OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağımlılıkla başa çıkmak zor, zorlanırlar yani. Gözlerinin transfer listesine gitmemesi gerekiyor. Yine de @Sherlock bu şekilde de yapabilir anketi. @MEnes kabul etti bile. :A
Kesinlikle benim gözlerim sürekli transfer listesine gidiyor istem dışı. :A Gerçekten bağımlılık oldu, dengeleme açısından kabul ederim umrumda olmaz. :A

Amacın ne @DarkLegenD? Yorumunu da görelim artık. Daha yükseğe çıkmasını mı istiyorsun takımların, anlamadım ki. Sürekli "olmamış"a basıyorsun. :A
Kadro değeri olarak en yüksek 10 takım diğer takımlara en güçlü adamlarını en düşük fiyattan satsın, 350Mde veya artık nereye denk gelirse ortada buluşalım. Daha iyi rekabet ortamı oluşmuş olur. Nasıl fikir?

tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Kadro değeri olarak en yüksek 10 takım diğer takımlara en güçlü adamlarını en düşük fiyattan satsın, 350Mde veya artık nereye denk gelirse ortada buluşalım. Daha iyi rekabet ortamı oluşmuş olur. Nasıl fikir?
En baştan transfer politikasını belirlemedik, bu yüzden istediğimiz kadar uğraşalım, 400 milyon euronun üzerine çıkanlara müdahale edemeyiz. Büyük bir uğraş verip daha fazlaya kaçmaya çalıştılar. Bundan sonrası için rekabet ortamı önemli. Diyorsan, en yükseğe çıkmaya devam etsinler, çıksınlar, sorun değil. Rekabet ortamı daha yükseğe çıkılmaya devam edildikçe hiçbir şekilde oluşmayacak. Superstarlar doldurulmaya çalışılacak daha, en iyisi olunmaya çalışılacak. Sürekli satılıp satılıp, farklı farklı oyuncular satın alınacak ve bu hiçbir şekilde bitmeyecek. Daha zevkli hale gelsin diye bu şekilde demiştim de, siz bilirsiniz tabii. :)

@DarkLegenD, transfer yasağı mevzusunu iyi karşılaşamadı sanırım, bastı olmamışlara. İlk istemeyen kişi de çıktı böylece @Sherlock ve @MEnes. Takımların daha da güçlenmesini istiyor ve rekabetin azalmasını istiyor muhtemelen. :)
Şöyle de yapabiliriz aslında; 400 milyon euro kadro değeri üstünde olanlara transfer yasağı gelsin, diğerleri yapabilsin. Bu şekilde nasıl? Bu şekilde daha adil sanki. :D

Ben bu karara olumsuz bakıyorum zaten, @DarkLegenD’in “olmamış” atmasını anlayabiliyorum o yüzden. Kadro değeri şu an aşırı yüksek olan kulüpleri transfer yasağı koysak dahi yakalayamayız, onlara yasak koyup bize koymasak bile bu çok zor. Artı olarak, kadro değeri olarak bizim çok çok önümüzde olan takımların hedefleri zaten ilk dört. Bu yüzden onların kadro değerinin ligdeki çoğu takımdan üstün olması normal bir durum.

Ki bu transfer döneminde benim gibi, @bazinga gibi transfer döneminde karlı hamleler yapanlar onların çok çok gerisinde değil kadro değeri olarak. Biz bu dönemi biraz çılgınca gibi gözükse de mantıklı bir şekilde geçirdik, bunu yapan herkes kadro değerini yükseltti. Transfere yasak koymuş olsak, yalnızca antrenman ile bunu asla ama asla yapamazdık. Ki her şeyi geçtim benim bu oyunda en çok zevk aldığım kısımlardan birisi, transfer piyasası.

Bu akşam toplu fikstür paylaşımı yaparken insanların fikrini almak adına bir sorarım, ona göre anket düzenleyip düzenlememe konusuna karar veririz.

En baştan transfer politikasını belirlemedik, bu yüzden istediğimiz kadar uğraşalım, 400 milyon euronun üzerine çıkanlara müdahale edemeyiz. Büyük bir uğraş verip daha fazlaya kaçmaya çalıştılar. Bundan sonrası için rekabet ortamı önemli. Diyorsan, en yükseğe çıkmaya devam etsinler, çıksınlar, sorun değil. Rekabet ortamı daha yükseğe çıkılmaya devam edildikçe hiçbir şekilde oluşmayacak. Superstarlar doldurulmaya çalışılacak daha, en iyisi olunmaya çalışılacak. Sürekli satılıp satılıp, farklı farklı oyuncular satın alınacak ve bu hiçbir şekilde bitmeyecek. Daha zevkli hale gelsin diye bu şekilde demiştim de, siz bilirsiniz tabii. :)
Tamam işte benim fikrim çok dahice, onu uygulayalım.

