- Reaksiyon puanı
- 116,112
- Puanı
- 1,060
Bir tek seni yenerim belki. Kalanlara yenilirim gibi. Zor takımlar kaldıMerak etme sezon sonunda senin üstünde bitireceğiz ligi.
14. Sırada yetinirim artık
Bir tek seni yenerim belki. Kalanlara yenilirim gibi. Zor takımlar kaldıMerak etme sezon sonunda senin üstünde bitireceğiz ligi.
Oyunun verdiği hak olan kampa gitme hakkını kullanıp kullanılmayacağına dair izin mi almak zorundayız senden ya da bir başkasından? Bu tavrın fazlasıyla rahatsız edici. Başarı bu kadar hırsa neden olmamalı, sadece sana zarar olarak döner. Mütevaziliği tavsiye ederim bu tür durumlarda. Kampa gitmeyi siyasete alet etmen bile hırs nedeniyle kendini kaptırdığının ispatı.Kusura bakma da birine 6 defa kamp bayılıyorsa rakibine de hiç kamp basılmıyorsa ne demeliyim? Ne dememi bekliyorsun. 6 kamp 18 puan demek.
Oyun saçma diyebilirsin.
Evet senin yerinde ben olsam ben de çok sinir olurdum ama oyunun en güçlü takımı sensin. Kamp yapanlar bile yenemiyorlar seni. Herkes de kendini düşündüğü için böyle bir durum oluyor ister istemez. Kamp olayı çok saçma gerçekten oyunda. Yanılmıyorsam Futbu'ya bu özelliği koymamıştım saçma bulduğum için.
Ayrıca bu hafta sürpriz bir şekilde fark yemişiz çünkü ilk defa denediğim bir sistem üzerinden gittim, 2’li forvet ve 3’lü orta saha risk idi ve patladı da... Araf’ı tebrik ediyorum, spoiler olmaması için etiketlemiyorum.
6 defansla oynayacağını düşünüyordum da, 5'li defansla çıkmışsın. Sürpriz yapacağını düşünüyordum aslında. Keşke denemeseydin, bildiğin yoldan gitseydin.Ayrıca bu hafta sürpriz bir şekilde fark yemişiz çünkü ilk defa denediğim bir sistem üzerinden gittim, 2’li forvet ve 3’lü orta saha risk idi ve patladı da... Araf’ı tebrik ediyorum, spoiler olmaması için etiketlemiyorum.
26-27.haftadan sonra tamamen relax moduna geçtik, battı balık yan gider diyerekten ve en azından mağlûbiyetlerden de tecrübe ve ders çıkardık tek tesellisi olarak. Ligin sürpriz ekiplerinden Brighton’a fark yemek haliyle pek de üzmedi bu durumda. Tekrardan tebrik ediyorum.6 defansla oynayacağını düşünüyordum da, 5'li defansla çıkmışsın. Sürpriz yapacağını düşünüyordum aslında. Keşke denemeseydin, bildiğin yoldan gitseydin.
Teşekkürler.
2şer gol atan forvetlerim yok defans ve ortasaha var ilginç oyunsun osm
valla pek bir şey yapmadım oyuncular hırs yaptı tebrikler 4-0 bende beklemiyordum@Felon tebrikler. Bitirdin takımımı
Havlu attık desek yeridir :S
Aslında iyi de gidiyordun, keşke Alman disiplinine sadık kalsaydın. Esas sürpriz ekip @bazinga aslında. Az daha zirve yarışına giriyordu, belki en azından üçüncü sırada bitirir yarışı. Teşekkürler.26-27.haftadan sonra tamamen relax moduna geçtik, battı balık yan gider diyerekten ve en azından mağlûbiyetlerden de tecrübe ve ders çıkardık tek tesellisi olarak. Ligin sürpriz ekiplerinden Brighton’a fark yemek haliyle pek de üzmedi bu durumda. Tekrardan tebrik ediyorum.
@Felon tebrikler. Bitirdin takımımı
Havlu attık desek yeridir :S
@Tolstoyevski ye iyi olduAslında iyi de gidiyordun, keşke Alman disiplinine sadık kalsaydın. Esas sürpriz ekip @bazinga aslında. Az daha zirve yarışına giriyordu, belki en azından üçüncü sırada bitirir yarışı. Teşekkürler.
Yoo havlu atmak doğru kullanımNe havlusu el mi yüz mü?
Avlu olmasın o.