doğru değil @FelonDuyduğuma göre soyunma odasında oyunculardan tokat sesi geliyormuş bu doru mu?
Fav10 moderatörü Sherlock... Türkiye'nin mizahına yön veren adam.
evet @DosiLuis Alberto elimden kaydı tam tıklıyordum gitti. @pompy Chelsea sendin galiba?
@DarkLegenD bu sabah kasamda 60m vardı harcadım şimdi 40 m var ama şu bonus mu ne ondan 1 kaldı bekleyeceğim mecbur transfer için satışta 2 futbolcum daha var ve kadroyu genişleteceğim. Az futbolcu sayım var. 1tane hariç hepsi 80 küsür gücünde. Yedekleri de iyi alacağım ve sonra köklü değişimleri bırakıp sabit kadro hedeflemekteyiz @Araf
yedek transfer peşindeydim @DosiUmarım gol atmaz bize
defansım sıkıntılı @DosiBen de öyle
Kadrona baktım iyi futbolcuların var . Muslerayı ben de almıştım ama benim zamanımda 85 ti gücüdefansım sıkıntılı @Dosi
2 yedi ama @DosiKadrona baktım iyi futbolcuların var . Muslerayı ben de almıştım ama benim zamanımda 85 ti gücü
2 beraberlik 1 galibiyet var @Dosiİllaki yerler. Ora sıkıntısı çektiğinde satarsın. Çok para eder
Sabredeceğiz. Ben de başta yenilgi sonra beraberlikler aldım. 2 galibiyetim var artık2 beraberlik 1 galibiyet var @Dosi
Norwich totenham arsenal ardından kupada aston villa @DosiSabredeceğiz. Ben de başta yenilgi sonra beraberlikler aldım. 2 galibiyetim var artık
Manchester unitedı hazırlık maçında 2-1 yenmiş @DosiHepside güçlü takımlar