Yağ gibi süperstarımız oldu...Transfer edip sattığım Federico Bernardeschi'yi superstar olarak takıma transfer eden @MEnes yapmışlar.
Yakında herkes 100'lük olacak, hedeflerime emin adımlarla ilerliyorum...
Para yok o kadar ucuza da satamam.
ben bir adamı satınca almayı becerdim sende mi yok o kadar süper star transfer edersen kalmaz @MEnesPara yok o kadar ucuza da satamam.
Daha hedeflerimin yarısına bile ulaşadım bunlar bir şey değil.ben bir adamı satınca almayı becerdim sende mi yok o kadar süper star transfer edersen kalmaz @MEnes
Ben de kendimden rahatsızım... Çok çılgın şeyler planlıyorum, kendime hakim olamıyorum... Bir gece ansızın...Senden rahatsızım... @MEnes
ikidir maçlarda iki sıfır geriye düşüp 2-2 yapmam @MEnesDaha hedeflerimin yarısına bile ulaşadım bunlar bir şey değil.
Ben bırakmasaydım, muhtemelen olmayacaktı böyle bir superstarın. Gerçi bende superstar olmayacaktı, 90 civarında gezen bir oyuncu olacaktı.Yağ gibi süperstarımız oldu...
Ben de kendimden rahatsızım... Çok çılgın şeyler planlıyorum, kendime hakim olamıyorum... Bir gece ansızın...
Öyle oluyor zaten, Tagliafico bende 87'di 1 gün sonra bi baktım 100 olmuş pazarda. Tabi hemen almışlar, kim aldıysa artık.Ben bırakmasaydım, muhtemelen olmayacaktı böyle bir superstarın. Gerçi bende superstar olmayacaktı, 90 civarında gezen bir oyuncu olacaktı.
Hiç belli olmaz United'da 6 tane var süperstar bende de yarın 6 tane olacak. 2 oyuncu sattım mı 7'ye gideceğim, sonrasına bakacağız...
Etmiyorum, edersem ne olacağını biliyorum...Sakın tek bir kelime daha etme, neden biliyor musun...
Kadro çok iyi Tottenham takımının 😊
Etmiyorum, edersem ne olacağını biliyorum...
Senin kadro çok iyi aslında 😊Öyle oluyor zaten, Tagliafico bende 87'di 1 gün sonra bi baktım 100 olmuş pazarda. Tabi hemen almışlar, kim aldıysa artık.
Hiç belli olmaz United'da 6 tane var süperstar bende de yarın 6 tane olacak. 2 oyuncu sattım mı 7'ye gideceğim, sonrasına bakacağız...
Evet toparladım baya kadroyu ama daha eklemeler yapmak gerek. Rotasyonu daralttık süperstar almak için defans kalmadı takımda.Senin kadro çok iyi aslında 😊
Durmayacağım, durdurulamaz bir güç olarak bu yolculuğa devam edeceğim...Senin ve takımının önünü kesmek lazım, böyle olmayacak...