OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antrenman kampına gireceğim sana sanırım.:(
Antrenman kampına girmeye değmeyecek kadar basit bir takıma sahibim, boşuna girme antrenman kampına. Kadronu kur, arkana yaslan ve kazanmayı bekle. Oyuncularımın form ve moral seviyeleri de düşüşte mağlubiyetten sonra. Galibiyet sonrası seninkiler yüksekte. Defansın zaten zirve, kale, orta saha ve forvet de öyle. Yani, hiç değmez. Çok zorlu rakibe karşı kullan. Beni kolaylıkla yenebilirsin.

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Antrenman kampına girmeye değmeyecek kadar basit bir takıma sahibim, boşuna girme antrenman kampına. Kadronu kur, arkana yaslan ve kazanmayı bekle. Oyuncularımın form ve moral seviyeleri de düşüşte mağlubiyetten sonra. Galibiyet sonrası seninkiler yüksekte. Defansın zaten zirve, kale, orta saha ve forvet de öyle. Yani, hiç değmez. Çok zorlu rakibe karşı kullan. Beni kolaylıkla yenebilirsin.
Üç dünya Yıldızım var @Araf

Screenshot_2020-06-19-11-41-15-169_com.gamebasics.osm.jpg

Sözümüzü tutmaya gayret ediyoruz tekrardan kasayı açtık bakayokayu satarak 3oyuncu aldık ve kadromuzu 1.3M e yakınlaştırmak hedefimiz 1.5M dan kopmuş gozukuyoruz ama ilk yarının başında dediğim gibi rekabet olursa bastircam demiştim rekabet erken bitti 1.350de bırakmayı düşünüyorum Bu güzel turnuva için @Sherlock a şimdiden teşekkürler inşallah sezon2 olur..

Ronaldo sevmez beni coşar emin ol :) taktik olarak 4-5-1 düşünüyorum ancak bu açar
Öbür maçlarda çok iyi oynamadı takım ama zar zor bu aşamalara kadar geldi.4 5 1 zor taktiktir tutarsa senin takımın tur atlayabilir Portekizin takım yapısına ters taktiktir maç esnasında nasıl etki yapar bilmiyorum 😊

• Beğendim
Reactions: Felon
Öbür maçlarda çok iyi oynamadı takım ama zar zor bu aşamalara kadar geldi.4 5 1 zor taktiktir tutarsa senin takımın tur atlayabilir Portekizin takım yapısına ters taktiktir maç esnasında nasıl etki yapar bilmiyorum 😊
Senin taktik belli 442A :) başkası kurtarmaz

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...