Gerçi siz alacağınızı aldınız da, yine de öyle bir ayar şart. Beş hafta kadar bekleyelim, bunu yapalım. Herkes ona göre de ayarlasın kendini.Aynen öyle kontrol bizde sonuçta böyle bir ayar çekebiliriz, neden olmasın.
Gerçi siz alacağınızı aldınız da, yine de öyle bir ayar şart. Beş hafta kadar bekleyelim, bunu yapalım. Herkes ona göre de ayarlasın kendini.Aynen öyle kontrol bizde sonuçta böyle bir ayar çekebiliriz, neden olmasın.
benim takım sıkıntılıGerçi siz alacağınızı aldınız da, yine de öyle bir ayar şart. Beş hafta kadar bekleyelim, bunu yapalım. Herkes ona göre de ayarlasın kendini.
Bağımlılık haline geldiği için hiçbir şekilde bitmeyecek bu amansız alıp satma durumu. İçimde istemsiz transfer etme isteği var, hiç bitmiyor nedense, çoğumuzda da bu vardır. Anket oluştur bence yine de, ona göre karar verelim.Kağıt üzerinde mantıklı olabilecek bir fikir gibi duruyor, dediğin gibi amansızca al-sat yapma durumu devam ederse bir anket yapılabilir. Kesin konuşmayayım ama yine de şimdiden.
manchester unitedı yendisem dostluk maçında totenhamı yenerim @ArafBağımlılık haline geldiği için hiçbir şekilde bitmeyecek bu amansız alıp satma durumu. İçimde istemsiz transfer etme isteği var, hiç bitmiyor nedense, çoğumuzda da bu vardır. Anket oluştur bence yine de, ona göre karar verelim.
Benim şuan 2 as stoperim biri sakat diğeri cezalı şuan beni herkes yener...
Keşke benim maçımda olsaydı bu, belki kazanırdım. Gerçi yine zor ya, belki bir umut.Benim şuan 2 as stoperim biri sakat diğeri cezalı şuan beni herkes yener...
Bağımlılık haline geldiği için hiçbir şekilde bitmeyecek bu amansız alıp satma durumu. İçimde istemsiz transfer etme isteği var, hiç bitmiyor nedense, çoğumuzda da bu vardır. Anket oluştur bence yine de, ona göre karar verelim.
Anket aç bakalım, görelim. Gerçi "evet" çıkar mı, çıkarsa da herkes uyar mı, muamma. Gerçi herkes uyar, o konuda sıkıntı yok. Yine de anket şart.Her zaman olduğu gibi milli iradenin fikrini alırız, ona göre karar veririz. Benim açımdan sıkıntı yok.
Lig kızışıyor
ben bir kaç yedek toplucam @ArafAnket aç bakalım, görelim. Gerçi "evet" çıkar mı, çıkarsa da herkes uyar mı, muamma. Gerçi herkes uyar, o konuda sıkıntı yok. Yine de anket şart.
Param yok ve ayrıca bilgisayar kendisi otomatik alıyor zaten bir müddet sonra. Kafaya takma yani, sadece sabredip bekle.
adamı kaptırmıyım @ArafParam yok ve ayrıca bilgisayar kendisi otomatik alıyor zaten bir müddet sonra. Kafaya takma yani, sadece sabredip bekle.
Kaptırmazsın, sabredip bekle sadece. Bilgisayar transfer ederse transfer edersin. Başkası transfer ederse yine iyi bir oyuncu gelir, onu transfer edersin.adamı kaptırmıyım @Araf
sağ bek lazım @ArafKaptırmazsın, sabredip bekle sadece. Bilgisayar transfer ederse transfer edersin. Başkası transfer ederse yine iyi bir oyuncu gelir, onu transfer edersin.
Gözün transfer listesinde olsun. Para gelince transfer edersin hücum odaklı bir bek.sağ bek lazım @Araf
southamptonda iki süper star vardı maç 2-2 bitti @Araf aleyhime penaltı verdiler bu üç oldu@DarkLegenD, transfer yasağı mevzusunu iyi karşılaşamadı sanırım, bastı olmamışlara. İlk istemeyen kişi de çıktı böylece @Sherlock ve @MEnes. Takımların daha da güçlenmesini istiyor ve rekabetin azalmasını istiyor muhtemelen.