OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
td-jpg.86400

İngiltere'yi yeneceğiz.
benim şansıma hollanda @DarkLegenD in takımı geldi tesadüfe bak son 16 yine @xdragxx chealseanin intikamı için sahadayım final hayalimi aldı elimden

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Tur atladık da, bir sonraki maç için oyuncular iyi durumda değil. Hepsi form anlamında dökülüyor. Rakip Fransa ve büyük ihtimalle değil, %100 farkla mağlup olarak eleneceğiz.

Fransa zor rakip gerçekten, ilk maçımı onla oynamıştım ve berabere kalmıştım. Kolay gelsin hocam, Polonya ile gruptan çıkmak büyük başarı zaten her türlü. :D

• Beğendim
Reactions: Araf
Fransa zor rakip gerçekten, ilk maçımı onla oynamıştım ve berabere kalmıştım. Kolay gelsin hocam, Polonya ile gruptan çıkmak büyük başarı zaten her türlü. :D
Gruptan ya ben ya da @Dosi çıkacaktık, aslında çok zor bir grup değildi. İspanya birinci bitirip çıkacaktı zaten. Etkili oyuncularımı İsveç karşısında kullanmam ve etkili oyuncularımın formunun düşmesi pek de iyi olmadı. Lewandowski'yi dinlendirsem de pek fayda edeceğini düşünmüyorum. Kadrom çok derin değil, daha doğrusu etkili oyuncularım derin değil. :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Gruptan ya ben ya da @Dosi çıkacaktık, aslında çok zor bir grup değildi. İspanya birinci bitirip çıkacaktı zaten. Etkili oyuncularımı İsveç karşısında kullanmam ve etkili oyuncularımın formunun düşmesi pek de iyi olmadı. Lewandowski'yi dinlendirsem de pek fayda edeceğini düşünmüyorum. Kadrom çok derin değil, daha doğrusu etkili oyuncularım derin değil. :)
benim şanşım yok her halde çıktım gruptan hollandayla eşleştim

1592467192265.png

Manuel Neuer'i değerinin en üstünde satmaya çalıştım, transfer olmadı. Değerini düşürerek şansımı denedim, yine olmadı. Mecburen kendi değeriyle sattım. Kendi değeri de iyi para ediyordu. Ligde herkes iki kaleciyle oynuyordu, ben üç kaleciyle. Biraz riskli geliyordu iki kaleci ama iki kaleciye düşürdüm. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 86792

Manuel Neuer'i değerinin en üstünde satmaya çalıştım, transfer olmadı. Değerini düşürerek şansımı denedim, yine olmadı. Mecburen kendi değeriyle sattım. Kendi değeri de iyi para ediyordu. Ligde herkes iki kaleciyle oynuyordu, ben üç kaleciyle. Biraz riskli geliyordu iki kaleci ama iki kaleciye düşürdüm. :D
Ben dedim @Araf

• Güldürdün
Reactions: Araf
Zorlu 2 maçım var bugün biri fransa liginde lideri ağırlıyorum diğeri Avrupa Kupasında Gareth Bale'li Galleri ağırlıyorum Fav10Liginde ise computer ile maçımız var umarım sakat bir şey yaşamam ve günü 3te3 ile kaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...