RüzgarGülü
Favori Üye
Erotik komedi türleri zaten bu seviyede oluyor. Daha üstü olsa çok değişik tür olur zatenEurotrip vasatın üstüydü o konuda çok daha iyi senaryo yazılırdı
Erotik komedi türleri zaten bu seviyede oluyor. Daha üstü olsa çok değişik tür olur zatenEurotrip vasatın üstüydü o konuda çok daha iyi senaryo yazılırdı
Daha iyi erotik komedi yapılırdı ya beklentimin altında kaldı 2-3 sahne hariciErotik komedi türleri zaten bu seviyede oluyor. Daha üstü olsa çok değişik tür olur zaten![]()
Var mı önerin?Daha iyi erotik komedi yapılırdı ya beklentimin altında kaldı 2-3 sahne harici![]()
Çok izlediğim bir tarz değil maalesef. Komşu Kızı diye bir film vardı o daha iyiydi ama sankiVar mı önerin?![]()
Anladım. Bende çok izleniyorum ya komedi diye bakardım ondan. Zohan bile izledik yani absürt birşeyÇok izlediğim bir tarz değil maalesef. Komşu Kızı diye bir film vardı o daha iyiydi ama sanki
Eyvallah kardeşim tavsiye ettiyse seyrederim listeme ekledim teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 133274
Az ama öz bir kadro ile iyi bir film çıkarmış Apple.
Bilimkurug,gizem,aksiyon ve romantizm olduğu seyri yerinde,keyifli bir film... 10 üzerinden 8.
Tavsiye ederim. @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @RüzgarGülü @BARON疼痛 @HollyDemon ☾☆ @Dante