Oyarzabal'ın listeye girmesi gerekiyordu aslında. Kendisi iki gol, bir asist yapmıştı. Bir gol atan Thomas Müller listeye girdi ilginçtir. Her neyse, en azından bir oyuncu da olsa listede.
Oyarzabal'ın listeye girmesi gerekiyordu aslında. Kendisi iki gol, bir asist yapmıştı. Bir gol atan Thomas Müller listeye girdi ilginçtir. Her neyse, en azından bir oyuncu da olsa listede.
@Araf dostluk maçını engelliyim diye aldım hakemleri parçalıcamBana karşı kamp kullanılıyor ne güzel doğru yoldayım diyeceğine niye kamp kullanmayın diye baskı yaparsın ki?
Haha Türkçe deyimlerle aram iyi değil. Genelde Google amcaya bakıyorum ilkin ama bu kez bakmadımNe havlusu el mi yüz mü?
Avlu olmasın o.
Yeter 14 nedir forvetlerim frey çıktıHaha Türkçe deyimlerle aram iyi değil. Genelde Google amcaya bakıyorum ilkin ama bu kez bakmadım
Dostluk maçlarını ciddiye alma, sadece oyuncularını geliştiriyor, o kadar. Gerçi başta ben de ciddiye alıyordum da, sonradan fark ettim oyuncuların gelişimini çok büyük ölçüde etkiliyormuş. Bu kadar beklemiyordum.@Araf dostluk maçını engelliyim diye aldım
Aradaki fark 9 a çıktı watfordla yine yenildimDostluk maçlarını ciddiye alma, sadece oyuncularını geliştiriyor, o kadar. Gerçi başta ben de ciddiye alıyordum da, sonradan fark ettim oyuncuların gelişimini çok büyük ölçüde etkiliyormuş. Bu kadar beklemiyordum.
Boksta havlu atarlar ya ordan geliyo @Dosi doğru biliyordunHakkaten ha ben yanlış biliyormuşum.
Manchester City maçında rotasyona gittim yenildim adamlarım cezalı duruma düşerler diyeBoksta havlu atarlar ya ordan geliyo @Dosi doğru biliyordun
Ben de saf gibi inandım emreemreu'ya ama çoğunlukta bilmiyorum bir çok şeyi. Bazen dalga konusu oluyor deyimleri söylemeye çalışırkenBoksta havlu atarlar ya ordan geliyo @Dosi doğru biliyordun
Liverpool’u parçalıcamBen de saf gibi inandım emreemreu'ya ama çoğunlukta bilmiyorum bir çok şeyi. Bazen dalga konusu oluyor deyimleri söylemeye çalışırken
Sabreden dervişteki dervişe de hep dermiş diyen biriydim geçen haftaya kadar
Benimkiler her maç sarı kart 1 kırmızı gördümYiyorlar reis
Sen bu şekilde yaparak antipati kazandığının farkına varmıyorsun. Hiç kimsenin sana bir garazi yok en iyi kadroyu sen kurduysan tabii ki sana yapacaklar çok doğal.6 kere yapılıyorsa orada duracaksın. Empati yaparsan anlarsın ne dediğimi. Şu an 10 puan farkla lider olmam gerekirken rakiple aynı puandayım ve 2.sıraya geriledim?
Oyunda neyin hakkı kimin hakkı ya abartmayın bu kadaren iyi kadro bendeyse nolacak? En iyi kadro bende diye sürekli sürekli kamplarla mı oynayacam. En başından hata yapıldı antrenman kampı kaldırılmalıydı olmamalıydı. Piyango bana vurdu. Şu güne kadar verdiğim tüm emekler haksızca elimden alındı haramı zıkkım olsun hakkım helal değil