Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Şeytani bir takım plan ama ifşa olmaması adına gizli kalmalı...
Şeytani bir takım plan ama ifşa olmaması adına gizli kalmalı...
Bu hata yakışmadı be Türkçe hastası dostum.Şeytani bir takım plan ama ifşa olmaması adına gizli kalmalı...
Yok yahu, şeytani bir takım (olan Sheffield’e dair) plan demek istemiştim ama onları kısaltınca öyle kaldı. (güzel sıyrıldım ama işin içinden )Bu hata yakışmadı be Türkçe hastası dostum.
Şey gibi de durdu, "şeytani bazı plan" gibi. O şekilde anlaşıldı sanırım.Yok yahu, şeytani bir takım (olan Sheffield’e dair) plan demek istemiştim ama onları kısaltınca öyle kaldı. (güzel sıyrıldım ama işin içinden )
Şimdi pert edilme sırası bana geldi.Abartmış PC. Rezil bir durumdayım. MU'ya antrenman kampına girmeme rağmen pert edildim..
shefield united puan aldığına göre üstümdeki lanet bozulmuşturŞimdi pert edilme sırası bana geldi.
Şimdi pert edilme sırası bana geldi.
Antrenman kampına girmeye değmeyecek kadar basit bir takıma sahibim, boşuna girme antrenman kampına. Kadronu kur, arkana yaslan ve kazanmayı bekle. Oyuncularımın form ve moral seviyeleri de düşüşte mağlubiyetten sonra. Galibiyet sonrası seninkiler yüksekte. Defansın zaten zirve, kale, orta saha ve forvet de öyle. Yani, hiç değmez. Çok zorlu rakibe karşı kullan. Beni kolaylıkla yenebilirsin.Antrenman kampına gireceğim sana sanırım.
Üç dünya Yıldızım var @ArafAntrenman kampına girmeye değmeyecek kadar basit bir takıma sahibim, boşuna girme antrenman kampına. Kadronu kur, arkana yaslan ve kazanmayı bekle. Oyuncularımın form ve moral seviyeleri de düşüşte mağlubiyetten sonra. Galibiyet sonrası seninkiler yüksekte. Defansın zaten zirve, kale, orta saha ve forvet de öyle. Yani, hiç değmez. Çok zorlu rakibe karşı kullan. Beni kolaylıkla yenebilirsin.
Portekiz'e bende eleneceğim bugünÜzücü oldu Portekiz'e elenmek.
Bence kolay maç değil Benim takım çok iyi değil maçları hep az skorlarla kazanıyor bu maçta şanslar yakındır 😊😊Portekiz'e bende eleneceğim bugün
Ronaldo sevmez beni coşar emin ol taktik olarak 4-5-1 düşünüyorum ancak bu açarBence kolay maç değil Benim takım çok iyi değil maçları hep az skorlarla kazanıyor bu maçta şanslar yakındır 😊😊
Öbür maçlarda çok iyi oynamadı takım ama zar zor bu aşamalara kadar geldi.4 5 1 zor taktiktir tutarsa senin takımın tur atlayabilir Portekizin takım yapısına ters taktiktir maç esnasında nasıl etki yapar bilmiyorum 😊Ronaldo sevmez beni coşar emin ol taktik olarak 4-5-1 düşünüyorum ancak bu açar
Senin taktik belli 442A başkası kurtarmazÖbür maçlarda çok iyi oynamadı takım ama zar zor bu aşamalara kadar geldi.4 5 1 zor taktiktir tutarsa senin takımın tur atlayabilir Portekizin takım yapısına ters taktiktir maç esnasında nasıl etki yapar bilmiyorum 😊
Ne oyunu anlamadım
4 4 2 A Portekiz'e uygun aslında bu taktiği hiç değişmedim 4 3 3 biraz riskli bence bu takıma o açıdan 4 4 2 sanki daha iyi 😊Senin taktik belli 442A başkası kurtarmaz
herşeyi fulledim yenildim italyayla hollandayla chielini yine chealseade de aynı italyada aynı adam adam gelişmiyor neden 5 dünya yıldızım olacak 3 dünya yıldızım var @FelonNe oyunu anlamadım
Sat gitsin o zaman yaşı var onun baya zatenherşeyi fulledim yenildim italyayla hollandayla chielini yine chealseade de aynı italyada aynı adam adam gelişmiyor neden 5 dünya yıldızım olacak 3 dünya yıldızım var @Felon