OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@bazinga sabah sabah yine şova kalktı, tabii bu kez devamını getiresim gelmedi. Hep aynı şeyler çünkü. Elimden kayıp giden genç yetenekler vardı yine. Transfer listesinde gördüğü bütün oyuncuları alıp alıp satıyor, sonra tekrar alıp alıp satıyor, sonra yine alıp alıp satıyor. Kısır döngüye girdi adam. :A
Hadi isim de vereyim, Donny van de Beek. Elimden kaydı gitti. Gözüm kalmıştı, para gelmedi bir türlü. Gelseydi, transfer edecektim. Bilgisayarın transfer listesindeki oyuncularımı transfer etmeyeceği tuttu. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Allah belanı vermesin bilgisayar senin! O kadar transfer edersin oyuncuları, bugün transfer etmeyeceğin tuttu. Plan kurdum, şu kadar para gelirse, şu kadar transfer yaparım, kaşiften oyuncu gelir de transfer ederim diye. O kadar 15 saat kaşifi bekledim, geldi de oyuncu ama transfer edemedim. Çünkü bilgisayar oyuncu satın almadı. Ortada kaldım öyle. Kaşiften oyuncu geldi, boşa gitti. En şanssız menajer benim sanırım forumun. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Allah belanı vermesin bilgisayar senin! O kadar transfer edersin oyuncuları, bugün transfer etmeyeceğin tuttu. Plan kurdum, şu kadar para gelirse, şu kadar transfer yaparım, kaşiften oyuncu gelir de transfer ederim diye. O kadar 15 saat kaşifi bekledim, geldi de oyuncu ama transfer edemedim. Çünkü bilgisayar oyuncu satın almadı. Ortada kaldım öyle. Kaşiften oyuncu geldi, boşa gitti. En şanssız menajer benim sanırım forumun. :A
4 gün sürdü james i almaları @Araf

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kaşife bakmayınca oyuncuları orada tutuyordu herhalde. :D

• Güldürdün
@bazinga sabah sabah yine şova kalktı, tabii bu kez devamını getiresim gelmedi. Hep aynı şeyler çünkü. Elimden kayıp giden genç yetenekler vardı yine. Transfer listesinde gördüğü bütün oyuncuları alıp alıp satıyor, sonra tekrar alıp alıp satıyor, sonra yine alıp alıp satıyor. Kısır döngüye girdi adam. :A
Gençleştirme operasyonumuz devam ediyor. 17 oyuncu daha alıp, 16 oyuncu satarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. :A

• Güldürdün
Gençleştirme operasyonumuz devam ediyor. 17 oyuncu daha alıp, 16 oyuncu satarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. :A
Bundan sonra param olmadan transfer listesine bakmayacağım. Transfer listesini silip süpürdüğünü görmek moralimi bozuyor. Para gelecek, transfer listesine bakıp transfer edeceğim, olay bitecek. :A

• Güldürdün
Bundan sonra param olmadan transfer listesine bakmayacağım. Transfer listesini silip süpürdüğünü görmek moralimi bozuyor. Para gelecek, transfer listesine bakıp transfer edeceğim, olay bitecek. :A
Yani evet, mantıklı olur bence de. Ben param olmayınca hiç bakmıyorum mesela. :A

• Güldürdün
Bunun meali ise, sürekli oyuncuların elden çıktığı için ve sürekli paran olduğu için 7/24 bakıyorsun. :A
Ben istediğim kadroya ulaşmak üzereyim :A şuan maça çıksam tek forvette 1 yedek var. Diğerleri tamam gibi.Herşey tamam. Takımım değeri 200 m geçti :A ikiye katladım :Z 1-2 daha alım satım yapınca durulurum (umarım :A ) 70leri elden çıkardım şimdi doksanlı performansla doldurmaya başladım kadromu :F
Edit: senin kadronda futbolcular yüksek performansta 😱

• Güldürdün
Ben istediğim kadroya ulaşmak üzereyim :A şuan maça çıksam tek forvette 1 yedek var. Diğerleri tamam gibi.Herşey tamam. Takımım değeri 200 m geçti :A ikiye katladım :Z 1-2 daha alım satım yapınca durulurum (umarım :A ) 70leri elden çıkardım şimdi doksanlı performansla doldurmaya başladım kadromu :F
Edit: senin kadronda futbolcular yüksek performansta 😱
En baştan dahil olsan, şu anda kadronun değeri 300 milyon euroyu geçmişti, net. :A

Benim geçti de, daha pek bir şey yok. Tutunmak istiyorsak eğer, kadroyu daha iyi hale getirmek zorundayız. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
En baştan dahil olsan, şu anda kadronun değeri 300 milyon euroyu geçmişti, net. :A

Benim geçti de, daha pek bir şey yok. Tutunmak istiyorsak eğer, kadroyu daha iyi hale getirmek zorundayız. :D
Aynen ben güçlü bir rakip olurdum :A hep 16 olmak yetiyor diyordum ama üstlere göz dikmeye başladım :A :A
Bu etkinliğin devamı gelirse diğerinde ilk 10'da tutunmaya çalışırım.
Ben aynı futbolcuyu satıp satıp alarak baya kâr ettim. Kâr etmek çok kolay. Diziliş kısmında da hep farklı taktikler uyguluyorum. O kısmı biraz rast gele yapmaktayım :F kör topal ilerleyeceğiz bu sezon :F

• Güldürdün
Yok ya günde 15 dakika falan param oluyor. :A
İşte onu da al sat modunda harcıyorsun. Kadronun değerini yükselteyim derken oyuncu sayısını düşürüyorsun, 20 oyuncun kalmış. Rotasyonda kullanacağın oyuncular da olsun, sıkıntı yaşama. Gerçi yaşasan ne olacak, hepsi güçlü. Biri gitse, diğerinin eksiğini yaşamazsın bile. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...