RüzgarGülü
Favori Üye
Erotik komedi türleri zaten bu seviyede oluyor. Daha üstü olsa çok değişik tür olur zatenEurotrip vasatın üstüydü o konuda çok daha iyi senaryo yazılırdı
Erotik komedi türleri zaten bu seviyede oluyor. Daha üstü olsa çok değişik tür olur zatenEurotrip vasatın üstüydü o konuda çok daha iyi senaryo yazılırdı
Daha iyi erotik komedi yapılırdı ya beklentimin altında kaldı 2-3 sahne hariciErotik komedi türleri zaten bu seviyede oluyor. Daha üstü olsa çok değişik tür olur zaten![]()
Var mı önerin?Daha iyi erotik komedi yapılırdı ya beklentimin altında kaldı 2-3 sahne harici![]()
Çok izlediğim bir tarz değil maalesef. Komşu Kızı diye bir film vardı o daha iyiydi ama sankiVar mı önerin?![]()
Anladım. Bende çok izleniyorum ya komedi diye bakardım ondan. Zohan bile izledik yani absürt birşeyÇok izlediğim bir tarz değil maalesef. Komşu Kızı diye bir film vardı o daha iyiydi ama sanki
Eyvallah kardeşim tavsiye ettiyse seyrederim listeme ekledim teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 133274
Az ama öz bir kadro ile iyi bir film çıkarmış Apple.
Bilimkurug,gizem,aksiyon ve romantizm olduğu seyri yerinde,keyifli bir film... 10 üzerinden 8.
Tavsiye ederim. @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @RüzgarGülü @BARON疼痛 @HollyDemon ☾☆ @Dante
Sandra Bullock | The Blind Side |
Para....Ekli dosyayı görüntüle 133423
Çook güzel filmditeşekkürler @The_Erinch kardeşim
araştırma yaptım bunu buldum ve üzüldüm
Sandra Bullock ile bu dramaya ilham veren sporcu şimdi ailesini dava ediyor...
Yıl 2009. Michael Oher'in sıra dışı kaderi, John Lee Hancock'un Kör Nokta filminde , Quinton Aaron'ın canlandırdığı rolle sinemaya aktarılmıştı : Uyuşturucu bağımlısı bir anne ve ortalıkta görünmeyen bir babanın kızı olan, kaotik bir okul hayatı ve dezavantajlı bir geçmişe sahip, prestijli bir okula kabul edilen ve zengin beyaz bir aile sayesinde Amerikan futbolu yıldızı olan siyahi bir Amerikalı genç. Bu yolculuk onu, oyuncuların sıklıkla milyonlarca dolar değerinde sözleşmeler imzaladığı profesyonel lig olan NFL'e götürecekti. Başarı hikayesi gişede de yerini bulur, film Oscar'a aday gösterilir ve Sandra Bullock , Leigh Anne Tuohy (evlat edinen anne) rolündeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar kazanır.
Hollywood'dan mahkemeye, (gerçek) Tuohy ailesi şimdi kendini bir skandalın tam ortasında buldu: 37 yaşındaki oyuncu, Tennessee'deki Shelby County'de verdiği 14 sayfalık dilekçede, "Hikayenin önemli bir kısmının, evlat edinen aile tarafından, onun sırtından kar elde etmek amacıyla uydurulduğunu " yazdı . Amerikan ESPN kanalının aktardığı dilekçede, oyuncunun aslında evlat edinilmediği, çiftin velayeti altına ancak 18 yaşına girmesinden 3 ay sonra verildiği, bu sayede ebeveynlerin yasal yetkileri olduğu için oyuncu adına ticari faaliyetlerde bulunabilecekleri belirtiliyor. Yasal belgede, "Michael, Tuohys'lere güvendi ve imzalaması söylenen yere imzaladı " ifadesi yer alıyor.
Daha da kötüsü, Michael Oher, Sean ve Leigh Anne Tuohy'nin onun isminden milyonlarca dolar kazandığını iddia ediyor . Onları , kendilerine ve iki biyolojik çocuğuna milyonlarca dolar telif hakkı kazandıracak olan The Blind Side adlı gişe rekorları kıran filmin sözleşmesini imzalamakla suçluyor , oysa kendisi hiçbir şey almadı. Emekli sporcu, (sözde) evlat edinen ailesinin daha sonra kendisini "yanlış bir şekilde ve alenen" "evlat edinilmiş oğulları" olarak görmeye devam ettiğini , ancak bu ilişkiyi kendi çıkarları için, vakıflarını ve Leigh Anne'in yazar ve konuşmacı olarak yaptığı çalışmaları tanıtmak için kullandıklarını açıklıyor.
Oher, dilekçesinde mahkemeden vesayetin sona erdirilmesini ve Tuohys'lerin kendi adını ve benzerini kullanmasını yasaklayan bir ihtiyati tedbir çıkarılmasını talep ediyor. Ayrıca , verdikleri zararın tazminine ek olarak, elde ettikleri "adil kâr payının" kendisine iade edilmesini talep ediyor . Tuohy çiftinin avukatı Steve Farese, Associated Press'e yaptığı açıklamada , iddialara mahkemede yanıt vereceklerini ancak daha fazla yorum yapmayı reddetti. Gerçek bir hikayeden uyarlanan Oscar ödüllü filmin, 14 yıl sonra vaat ettiği mutlu sonu yakalayamadığı ortaya çıktı...
16/08/2023 17:35'te Lou Hupel tarafından