OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyarzabal'ın listeye girmesi gerekiyordu aslında. Kendisi iki gol, bir asist yapmıştı. Bir gol atan Thomas Müller listeye girdi ilginçtir. Her neyse, en azından bir oyuncu da olsa listede. :)

@Araf dostluk maçını engelliyim diye aldım
Dostluk maçlarını ciddiye alma, sadece oyuncularını geliştiriyor, o kadar. Gerçi başta ben de ciddiye alıyordum da, sonradan fark ettim oyuncuların gelişimini çok büyük ölçüde etkiliyormuş. Bu kadar beklemiyordum. :)

Dostluk maçlarını ciddiye alma, sadece oyuncularını geliştiriyor, o kadar. Gerçi başta ben de ciddiye alıyordum da, sonradan fark ettim oyuncuların gelişimini çok büyük ölçüde etkiliyormuş. Bu kadar beklemiyordum. :)
Aradaki fark 9 a çıktı watfordla yine yenildim
Newcastle maçından beri hakemler döner yapıyor beni

6 kere yapılıyorsa orada duracaksın. Empati yaparsan anlarsın ne dediğimi. Şu an 10 puan farkla lider olmam gerekirken rakiple aynı puandayım ve 2.sıraya geriledim?
Sen bu şekilde yaparak antipati kazandığının farkına varmıyorsun. Hiç kimsenin sana bir garazi yok en iyi kadroyu sen kurduysan tabii ki sana yapacaklar çok doğal.

en iyi kadro bendeyse nolacak? En iyi kadro bende diye sürekli sürekli kamplarla mı oynayacam. En başından hata yapıldı antrenman kampı kaldırılmalıydı olmamalıydı. Piyango bana vurdu. Şu güne kadar verdiğim tüm emekler haksızca elimden alındı haramı zıkkım olsun hakkım helal değil
Oyunda neyin hakkı kimin hakkı ya abartmayın bu kadar :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...