• Olmamış
Reactions: Araf
Tottenham ve Manu nun kadrosu arsenalden daha iyi.Yani ciddi konuşmak gerekirse asıl favori bu ikisi çünkü ben transfer sezonunu gerçekten kötü geçirdim bu iki kulübe nazaran.Bunun sebebide arsenalde aşırı derecede genç oyuncu var ve oyuncu satamadım bu yüzden.Satamadığım içinde çok fazla içime sinen transfer yapamadım.Ne transfer listesinde birşey kalmıştı, nede kaşiften oyuncu çıktı.Ama bahanelere yer yok.Herşeye rağmen ipi göğüsleyen taraf biz olacağız 🤣
Çokta düşük kadro yok aslında bu arada daha ligin çok maçlarıda oynanacak :D

• Beğendim
Reactions: secquin
Ben bu karara olumsuz bakıyorum zaten, @DarkLegenD’in “olmamış” atmasını anlayabiliyorum o yüzden. Kadro değeri şu an aşırı yüksek olan kulüpleri transfer yasağı koysak dahi yakalayamayız, onlara yasak koyup bize koymasak bile bu çok zor. Artı olarak, kadro değeri olarak bizim çok çok önümüzde olan takımların hedefleri zaten ilk dört. Bu yüzden onların kadro değerinin ligdeki çoğu takımdan üstün olması normal bir durum.

Ki bu transfer döneminde benim gibi, @bazinga gibi transfer döneminde karlı hamleler yapanlar onların çok çok gerisinde değil kadro değeri olarak. Biz bu dönemi biraz çılgınca gibi gözükse de mantıklı bir şekilde geçirdik, bunu yapan herkes kadro değerini yükseltti. Transfere yasak koymuş olsak, yalnızca antrenman ile bunu asla ama asla yapamazdık. Ki her şeyi geçtim benim bu oyunda en çok zevk aldığım kısımlardan birisi, transfer piyasası.

Bu akşam toplu fikstür paylaşımı yaparken insanların fikrini almak adına bir sorarım, ona göre anket düzenleyip düzenlememe konusuna karar veririz.
Her neyse, boş verelim en iyisi bu konuyu, ankete gerek yok. Genel kanı olumsuz yönde. Başta bu konuda orta yol bulma arayışına giremedik, şimdi olmaz bu iş. Ortak bir rekabet ortamının oluşacağı da yok. Böyle gidelim en iyisi. Boş yere transfer yasağı mevzusunu açtım, hiç gerek yoktu. :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Her neyse, boş verelim en iyisi bu konuyu, ankete gerek yok. Genel kanı olumsuz yönde. Başta bu konuda orta yol bulma arayışına giremedik, şimdi olmaz bu iş. Ortak bir rekabet ortamının oluşacağı da yok. Böyle gidelim en iyisi. Boş yere transfer yasağı mevzusunu açtım, hiç gerek yoktu. :)
penaltı olmasa yeniyordum southamptonı

Tartışıyoruz ve fikir alışverişi yapıyoruz, bugün Türk futbolunun içerisinde bulunduğu durumun yegane sebebi bunu yapmamaktır Araf beyciğim. Tartışmamak, fikir alışverişinde bulunmamak ve tek adamlılık. işte biz FFF (Fav10 Futbol Federasyonu) olarak o tarz bir duruma asla düşmeyeceğiz. O yüzden her zaman bu mevzular açılabilir ve üzerine konuşulabilir, her zaman bu tarz durum değerlendirmelerine ihtiyaç vardır... :A

OEEGdN.jpg

• Güldürdün
Reactions: Araf
Tartışıyoruz ve fikir alışverişi yapıyoruz, bugün Türk futbolunun içerisinde bulunduğu durumun yegane sebebi bunu yapmamaktır Araf beyciğim. Tartışmamak, fikir alışverişinde bulunmamak ve tek adamlılık. işte biz FFF (Fav10 Futbol Federasyonu) olarak o tarz bir duruma asla düşmeyeceğiz. O yüzden her zaman bu mevzular açılabilir ve üzerine konuşulabilir, her zaman bu tarz durum değerlendirmelerine ihtiyaç vardır... :A

OEEGdN.jpg
Fikir ortaya attım da, genelde olumsuz yönden tepkiler geldi. Çözüm yolu olmayacak sanırım tartışmak. Aynı şekilde gidelim artık, yapacak bir şey yok. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Çokta düşük kadro yok aslında bu arada daha ligin çok maçlarıda oynanacak :D
Yok tabiki.Kadro değeride aynı sayılır ama ligin başlangıcında oyuncuları hızlı elden çıkarabilseydim şuan kadro değerim çok daha yüksek olucaktı.Bizimki biraz aç gözlülük 🤣🤣🤣

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Ya yamyam gibi transfer yapan adamın dediğine bak, 3 sezon boyunca transfer yapmanı yasaklasak anca geçeriz seni. :A Yeter artık şov yapıp durma be adam. :A
Ahahahaha, transferin elimden alınmasını umursamayacak düzeye gelecek kadar çok transfer yaptığım için şov yapmamak elimde değildi... :A

Bu hafta transferlerimizi tamamlayıp lige yeni bir başlangıç yapıyoruz :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...