OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@mesmeso61 engelini aştık tebrikler hocam çok iyi hazırlamışsın takımı bir an taklaya gidiyorduk :)

@Araf hocam rakibimi yenmiş 1-0 bizde antremana hocama 3attım inşallah yarınki maçta da 3puanı hanemize yazdırırım west ham ligde ters düştüğüm bir takım tıpkı crystal palace gibi.
Ligin kalbürüstü bütün takımlarıyla Hazırlık maçı yaptık ve tek beraberliğimi @bazinga ya karşı aldık diğerleri galibiyet tabi bu sadece antreman maçı
4500 menajer puanı sevindirici inşallah lig bitiminde 5000 barajını aşar 100coinsimi daha evime götürürüm :)
Dizilişi değiştirdim, ondandır. Defansif oynasaydım eğer, belki bir tık daha az yerdim. Biraz da yedek oyuncularım vardı. Dördüncü haftanın skoru bu, tabii o aralar bu kadar iyi değildi takımın, sonradan çıkış yakaladın. Tebrik etmek gerekir. Gidiyoruz öyle savrula savrula, mütevazı bir şekilde, iyi ile kötü arasında. Daha iyi bir takım gelseydi sana, muhtemelen şu anda @Polat Şaşmaz ile kapışıyor olabilirdin. Yine de menajer listesinde zirvedesin. :D

1592580333083.png

Artık aşağılama takımları @Polat Şaşmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Dizilişi değiştirdim, ondandır. Defansif oynasaydım eğer, belki bir tık daha az yerdim. Biraz da yedek oyuncularım vardı. Dördüncü haftanın skoru bu, tabii o aralar bu kadar iyi değildi takımın, sonradan çıkış yakaladın. Tebrik etmek gerekir. Gidiyoruz öyle savrula savrula, mütevazı bir şekilde, iyi ile kötü arasında. Daha iyi bir takım gelseydi sana, muhtemelen şu anda @Polat Şaşmaz ile kapışıyor olabilirdin. Yine de menajer listesinde zirvedesin. :D
şimdi antremanda yenildin hocam bildirim gelmiyor mu :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ümidimizin çok az olduğu Burnley (@Sherlock) deplasmanından sürpriz bir üç puan aldık. :Z 5. sıradakiyle farkı 7 puana çıkarmak çok güzel oldu. İlk 5 hedefimize gayet yakınız. :Z

Beyler artık bana antrenman kampı basmayın be şu an 14 puan farkla lider olmam gerekirken anca 4 puan olduk. Sizden ricam kalan maçlarda kamp atmamanız. @emreemreu @bazinga @xdragxx @Turkuazz @Araf

Tebrik ederim @secquin hocam güzel bir yarış oldu. O mütevazı kadroyla liderlik yarışına girmek müthiş bir başarı.

Niye 14 puan farkla lider olman gerekiyor ki? :A O kadar kampa rağmen 4 puan farkla lidersin daha ne istiyorsun. Takımın aşırı güçlü herkesin şansını arttırmak için kampa girmesi çok normal. :D

@bazinga ile, yani şu "üçüncü" sıradaki takımla aramızdaki puan farkı giderek açıldı. Ona karşı galibiyet alsam da herhangi bir etkisi olmadı yetişme konusunda. Puan kayıplarım, @bazinga'nın aradaki puan farkını açmasına neden oldu. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...