OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez rotasyon yaptığımız bir maçı kazandık. :Z

Maalesef yarın şampiyona karşı oynayacağız ve Manchester United ise ligin en güçsüz takımıyla oynayacak. :(

• Beğendim
Reactions: Felon and Turkuazz
Bir beraberlik hakkım vardı onu da bu maçta kullanmak çok ama çok kötü oldu. Önümüzde Crystal Palace ve United maçları var. İkisinden de mutlak galibiyet almamız gerekiyor...

Ya müthiş bir seri yakalamıştım ama 3-4 maçtır yorgun oyuncularımızın da sebebiyle çok kötüyüz resmen. Watford maçında da rotasyon yaptım, meğerse sonraki maçım tost makinesi Liverpool'laymış. Hal böyle olunca da Belçika ile şov yapan ve kendini bulan Aykut hocam cezamızı kesti. :A @xdragxx

Seninle olan maçı ise kesin kaybedeceğim, tepe taklak gidiyoruz zaten...
Benimle de berabere kalmıştı @xdragxx. O ve @emreemreu iyi çıkış yakaladı son zamanlarda. :D

Kendi evimde oynadığım için çok fazla şanslı görmüyorum kendimi. Kendi evinde oynamanın avantajını kullanırsan iyi sonuç alacağını düşünüyorum. :D

Benimle de berabere kalmıştı @xdragxx. O ve @emreemreu iyi çıkış yakaladı son zamanlarda. :D

Kendi evimde oynadığım için çok fazla şanslı görmüyorum kendimi. Kendi evinde oynamanın avantajını kullanırsan iyi sonuç alacağını düşünüyorum. :D

İkisi de oyunu çözdüler ya, @emreemreu bütçe olarak baya geliştirdi takımını zaten. Aykut hocam ise Belçika ile ne kadar büyük hoca olduğunu kanıtladı. :D @xdragxx

Ya yeter be adam, totem yapa yapa mağlup etmediğin takım kalmadı. :A

İkisi de oyunu çözdüler ya, @emreemreu bütçe olarak baya geliştirdi takımını zaten. Aykut hocam ise Belçika ile ne kadar büyük hoca olduğunu kanıtladı. :D @xdragxx

Ligin ilk 11 haftası çok kötüydü takım, sadece 6 puanımız vardı. O 11 haftada 20'nin üzerinde puanımız olsaydı ilk 5 şansımız olacaktı şimdi. :A

Ligin ilk 11 haftası çok kötüydü takım, sadece 6 puanımız vardı. O 11 haftada 20'nin üzerinde puanımız olsaydı ilk 5 şansımız olacaktı şimdi. :A

Geç olsun güç olmasın hocam, yine baya iyi toparladın bence. :A İkinci sezonu yaparsak, orada şov yaparsın artık gelecek olan takıma da bağlı olarak. :A

Abartma o kadar da, mağlup etmediğim takım kalmamış falan. :A

Sağlam defans yapan adam @Tolstoyevski'den sürpriz bekliyorum, senden bekliyorum. Son virajda @Polat Şaşmaz ezip geçecek en garantisinden. :A

Abartma o kadar da, mağlup etmediğim takım kalmamış falan. :A

Sağlam defans yapan adam @Tolstoyevski'den sürpriz bekliyorum, senden bekliyorum. Son virajda @Polat Şaşmaz ezip geçecek en garantisinden. :A
Bizim cenazemiz çoktan kalktı, sefilleri oynuyoruz çok ama çok rahat bir galibiyet bekliyorum senden. :A

Bu arada kadro değeri 500M olunca bir şey olmuyor değil mi oyun sevabına jeton dağıtmıyor yani? :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
O zaten mümkün değil, 50 jeton gerekir ama ne gerek var şu anki konumumda. :A Verselerdi iyiydi ama, dostluk maçı yapmaktan jeton problemi çektim. :A
Reklam izle, şu anda ikişer ikişer geliyor reklamlardan coin. Üç reklam izle, üç de diğer türlü izliyorsun, şu anda 12 coin oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Son günlerde ki kadro performansı zirvenin değişeceğine delalet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...