Aynen, iki maçta da yendiğimiz tek takım olabilirsin.
Sana gücümüz yetmedi resmen.
Aynen, iki maçta da yendiğimiz tek takım olabilirsin.
Aşamıyorum ya Adamı 5 sene her kötü durumda bekledim çok da ümitliydim Gele gele bakkal bile yönetmekte zorluk yaşayacak Ali Koç döneminde geldi Ersun hocam be...
Ben averajla on yedinciliğe düştüm oyun bana taktı benim defans jailson gibi @xdragxxÇok sürpriz ötesi cidden
Fav10 liginde dibe, OSM Euro 2020'de rakiplerine kök söktürüyor. Belçika iyi takım tabii. Tam da istediğim ayarda, Brighton'da oyuncularımın da oynadığı bir takım. Sağlık olsun, imkanımız yoktu, elendik. Yarın intikamımı al bakalım, başarılar.
chealsea yüzünden elendim @Araf chealsea yi toparlamaya çalışıyorumFav10 liginde dibe, OSM Euro 2020'de rakiplerine kök söktürüyor. Belçika iyi takım tabii. Tam da istediğim ayarda, Brighton'da oyuncularımın da oynadığı bir takım. Sağlık olsun, imkanımız yoktu, elendik. Yarın intikamımı al bakalım, başarılar.
ben o chealsea alacak maçı beni üç defa yendi @DarkLegenD chealsea yüzünden hepsi onunla ilgileniyorum @SherlockEuro 2020 - İkinci Tur Toplu Sonuçlar:
Turnuvaya ikinci turda Galler, Danimarka, İtalya (@pompy), Ukrayna, İngiltere, Avusturya, Polonya (@Araf) ve Hırvatistan (@bazinga) veda etti.
Ekli dosyayı görüntüle 86865
Ekli dosyayı görüntüle 86866
@Tolstoyevski @pompy @xdragxx @Felon @DarkLegenD @bazinga @Araf @Dosi @Turkuazz
resmen çinlilere döndüm ikidir @DarkLegenD e elenmekle yinemi pilav olayı gibi @SherlockÜzücü oldu Portekiz'e elenmek.
son 8 de bulunmak muazzam bundan sonra bonusEuro 2020 - İkinci Tur Toplu Sonuçlar:
Turnuvaya ikinci turda Galler, Danimarka, İtalya (@pompy), Ukrayna, İngiltere, Avusturya, Polonya (@Araf) ve Hırvatistan (@bazinga) veda etti.
Ekli dosyayı görüntüle 86865
Ekli dosyayı görüntüle 86866
@Tolstoyevski @pompy @xdragxx @Felon @DarkLegenD @bazinga @Araf @Dosi @Turkuazz
senin kadrondamı
evet üç dünya yıldızım oldu @Turkuazzsenin kadrondamı