OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu tanıyamadım :A Meğerse taktik dışında antrenman ve alım satım yapmak çok daha önemliymiş :D

Alım-satım çok önemli hocam, özellikle bizim etkinlik kapsamında yamyam gibi alım-satım yaptığımız dönem hareketsiz kalmanız sizin takımı baya bir etkiledi. :D

İkinci sezonu yaparsak transferlerle alakalı bir kural falan koyarız belki. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Alım-satım çok önemli hocam, özellikle bizim etkinlik kapsamında yamyam gibi alım-satım yaptığımız dönem hareketsiz kalmanız sizin takımı baya bir etkiledi. :D

İkinci sezonu yaparsak transferlerle alakalı bir kural falan koyarız belki. :A
ben chealseayi sonradan alınca sıkıntı yaşadım başlangıçta alsam iyi olacak yada liverpool olabilir

Teşekkür ederim hocam.Bende seni tebrik ederim.Mütevazi bir kadroyu premier ligin en iyi takımı yaptın.Çok emek verdin.Kalan maçlarda da aynı şekilde başarılar dilerim
Teşekkür ederim. Kadronu güçlendir bence 1 hafta sonra 130luk kadroların karşısına çıkacağız :A Doğramasınlar sonra. Bi ara oranın transfer listesini ss almıştım. Transfer listesine bak :A
Screenshot_20200526-062733_OSM.jpg

Screenshot_20200620-011517_WhatsApp.jpg

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Kasamda 100 M birikmiş.
Transferde hangi kısıma yoğunlaşmam gerekiyor bilmiyorum.
Defansda 2 tane dünya yıldızım var ve takımın geneli artık 90 üstü

Kasamda 100 M birikmiş.
Transferde hangi kısıma yoğunlaşmam gerekiyor bilmiyorum.
Defansda 2 tane dünya yıldızım var ve takımın geneli artık 90 üstü
Bana sorarsan ya orta sahaya Dembeleyi al yada forvete Sanchez'i. Forvetlerin iyi aslında orta saha da eksikliğin var.

Yada forvetlerinden en kazmasını 5 Coinse satıp orta sahaya Zielenskiyi alabilirsin. Bu daha mantıklı

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...