Damien Duff
Favori Üye
o dünya yıldızı olsun belki hata yapmaz @Felon ramos enfazla hatayı yapıyor ve silvaSat gitsin o zaman yaşı var onun baya zaten
o dünya yıldızı olsun belki hata yapmaz @Felon ramos enfazla hatayı yapıyor ve silvaSat gitsin o zaman yaşı var onun baya zaten
@Araf üç dünya yıldızım var artık ramsey luis alberto thuavin @ArafEkli dosyayı görüntüle 86926
Colin Kazım Richards'ın Fenerbahçe'den önce oynadığı iki Premier Lig takımı. Birisi benim takımım, diğeri de @Tolstoyevski'nin takımı. İlginç bir detay.
İyiymiş. Görünüşe göre antrenman ve dostluk maçlarıyla yaptın.@Araf üç dünya yıldızım var artık ramsey luis alberto thuavin
ben averajla on yedinciliğe düştüm üç dünya yıldızım var @xdragxxKümede kalmak için çok kritik bir maça çıkacağız....
Geç olsun, güç olmasın. Oyuna geç girmenin etkisiyle geç adapte oldun. Daha sonra yapılacak turnuvada bu tecrübeyle iyi gidersin.evet biraz geç kaldım ama @Araf
jetonda azdı @Araf devamı olursa bir kaç jeton toplarım en son 2013 te oynadım oyıldan beri baya değişmişGeç olsun, güç olmasın. Oyuna geç girmenin etkisiyle geç adapte oldun. Daha sonra yapılacak turnuvada bu tecrübeyle iyi gidersin.
Ekli dosyayı görüntüle 86902
Sözümüzü tutmaya gayret ediyoruz tekrardan kasayı açtık bakayokayu satarak 3oyuncu aldık ve kadromuzu 1.3M e yakınlaştırmak hedefimiz 1.5M dan kopmuş gozukuyoruz ama ilk yarının başında dediğim gibi rekabet olursa bastircam demiştim rekabet erken bitti 1.350de bırakmayı düşünüyorum Bu güzel turnuva için @Sherlock a şimdiden teşekkürler inşallah sezon2 olur..
@sokak sanati umarım fazla gol atmaz.
Yenmişsindir de, tersini söylüyorsundur. Takımın o kadar kötü değil çünkü.Taktik yapmaya çalıştım ama herkese yenildim dostluk maçında. Umutsuz vaka bugün.
İşten geç geldim, kadroyu ayarlayamadım. Yenilebiliriz, bakalım ne olacak?
Yenmişsindir de, tersini söylüyorsundur. Takımın o kadar kötü değil çünkü.