Damien Duff
Favori Üye
benim şansıma hollanda @DarkLegenD in takımı geldi tesadüfe bak son 16 yine @xdragxx chealseanin intikamı için sahadayım final hayalimi aldı elimden
İngiltere'yi yeneceğiz.
benim şansıma hollanda @DarkLegenD in takımı geldi tesadüfe bak son 16 yine @xdragxx chealseanin intikamı için sahadayım final hayalimi aldı elimden
İngiltere'yi yeneceğiz.
İngiltere'yi yeneceğiz.
Tur atladık da, bir sonraki maç için oyuncular iyi durumda değil. Hepsi form anlamında dökülüyor. Rakip Fransa ve büyük ihtimalle değil, %100 farkla mağlup olarak eleneceğiz.
2.turda Galler geldi çeyrek finale göz kirpiyoruzEuro 2020 | Grup Aşaması - 3. Hafta Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86712
Ekli dosyayı görüntüle 86713
@Tolstoyevski @pompy @xdragxx @Felon @DarkLegenD @bazinga @Araf @Dosi @Turkuazz
Gruptan ya ben ya da @Dosi çıkacaktık, aslında çok zor bir grup değildi. İspanya birinci bitirip çıkacaktı zaten. Etkili oyuncularımı İsveç karşısında kullanmam ve etkili oyuncularımın formunun düşmesi pek de iyi olmadı. Lewandowski'yi dinlendirsem de pek fayda edeceğini düşünmüyorum. Kadrom çok derin değil, daha doğrusu etkili oyuncularım derin değil.Fransa zor rakip gerçekten, ilk maçımı onla oynamıştım ve berabere kalmıştım. Kolay gelsin hocam, Polonya ile gruptan çıkmak büyük başarı zaten her türlü.
benim şanşım yok her halde çıktım gruptan hollandayla eşleştimGruptan ya ben ya da @Dosi çıkacaktık, aslında çok zor bir grup değildi. İspanya birinci bitirip çıkacaktı zaten. Etkili oyuncularımı İsveç karşısında kullanmam ve etkili oyuncularımın formunun düşmesi pek de iyi olmadı. Lewandowski'yi dinlendirsem de pek fayda edeceğini düşünmüyorum. Kadrom çok derin değil, daha doğrusu etkili oyuncularım derin değil.
Teşekkürler hocam.Umarım sezonu ikimizde dilediğimiz sırada tamamlarız 🙏🏼
Teşekkürler hocam.Umarım sezonu ikimizde dilediğimiz sırada tamamlarız 🙏🏼
9 maç kaybettim thuavin dünya yıldızı oldu @secquinTeşekkürler hocam.Umarım sezonu ikimizde dilediğimiz sırada tamamlarız 🙏🏼
sen turlarsın bence ilk maçtan sonra çok uğraşmadım takımlaYedeklerle çıktığımız maçta beraberlik sevindirdi.
Portekiz şanssız bir kura oldu. Bilgisayar takımı çıksaydı iyiydi.
bende elendim sanıyordum zaten ilk maçtan sonra fazla bakamadım takıma ama gitti aşamaya kadarPortekiz (@Turkuazz) elendi sanıp üzülmüştüm, üçüncüler de tur atlıyor demek ki.
Ben dedim @ArafEkli dosyayı görüntüle 86792
Manuel Neuer'i değerinin en üstünde satmaya çalıştım, transfer olmadı. Değerini düşürerek şansımı denedim, yine olmadı. Mecburen kendi değeriyle sattım. Kendi değeri de iyi para ediyordu. Ligde herkes iki kaleciyle oynuyordu, ben üç kaleciyle. Biraz riskli geliyordu iki kaleci ama iki kaleciye düşürdüm.
zor maç