O kadar transfer yaptın, bir zahmet kazan.
Bir de gövde gösterisi yaptığını göstermek istiyor.
O kadar transfer yaptın, bir zahmet kazan.
yedek oyuncu takviye yapmaya çalışıyorum @sokak sanati chealsea nin bütçesi az @sokak sanati@pompy yine güzel şaka yapmışsın 15M ne be o oyuncuya
Kural 2: En yaşlı, en güçsüz ve en aciz oyuncuları transfer et...
Teknik olarak zararıma yol açmayacak bir ifşa, onu da hesapladım ama olsun haklısın gizlilik mühimdir diyerek sildim, sen de sil en iyisi.Taktiğimiz ifşalandı, iyi olmadı bu...
Teknik olarak zararıma yol açmayacak bir ifşa, onu da hesapladım ama olsun haklısın gizlilik mühimdir diyerek sildim, sen de sil en iyisi.
Fav10 moderatörü Sherlock... Türkiye'nin mizahına yön veren adam.Çaktırma.
panik transferleri ve panik satışını yapmasaydım iyiydi @DarkLegenD @SherlockFav10 moderatörü Sherlock... Türkiye'nin mizahına yön veren adam.
sen alırsın diyordum o oyuncuyuTakım çok yaşlıydı, gençleştirmek için onun da peşine düştüm ama olmadı. Kompany de gitmiş bak, yüksek güçte olduğunu görünce transfer etmişsin. Ha gayret, @Turkuazz'ı geçeceksin yakında.
Aslında transfer etmeyi düşünüyordum da, ikilemde kaldım. Gimenez'i transfer etsem, yoksa Kompany'i mi transfer etsem, bilemedim. O ara zaten transferleri başka oyunculardan yana kullandım, para da çıkışmıyordu o ara tabii ve ikisi de transfer edildi zaten sonra.sen alırsın diyordum o oyuncuyu
kompany i bende transfer edecektim @ArafAslında transfer etmeyi düşünüyordum da, ikilemde kaldım. Gimenez'i transfer etsem, yoksa Kompany'i mi transfer etsem, bilemedim. O ara zaten transferleri başka oyunculardan yana kullandım, para da çıkışmıyordu o ara tabii ve ikisi de transfer edildi zaten sonra.
Rahat sızın ha, çok iyi iltifat.Senden rahatsızım... @MEnes