Dostluk maçı olmadan hayatın anlamı olur muymuş hiç zaten...@MEnes sağ olsun bugün de yendi beni, her gün "acaba bugün de yeneceğim mi" diye kontrol ediyor ve neredeyse her seferinde başarıyor, helal olsun.
o kadar transfer yaparsan para kalmazParayı sıfırladık maalesef...
Gece uyumadan önce son kontrolleri yapıp, plan kuruyorum ve bu planlar suya düştüğü zaman sinirim bozuluyor. İsyan etmem doğal. Transfer listesine bakmayacağım bütçem olmadan. Gerçi istemsiz kayıyor da, kaymasın artık gözüm. Hep hayal kırıklığı oluyor. Özellikle orta saha düşünmeyeyim, herkes orta sahayı boşaltıyor. Bütçem olunca transfer listesine bakarım, doğru dürüst oyuncu varsa, transfer eder geçerim.Senin isyanları okudukça hem hüzün hem de gülme alıyor suratımı, öyle değişik bir durumdasın...
jordaoyu alırsın @ArafGece uyumadan önce son kontrolleri yapıp, plan kuruyorum ve bu planlar suya düştüğü zaman sinirim bozuluyor. İsyan etmem doğal. Transfer listesine bakmayacağım bütçem olmadan. Gerçi istemsiz kayıyor da, kaymasın artık gözüm. Hep hayal kırıklığı oluyor. Özellikle orta saha düşünmeyeyim, herkes orta sahayı boşaltıyor. Bütçe olunca bakarım, doğru dürüst oyuncu varsa, transfer eder geçerim.
Ben de her baktığımda param olmuş oluyor niyeyse. Mesela az önce saat 12 gibi uyandım. Açtım oyunu bir baktım 56 milyon para var. Sonra transfer listesine bir girdim CORONA diye bir oyuncu var adam 99'luk. Şimdi ben bunu nasıl kaçırayım, adamın adına bak CORONA... Ben şanslıyım o yönden bu oyunda hep 4 ayak üstüne düşüyorum...Gece uyumadan önce son kontrolleri yapıp, plan kuruyorum ve bu planlar suya düştüğü zaman sinirim bozuluyor. İsyan etmem doğal. Transfer listesine bakmayacağım bütçem olmadan. Gerçi istemsiz kayıyor da, kaymasın artık gözüm. Hep hayal kırıklığı oluyor. Özellikle orta saha düşünmeyeyim, herkes orta sahayı boşaltıyor. Bütçem olunca transfer listesine bakarım, doğru dürüst oyuncu varsa, transfer eder geçerim.
@MEnes onu alacağına jordaoyu al dias ta @MEnesBen de her baktığımda param olmuş oluyor niyeyse. Mesela az önce saat 12 gibi uyandım. Açtım oyunu bir baktım 56 milyon para var. Sonra transfer listesine bir girdim CORONA diye bir oyuncu var adam 99'luk. Şimdi ben bunu nasıl kaçırayım, adamın adına bak CORONA... Ben şanslıyım o yönden bu oyunda hep 4 ayak üstüne düşüyorum...
Üstad para yok paraa. Satış olsun bakarız piyasaya...
sabah adamı satışa çıkardım satılmıyorÜstad para yok paraa. Satış olsun bakarız piyasaya...
Gerçek maçta da yeniyor.
Mesele dostluk maçında yenmek değil, mesele gerçek maçta yenmek yeğen.
@Tolstoyevski'nin transfer ettiği Renan Lodi vardı, oyuncuyu incelemiştim bek olarak işe yarar diye de düşünüp, corona virüsü çıkmış. Bu da ilginç bir şeydi.Ben de her baktığımda param olmuş oluyor niyeyse. Mesela az önce saat 12 gibi uyandım. Açtım oyunu bir baktım 56 milyon para var. Sonra transfer listesine bir girdim CORONA diye bir oyuncu var adam 99'luk. Şimdi ben bunu nasıl kaçırayım, adamın adına bak CORONA... Ben şanslıyım o yönden bu oyunda hep 4 ayak üstüne düşüyorum...
Demek ondan hırslandın bu kadar.Gerçek maçta da yeniyor.
Araf ben alacaktım marcelo yu bilgisayar inat etmese @ArafDemek ondan hırslandın bu kadar.
O kadar transfer yaptın, işe yarasın artık. Adamın Messi gibi bir oyuncusu var, tabii onu da unutmamak gerek.
Yok ya onu geçmenin yolu yok. Hedef ilk 5.Demek ondan hırslandın bu kadar.
O kadar transfer yaptın, işe yarasın artık. Adamın Messi gibi bir oyuncusu var, tabii onu da unutmamak gerek.
İlk üç yap şu hedefi. Bu kadar mütevazı olma.Yok ya onu geçmenin yolu yok. Hedef ilk 5.
Evet gerçekten ilginç bir şeymiş...@Tolstoyevski'nin transfer ettiği Renan Lodi vardı, oyuncuyu incelemiştim bek olarak işe yarar diye de düşünüp, corona virüsü çıkmış. Bu da ilginç bir şeydi.