Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hedefe göre olmuyo muydu oresmen hoca isyan ediyor liderden puan çıkarmak büyük menajer puanı demek hocam
Hedefe göre olmuyo muydu oresmen hoca isyan ediyor liderden puan çıkarmak büyük menajer puanı demek hocam
Dizilişi değiştirdim, ondandır. Defansif oynasaydım eğer, belki bir tık daha az yerdim. Biraz da yedek oyuncularım vardı. Dördüncü haftanın skoru bu, tabii o aralar bu kadar iyi değildi takımın, sonradan çıkış yakaladın. Tebrik etmek gerekir. Gidiyoruz öyle savrula savrula, mütevazı bir şekilde, iyi ile kötü arasında. Daha iyi bir takım gelseydi sana, muhtemelen şu anda @Polat Şaşmaz ile kapışıyor olabilirdin. Yine de menajer listesinde zirvedesin.@mesmeso61 engelini aştık tebrikler hocam çok iyi hazırlamışsın takımı bir an taklaya gidiyorduk
@Araf hocam rakibimi yenmiş 1-0 bizde antremana hocama 3attım inşallah yarınki maçta da 3puanı hanemize yazdırırım west ham ligde ters düştüğüm bir takım tıpkı crystal palace gibi.
Ligin kalbürüstü bütün takımlarıyla Hazırlık maçı yaptık ve tek beraberliğimi @bazinga ya karşı aldık diğerleri galibiyet tabi bu sadece antreman maçı
4500 menajer puanı sevindirici inşallah lig bitiminde 5000 barajını aşar 100coinsimi daha evime götürürüm
Tamam işte, beni havada karada yenersin. Kadrom çok çok iyi değil. Antrenman kampı hadi bastım diyelim, öyle bile yenersin.Önümüzde daha 6 maç var. Her şey olabilir rehavete kapılmamak lazım
şimdi antremanda yenildin hocam bildirim gelmiyor muDizilişi değiştirdim, ondandır. Defansif oynasaydım eğer, belki bir tık daha az yerdim. Biraz da yedek oyuncularım vardı. Dördüncü haftanın skoru bu, tabii o aralar bu kadar iyi değildi takımın, sonradan çıkış yakaladın. Tebrik etmek gerekir. Gidiyoruz öyle savrula savrula, mütevazı bir şekilde, iyi ile kötü arasında. Daha iyi bir takım gelseydi sana, muhtemelen şu anda @Polat Şaşmaz ile kapışıyor olabilirdin. Yine de menajer listesinde zirvedesin.
şimdi tutup hedef16 olan biri seni yenerse deli puan alır bensenle berabere kaldım diye 273menajer puanı geldi mbappen olmasaydı (81.dakika) 450küsür gelecekti.Hedefe göre olmuyo muydu o
Biliyorum, ben de ondan bahsediyorum işte. Bildirim gelmedi ama dostluk maçına girdiğimde gördüm. Mobilde olunca bildirim geliyor.şimdi antremanda yenildin hocam bildirim gelmiyor mu
muslerayı aldım @Felonşimdi tutup hedef16 olan biri seni yenerse deli puan alır bensenle berabere kaldım diye 273menajer puanı geldi mbappen olmasaydı (81.dakika) 450küsür gelecekti.
Altay ve veron girmiş listeye sevindim
Altay keşke oyunda geliştiği kadar, Süper Lig'de de gelişse.Altay ve veron girmiş listeye sevindim
kesinlikle oyunda genç yaşında olanlar çok çabuk gelişiyor bu bir eksi benceAltay keşke oyunda geliştiği kadar, Süper Lig'de de gelişse.
kesinlikle oyunda genç yaşında olanlar çok çabuk gelişiyor bu bir eksi bence
Fati iyi yükselmiş ben karismiyorum AKM ye ait o islerEkli dosyayı görüntüle 86935
Ekli dosyayı görüntüle 86934
En bariz örneği de Fati. Geldiğinde hücumu düşüktü, şimdi çok yüksek. Hatta superstar olmak üzere.
Ahmet Kural'a "altılı bira paketi" yapamayan adam, Fati'yi hiç geliştiremez.Fati iyi yükselmiş ben karismiyorum AKM ye ait o isler
200m değeri 1.3Milyar yaptı yakınlarına etkisi yok müşterilere iyi bakıyor AKM sixbecks 😂😂Ahmet Kural'a "altılı bira paketi" yapamayan adam, Fati'yi hiç geliştiremez.
Onu satamadım değerine sattım mecbur kaldım almayaGereksiz olmuş satmak için günlerce uğraştın ger mi aldın şimdi
Beyler artık bana antrenman kampı basmayın be şu an 14 puan farkla lider olmam gerekirken anca 4 puan olduk. Sizden ricam kalan maçlarda kamp atmamanız. @emreemreu @bazinga @xdragxx @Turkuazz @Araf
Tebrik ederim @secquin hocam güzel bir yarış oldu. O mütevazı kadroyla liderlik yarışına girmek müthiş bir başarı.