OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 38. Hafta (21 Haziran 2020) Fikstürü:

Fav10 Ligi'nde 38. hafta zamanı... Haftanın en çok dikkat çeken karşılaşması lider Everton'ın, en yakın takipçilerinden birisi olan Crystal Palace ile oynayacağı karşılaşma. Crystal Palace'ın maçı kazanması durumunda, ligin zirvesinde dengeler bir hayli değişecek.

38-1.png

38-2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Fav10 Ligi - 38. Hafta (21 Haziran 2020) Fikstürü:

Fav10 Ligi'nde 38. hafta zamanı... Haftanın en çok dikkat çeken karşılaşması lider Everton'ın, en yakın takipçilerinden birisi olan Crystal Palace ile oynayacağı karşılaşma. Crystal Palace'ın maçı kazanması durumunda, ligin zirvesinde dengeler bir hayli değişecek.

Ekli dosyayı görüntüle 87121
Ekli dosyayı görüntüle 87122

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
birtek gol pozisyonu engellemekten neden bana birtek kırmızı çıktı ne yaptı hakemlerimi rehin aldılar @Sherlock yada düşene bizde vuralım @Sherlock @Dosi @xdragxx özellikle newcastle maçında

Son düzenleme:
@Felon takımına baktımda Efsanelerin bile var ve benden çekindiğini yazdın bide :F
Çok yemesek bari :A kampı daha güçsüz takımlara kullanayım. Seni hiç bir şekilde yenemem :S
Son kalan maçlardan 1 tanesi hariç hepsinde 0 çekerim :(

@Felon takımına baktımda Efsanelerin bile var ve benden çekindiğini yazdın bide :F
Çok yemesek bari :A kampı daha güçsüz takımlara kullanayım. Seni hiç bir şekilde yenemem :S
bende maç alsam artık @Dosi herşeyi tekrar değiştirdim taktik sıkıntı adamım cezalı en iyi adamım cezalı @bazinga benim gol pozisyonunu engelleyip sarı kart görüyor ben o pozisyonda kırmızı görmüştüm newcastle maçında @bazinga @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sen öyle düşünüyorsun ben farklı takilmam umarım

• Beğendim
Herkeste bakıyorum totem yapıyor. Tabii biz yapmıyoruz. Çünkü ligin diğer takımlarından bir iki farkımız var. Samimi oluşumuz ve rakiplerimize acımıyor oluşumuz. :A

Admin antrenman kampına gitme demistim İnşallah yakmazsın beni @bazinga Yok yani birini şampiyonluktan etmek için özel çaba gösteriyorsunuz derim. Bana antrenman kampı basanlarin biri bile 2.ye kamp basmadı.
Knka ona bakarsan banada herkes kamp bastı.Bu sefer sana kamp basmadıklarında bana haksızlık olur.Bırakalım herkes oyunun verdiği haklardan yararlansın bence

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kadro değeri açısından Arsenal’la aranda büyük bir fark var ve ligin zirvesindesin ve kabul etmelisin ki şampiyonluğun uzun zamandır en büyük adayı sensin. Oyunun insanlara verdiği bir hak var; isteyen, istediği maçta kampa gidebilir. Olayları başka yönlere çekmenin anlamı yok, hele siyasetle konunun hiç alakası yok. Tekrarlamazsan sevinirim. @Polat Şaşmaz

Admin antrenman kampına gitme demistim İnşallah yakmazsın beni @bazinga Yok yani birini şampiyonluktan etmek için özel çaba gösteriyorsunuz derim. Bana antrenman kampı basanlarin biri bile 2.ye kamp basmadı.
Benim niye garezim olsun. :) Zirvenin 6 puan gerisindeyim ve benden çok daha güçlü zirvedeki ile deplasmanda oynuyorum. Yenilirsem ise 4. sıraya düşeceğim. Yani benim için sezonun en kritik maçı. Bu maçta kullanmayım da Wolwes'a karşı mı kullanayım kampı? :) Ben şampiyon olamazsam hanginiz olursanız olun beni hiç ilgilendirmez ben kendi sırama bakarım. :)

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
O kadar önemliyse Arsenale de basaydın :D
Arsenal'i kampsız yenebileceğimi düşünüyordum ve yendim. O dönem zirve mücadelesi içinde olan Manchester United ve Tottenham deplasmanlarında da basmıştım. Arsenal maçı deplasman olsaydı Tottenham yerine onda kullanırdım hakkımı. :D

Kusura bakma da birine 6 defa kamp bayılıyorsa rakibine de hiç kamp basılmıyorsa ne demeliyim? Ne dememi bekliyorsun. 6 kamp 18 puan demek.
Oyun saçma diyebilirsin. :D

Evet senin yerinde ben olsam ben de çok sinir olurdum ama oyunun en güçlü takımı sensin. Kamp yapanlar bile yenemiyorlar seni. Herkes de kendini düşündüğü için böyle bir durum oluyor ister istemez. Kamp olayı çok saçma gerçekten oyunda. Yanılmıyorsam Futbu'ya bu özelliği koymamıştım saçma bulduğum için. :D

Kusura bakma da birine 6 defa kamp bayılıyorsa rakibine de hiç kamp basılmıyorsa ne demeliyim? Ne dememi bekliyorsun. 6 kamp 18 puan demek.

Arsenal daha 1 milyar olamamış kadro değeri açısından, sen 1.3 milyar olmuşsun ve haftalardır ligin zirvesinde olan da yine sensin. Olayı siyasete falan çekmeden, bu şekilde açıklanabilir durum.

Ortalık karışmış. Kampa gitmek herkesin hakkı. Herkes kullanabilir. Ben @bazinga 'ya karşı kullanınca başarılı oldum. @Polat Şaşmaz 'da olamadım maalesef. Ben en başta jeton toplama meselesini bilmiyordum. Geç keşfettim yoksa daha fazla kamp durumum olabilirdi.
Şimdi 1 hakkım kaldı gibi. 1den fazla jeton birikmez herhalde.
Benimde rekabet ettiğim isimler bana yakın kişiler. Misal @emreemreu en yakın rakibim. Son maçımda onunlaymış. Kampıda bulunduğum sıralamayı korumak amacı yoksa artık bu takımdan birşey olmaz.

Ortalık karışmış. Kampa gitmek herkesin hakkı. Herkes kullanabilir. Ben @bazinga 'ya karşı kullanınca başarılı oldum. @Polat Şaşmaz 'da olamadım maalesef. Ben en başta jeton toplama meselesini bilmiyordum. Geç keşfettim yoksa daha fazla kamp durumum olabilirdi.
Şimdi 1 hakkım kaldı gibi. 1den fazla jeton birikmez herhalde.
Benimde rekabet ettiğim isimler bana yakın kişiler. Misal @emreemreu en yakın rakibim. Son maçımda onunlaymış. Kampıda bulunduğum sıralamayı korumak amacı yoksa artık bu takımdan birşey olmaz.

Merak etme sezon sonunda senin üstünde bitireceğiz ligi. :A

• Üzücü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...