OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ümidimizin çok az olduğu Burnley (@Sherlock) deplasmanından sürpriz bir üç puan aldık. :Z 5. sıradakiyle farkı 7 puana çıkarmak çok güzel oldu. İlk 5 hedefimize gayet yakınız. :Z

Niye 14 puan farkla lider olman gerekiyor ki? :A O kadar kampa rağmen 4 puan farkla lidersin daha ne istiyorsun. Takımın aşırı güçlü herkesin şansını arttırmak için kampa girmesi çok normal. :D
Muslerayı geri aldım @bazinga

Ümidimizin çok az olduğu Burnley (@Sherlock) deplasmanından sürpriz bir üç puan aldık. :Z 5. sıradakiyle farkı 7 puana çıkarmak çok güzel oldu. İlk 5 hedefimize gayet yakınız. :Z

Niye 14 puan farkla lider olman gerekiyor ki? :A O kadar kampa rağmen 4 puan farkla lidersin daha ne istiyorsun. Takımın aşırı güçlü herkesin şansını arttırmak için kampa girmesi çok normal. :D
Yok puanında değilim. Antrenman kampı yemesem bugün ki maça rahat bi şekilde çıkacaktım mesela çoktan şampiyonluğumu ilan etmiştim ki şu an hala belli değil risk var.

What can i do sometimes?... Elimizden geleni yaptık... İyi hazırlandık, baktığımızda çeyrek finale alnımızın aklıyla milli gururla geldik... Ancak... Karşımızda İspanya var!... Üstüne üstlük antrenman kampına da gitmişler... Bu demek oluyor ki hepimize geçmiş olsun, buraya kadarmış...

RDR.jpg

@Sherlock @Araf

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Araf
  • Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Sağlam defansla işi bitirirsin. Başarılar. :D
Zaten elimde 5 defans var değil yedek, 11'de 6'lı yapmam mümkün olmadı o yüzden 4-5-1 ile pata küte oynayacağız artık. Rakip İspanya, hem ezici üstün kadroya sahip hem de antrenman kampına gitti. Ben de gittim ama bu bir şeyi değiştirmez bu saatten sonra, sağlık olsun. :D

• Üzücü
Reactions: Araf
Zaten elimde 5 defans var değil yedek, 11'de 6'lı yapmam mümkün olmadı o yüzden 4-5-1 ile pata küte oynayacağız artık. Rakip İspanya, hem ezici üstün kadroya sahip hem de antrenman kampına gitti. Ben de gittim ama bu bir şeyi değiştirmez bu saatten sonra, sağlık olsun. :D
4-5-1 de iyidir, elde sağlam defans kalmadıysa. Antrenman kampına girdiyse kendisine güvenmiyordur muhtemelen. Belki de haklıdır, belki de senin de antrenman kampına gitmenle birlikte galibiyet gelecektir. Form ve moral seviyeleri de etkileyecek tabii, o konuya da dikkat çekerim. :D

• Beğendim
De Light ve Van Dijk'ı geçebileceğini mi düşünüyorsun gerçekten? Ben de seni iyi bir taktisyen zannederdim...

Alman disiplini olarak parolamız her zaman olduğu gibi “ezici galibiyet” olacak. Oyuncularımızı bu maç için dinlendirdik, maça hazırız. Bizi düşündüren tek şey sinsice gidilebilecek bir antrenman kampı, ancak onu da yeneriz. Sıkıntı yok...

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Alman disiplini olarak parolamız her zaman olduğu gibi “ezici galibiyet” olacak. Oyuncularımızı bu maç için dinlendirdik, maça hazırız. Bizi düşündüren tek şey sinsice gidilebilecek bir antrenman kampı, ancak onu da yeneriz. Sıkıntı yok...
Antrenman kampı delikanlı adamı bozar... Bizim kitabımızda böyle bir şey yok. :A

• Üzücü
Reactions: Sherlock
İnanılmaz bir şekilde günü 3te 3kapiyorum
Screenshot_2020-06-19-21-04-37-943_com.gamebasics.osm.jpg

Kupada yarı finaldeyim fav10 için finale çıkmam gerek İspanya zor rakip ve karşı taraf
@Turkuazz tebrikler bu arada

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...