürpriz çıkabilir
Defansım gelişmiyor watfordu yenerim Liverpool var en iyi forvetim cezalı hakemler acımıyorKampa git bence ama zayıf bir takıma