Yağ gibi süperstarımız oldu...Transfer edip sattığım Federico Bernardeschi'yi superstar olarak takıma transfer eden @MEnes yapmışlar.![]()
Yakında herkes 100'lük olacak, hedeflerime emin adımlarla ilerliyorum...
Para yok o kadar ucuza da satamam.
ben bir adamı satınca almayı becerdim sende mi yok o kadar süper star transfer edersen kalmaz @MEnesPara yok o kadar ucuza da satamam.![]()
Daha hedeflerimin yarısına bile ulaşadım bunlar bir şey değil.ben bir adamı satınca almayı becerdim sende mi yok o kadar süper star transfer edersen kalmaz @MEnes
Ben de kendimden rahatsızım... Çok çılgın şeyler planlıyorum, kendime hakim olamıyorum... Bir gece ansızın...Senden rahatsızım... @MEnes
ikidir maçlarda iki sıfır geriye düşüp 2-2 yapmam @MEnesDaha hedeflerimin yarısına bile ulaşadım bunlar bir şey değil.![]()
Ben bırakmasaydım, muhtemelen olmayacaktı böyle bir superstarın. Gerçi bende superstar olmayacaktı, 90 civarında gezen bir oyuncu olacaktı.Yağ gibi süperstarımız oldu...![]()
Ben de kendimden rahatsızım... Çok çılgın şeyler planlıyorum, kendime hakim olamıyorum... Bir gece ansızın...
Öyle oluyor zaten, Tagliafico bende 87'di 1 gün sonra bi baktım 100 olmuş pazarda. Tabi hemen almışlar, kim aldıysa artık.Ben bırakmasaydım, muhtemelen olmayacaktı böyle bir superstarın. Gerçi bende superstar olmayacaktı, 90 civarında gezen bir oyuncu olacaktı.![]()
Hiç belli olmaz United'da 6 tane var süperstar bende de yarın 6 tane olacak.
Etmiyorum, edersem ne olacağını biliyorum...Sakın tek bir kelime daha etme, neden biliyor musun...
Kadro çok iyi Tottenham takımının 😊
Etmiyorum, edersem ne olacağını biliyorum...
Senin kadro çok iyi aslında 😊Öyle oluyor zaten, Tagliafico bende 87'di 1 gün sonra bi baktım 100 olmuş pazarda. Tabi hemen almışlar, kim aldıysa artık.
Hiç belli olmaz United'da 6 tane var süperstar bende de yarın 6 tane olacak.2 oyuncu sattım mı 7'ye gideceğim, sonrasına bakacağız...
![]()
Evet toparladım baya kadroyu ama daha eklemeler yapmak gerek.Senin kadro çok iyi aslında 😊
Durmayacağım, durdurulamaz bir güç olarak bu yolculuğa devam edeceğim...Senin ve takımının önünü kesmek lazım, böyle olmayacak...