OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 34. Hafta (17 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

Dün paylaşıp paylaşmadığımı hatırlayamadım, o yüzden günün fikstürü öncesinde paylaşıyorum.

1.png

2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Polonya'nın form ve moral durumu:

Forvet:
1592489558756.png

Orta Saha:
1592489590187.png

Defans:
1592489659815.png

Kaleci:
1592489693654.png

Kadro değerinin olmamasından dolayı, büyük ihtimalle eleneceğiz. Kadro kurmakta zorlanıyorum.

1592491953595.png

Rakibimize 2-0 mağlup olduk.

Fazla defansif oynadığımız için ve deplasmanda oynamanın da etkisiyle haliyle kaybettik.

Final maçlarını oynuyoruz.

Dün yedek kadroyla çıktığımız maçta antrenman kampıyla gelen rakibimizi 3-0'lık net skorla mağlup etmeyi başardık.

Bugün de Arsenal maçını düşünerek kart sınırında olan 3 önemli oyuncumu dinlendirerek ligin en iyi 3 takımından biri olan Tottenham'ı deplasmanda 0-2 yendik. Nazar değmesin MaşAllah.

Yarın şampiyonluk maçımıza çıkıyoruz İnşAllah istediğim skoru alırım. Sonra bournemouth deplasmanı ve Crystal Palace maçımız var.

10 maçtır maç alamıyorum @emreemreu defansa cezayı kestim transfer listesine koydum umarım nani sat bedavaya bana karşı oynamasını istemiyorum @emreemreu :A

Nani'de iş yok ya, o kadar maç oynayıp gol atamadı. Ben de transfer listesine koydum ama kimse o kadar para verip almak istemedi. :A

Nani'yi oynatmıyorum zaten, merak etme. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...