OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin isyanları okudukça hem hüzün hem de gülme alıyor suratımı, öyle değişik bir durumdasın... :A
Gece uyumadan önce son kontrolleri yapıp, plan kuruyorum ve bu planlar suya düştüğü zaman sinirim bozuluyor. İsyan etmem doğal. Transfer listesine bakmayacağım bütçem olmadan. Gerçi istemsiz kayıyor da, kaymasın artık gözüm. Hep hayal kırıklığı oluyor. Özellikle orta saha düşünmeyeyim, herkes orta sahayı boşaltıyor. Bütçem olunca transfer listesine bakarım, doğru dürüst oyuncu varsa, transfer eder geçerim. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Gece uyumadan önce son kontrolleri yapıp, plan kuruyorum ve bu planlar suya düştüğü zaman sinirim bozuluyor. İsyan etmem doğal. Transfer listesine bakmayacağım bütçem olmadan. Gerçi istemsiz kayıyor da, kaymasın artık gözüm. Hep hayal kırıklığı oluyor. Özellikle orta saha düşünmeyeyim, herkes orta sahayı boşaltıyor. Bütçe olunca bakarım, doğru dürüst oyuncu varsa, transfer eder geçerim. :A
jordaoyu alırsın @Araf

Gece uyumadan önce son kontrolleri yapıp, plan kuruyorum ve bu planlar suya düştüğü zaman sinirim bozuluyor. İsyan etmem doğal. Transfer listesine bakmayacağım bütçem olmadan. Gerçi istemsiz kayıyor da, kaymasın artık gözüm. Hep hayal kırıklığı oluyor. Özellikle orta saha düşünmeyeyim, herkes orta sahayı boşaltıyor. Bütçem olunca transfer listesine bakarım, doğru dürüst oyuncu varsa, transfer eder geçerim. :A
Ben de her baktığımda param olmuş oluyor niyeyse. Mesela az önce saat 12 gibi uyandım. Açtım oyunu bir baktım 56 milyon para var. Sonra transfer listesine bir girdim CORONA diye bir oyuncu var adam 99'luk. Şimdi ben bunu nasıl kaçırayım, adamın adına bak CORONA... :A Ben şanslıyım o yönden bu oyunda hep 4 ayak üstüne düşüyorum... :A

Ben de her baktığımda param olmuş oluyor niyeyse. Mesela az önce saat 12 gibi uyandım. Açtım oyunu bir baktım 56 milyon para var. Sonra transfer listesine bir girdim CORONA diye bir oyuncu var adam 99'luk. Şimdi ben bunu nasıl kaçırayım, adamın adına bak CORONA... :A Ben şanslıyım o yönden bu oyunda hep 4 ayak üstüne düşüyorum... :A
@MEnes onu alacağına jordaoyu al dias ta @MEnes

5c8d9ba545d2a04bdc3f623e.jpg

Mesele dostluk maçında yenmek değil, mesele gerçek maçta yenmek yeğen.
Gerçek maçta da yeniyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and MEnes
@Tolstoyevski'nin transfer ettiği Renan Lodi vardı, oyuncuyu incelemiştim bek olarak işe yarar diye de düşünüp, corona virüsü çıkmış. Bu da ilginç bir şeydi. :D

Rakiplere öneri.
Beyler sürekli benle hazırlık maçı yapıyorsunuz zaten kadrom dandik üstüne iyi futbolcularım da antremanda oluyor. Boşuna maç hakkınızı benle harcamayınız.

• Güldürdün
Reactions: MEnes and bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...