OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 37. Hafta (20 Haziran 2020) Fikstürü:

Fikstür paylaşımı konusunda geç kaldım, umarım herkes kadrosunu ayarlamıştır. Kusura bakmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 87044
Ekli dosyayı görüntüle 87045

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Sonuç geldi sandım :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Deplasmanda Watford'a 3-2'lik skorla mağlup olduk, aşağıdaki şahıs bizi de yok etti... @xdragxx

TD.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@sokak sanati torresin saolsun ipten aldı seni tebrikler yenilmezliğimize bir yenisin ekliyoruz ''11'' maç lig bitene kadar yenilmeyeceğiz inşallah

Kazanmışız ve @Polat Şaşmaz 'ın son dakika önerisiyle Dembele'yi kadroma almıştım. Hem gol atıp hem de maçın yıldızı olmuş.
Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum :bhr:

Bundan sonra takımım yokuş aşağı gidebilir çünkü güçlü rakiplerle maçlar kaldı :A
Bide haftalardır hep aynı taktik olduğunu farkettim. Değişikliğe gitmiştim meyvesini vermiş :A

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Arsenal ve Crystal Palace'nin önünü açıp, rekabet sağladık zirve yarışında. :D

Everton'a sahayı dar ettik ama 1 gol bulamadık o kadar pozisyona girmemize rağmen. Yine de lidere karşı 1 puan iyidir. :A

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Fav10 Ligi - 37. Hafta (20 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde şampiyonluk yarışı yeniden kızıştı. Bournemouth, evinde Everton'la berabere kalarak bir puan almayı başardı. Everton'ın en yakın takipçisi olan Arsenal ise Leicester City'i 3-1'lik skorla mağlup edince, iki takım arasındaki puan farkı ikiye indi. 71 puanla üçüncü sırada bulunan Crystal Palace ile, 70 puanla dördüncü sırada bulunan Manchester United ise zirvedeki ikiliyi yakından takip ediyorlar. İki takımın da matematiksel olarak hala şampiyonluk şansları mevcut.

37-1.png

37-2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

İyi oynadığımız maçta hele şükür 3 puan aldık ve küme düşme ihtimali ortadan kalkmış oldu darısı akşama :A

Kazanmışız ve @Polat Şaşmaz 'ın son dakika önerisiyle Dembele'yi kadroma almıştım. Hem gol atıp hem de maçın yıldızı olmuş.
Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum :bhr:

Bundan sonra takımım yokuş aşağı gidebilir çünkü güçlü rakiplerle maçlar kaldı :A
Bide haftalardır hep aynı taktik olduğunu farkettim. Değişikliğe gitmiştim meyvesini vermiş :A
sarı kart sınırı olmadıkça bir şey olmuyor forvetim cezalı di maria 1 gol poziyonu önledim diye kırmızı veriyorlar karşı rakibe sarı kart federasyon nerde özellikle newcastle maçım sonu oldu

• Beğendim
Reactions: Dosi
İyi oynadığımız maçta hele şükür 3 puan aldık ve küme düşme ihtimali ortadan kalkmış oldu darısı akşama :A
artık galibiyet almak istiyorum feneri geçtim yarın seni yenip 13 maçlık galibiyet hasretime son vermek istiyorum @Sherlock bir işime yaramıyor

Hocam şimdi durup durup benim maçımla patlayacaksınız bence. Şaşırmam yani. :A

Ya müthiş bir seri yakalamıştım ama 3-4 maçtır yorgun oyuncularımızın da sebebiyle çok kötüyüz resmen. Watford maçında da rotasyon yaptım, meğerse sonraki maçım tost makinesi Liverpool'laymış. Hal böyle olunca da Belçika ile şov yapan ve kendini bulan Aykut hocam cezamızı kesti. :A @xdragxx

Seninle olan maçı ise kesin kaybedeceğim, tepe taklak gidiyoruz zaten...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Araf
Ya müthiş bir seri yakalamıştım ama 3-4 maçtır yorgun oyuncularımızın da sebebiyle çok kötüyüz resmen. Watford maçında da rotasyon yaptım, meğerse sonraki maçım tost makinesi Liverpool'laymış. Hal böyle olunca da Belçika ile şov yapan ve kendini bulan Aykut hocam cezamızı kesti. :A @xdragxx

Seninle olan maçı ise kesin kaybedeceğim, tepe taklak gidiyoruz zaten...
chealseayi beşinci hafta almam başta alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...