OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finalde Fav10dan birisi olmasi sevindirici umarım İspanya beni gecemezde kupa forumumuza gelir :)

• Beğendim
Reactions: xdragxx
virgil-van-dijk-liverpool-010118k.jpg

Oysa herkes öldürür sevdiğini,
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle.
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle.
Kimi gençken öldürür sevdiğini,
Kimi yaşlı iken,
Şehvetli ellerle boğar kimi,
Kimi altından ellerle.
Merhametli kişi bıçak kullanır,
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.
Kimi yeterince sevmez,
Kimi fazla sever,
Kimi satar kimi de satın alır.
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan,
Çünkü herkes öldürür sevdiğini,
Ama herkes öldürdü diye ölmez...

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
@Araf intikamını 3-0'la almışız hem de ezerek :A

td-jpg.86400
Tebrik ederim. Belçika'nın iyi kadrosu var, şaşırtmadı. Kadrosunu idareli kullanan kazanır. Bu arada Belçika, gerçekte de Avrupa kupasını kazanacak potansiyele sahip bir takım bana göre. Hücum hattı çok güçlü. Orta sahası da iyi ama hücum hattı üst düzey. İdareli kullanabilirsen eğer kadronu, kupayı kazanma ihtimalin olur. :D

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 86950

Oysa herkes öldürür sevdiğini,
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle.
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle.
Kimi gençken öldürür sevdiğini,
Kimi yaşlı iken,
Şehvetli ellerle boğar kimi,
Kimi altından ellerle.
Merhametli kişi bıçak kullanır,
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.
Kimi yeterince sevmez,
Kimi fazla sever,
Kimi satar kimi de satın alır.
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan,
Çünkü herkes öldürür sevdiğini,
Ama herkes öldürdü diye ölmez...
@Sherlock da böyleydi ama sonra...

Anlık bildiriyorum...

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Tebrik ederim. Belçika'nın iyi kadrosu var, şaşırtmadı. Kadrosunu idareli kullanan kazanır. Bu arada Belçika, gerçekte de Avrupa kupasını kazanacak potansiyele sahip bir takım bana göre. Hücum hattı çok güçlü. Orta sahası da iyi ama hücum hattı üst düzey. İdareli kullanabilirsen eğer kadronu, kupayı kazanma ihtimalin olur. :D
Önce şu yarı finali geçelim de sonrasına bakacaz :A

Beyler artık bana antrenman kampı basmayın be şu an 14 puan farkla lider olmam gerekirken anca 4 puan olduk. Sizden ricam kalan maçlarda kamp atmamanız. @emreemreu @bazinga @xdragxx @Turkuazz @Araf

Tebrik ederim @secquin hocam güzel bir yarış oldu. O mütevazı kadroyla liderlik yarışına girmek müthiş bir başarı.
Teşekkür ederim hocam.Bende seni tebrik ederim.Mütevazi bir kadroyu premier ligin en iyi takımı yaptın.Çok emek verdin.Kalan maçlarda da aynı şekilde başarılar dilerim

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Fav10 Ligi 36. Hafta (19 Haziran 2020) - Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde 36. haftayı geride bıraktık... Şampiyonluk açısından oldukça önemli olan karşılaşmada Everton içeride Arsenal'ı, 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Everton bu skorla liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardığı gibi, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını da 4'e çıkarttı ve şampiyonluk konusunda önemli bir avantaj elde etti.

1.png

2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Fav10 Ligi 36. Hafta (19 Haziran 2020) - Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde 36. haftayı geride bıraktık... Şampiyonluk açısından oldukça önemli olan karşılaşmada Everton içeride Arsenal'ı, 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Everton bu skorla liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardığı gibi, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını da 4'e çıkarttı ve şampiyonluk konusunda önemli bir avantaj elde etti.

Ekli dosyayı görüntüle 86980
Ekli dosyayı görüntüle 86981

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Hocam erken paylaşmışsınız sonuçları. :D

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Euro 2020 - Çeyrek Final Toplu Sonuçlar:

Euro 2020'de çeyrek final geride kaldı... Bu turda Portekiz (@Turkuazz), Almanya (@Sherlock), Türkiye (@Tolstoyevski) ve Fransa şampiyonluk hayallerine veda etti.

Rusya (@Felon), Hollanda (@DarkLegenD), İspanya ve Belçika (@xdragxx) ise yollarına devam ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyor ve kupayı Fav10'a getirmelerini diliyoruz...

2020-1.png

Euro 2020 - Çeyrek Final Toplu Sonuçlar:

Euro 2020'de çeyrek final geride kaldı... Bu turda Portekiz (@Turkuazz), Almanya (@Sherlock), Türkiye (@Tolstoyevski) ve Fransa şampiyonluk hayallerine veda etti.

Rusya (@Felon), Hollanda (@DarkLegenD), İspanya ve Belçika (@xdragxx) ise yollarına devam ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyor ve kupayı Fav10'a getirmelerini diliyoruz...

Ekli dosyayı görüntüle 86982

@xdragxx gümbür gümbür devam ediyor maşallah. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...