Musso'yu almışsın, satmayacaktın ve Lopes de bir süre daha kalabilirdi. Kale hariç diğer mevkileri öncelik vermen gerekiyordu. En son kaleyi düşünmeliydin.Birisi teklif ederse satabilirim panik transfer ikisi
@Araf
Pique rakyhtic i satmıyım mı @ArafMusso'yu almışsın, satmayacaktın ve Lopes de bir süre daha kalabilirdi. Kale hariç diğer mevkileri öncelik vermen gerekiyordu. En son kaleyi düşünmeliydin.
Sen bilirsin. En yüksek satabileceklerini, en yüksek bonservis bedeliyle elden çıkarmaya çalış, gerisi kolay.Pique rakyhtic i satmıyım mı @Araf
Mussonun gücü 91 deydi 105 nasıl oldu @ArafMusso'yu almışsın, satmayacaktın ve Lopes de bir süre daha kalabilirdi. Kale hariç diğer mevkileri öncelik vermen gerekiyordu. En son kaleyi düşünmeliydin.
3 takviye olması gerekecek @ArafSen bilirsin. En yüksek satabileceklerini, en yüksek bonservis bedeliyle elden çıkarmaya çalış, gerisi kolay.
@emreemreu sonunda Nwakaeme sevdasından vazgeçiyor. Kendisini tebrik ediyorum.
Nwakaeme kardeşim o, gelişme göstermesini beklemen hataydı. Bir de 30 yaş üstü olduğu için ayrı bir hataya düştün. 30 yaş üstü zor gelişiyor.Antrenmanlarda çok yavaş gelişme gösteriyor. Bizde satılık listesine koyduk.
Southampton kaçına kadar eksiklerimi tamamlıyımAntrenmanlarda çok yavaş gelişme gösteriyor. Bizde satılık listesine koyduk.
Muslerayı boşuna aldım o zamanTransfer olduğunda artabiliyor tekrar düştüğünde.
Boşuna almadın da, almasan da olurdu ya da 99'luk kalecini almasan da olurdu. 90'lık kaleci bile olsun, işini görür.Muslerayı boşuna aldım o zaman
James 4 günde satıldı @ArafBoşuna almadın da, almasan da olurdu ya da 99'luk kalecini almasan da olurdu. 90'lık kaleci bile olsun, işini görür.
Nwakaeme kardeşim o, gelişme göstermesini beklemen hataydı. Bir de 30 yaş üstü olduğu için ayrı bir hataya düştün. 30 yaş üstü zor gelişiyor.
Satılır bir şekilde, yüksek bonservis bedeliyle transfer listesine koy da hele.James 4 günde satıldı @Araf
Türkiye'de işte o, mesele İngiltere Premier Lig'de girmesi.Nedir Nwakaeme düşmanlığı kardeşim? Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasında ilk 10'a rahatlıkla girer bence.
Türkiye'de işte o, mesele İngiltere Premier Lig'de girmesi.
Benim oyuncumu sakatlanmadı, iyi bari. 99'luk Nani'yi aldın, Nwakaeme'den daha iyi iş görür. Bir de Nwakaeme satılınca daha iyisini alırsın.Reyiz orada da iş yapardı da biz sabırsız davrandık.
Cavani'ye de 4 maç ceza geldi. Avukat 1 maç indirebildi.
Nani panik satışı oldu yedek kalmayınca @ArafBenim oyuncumu sakatlanmadı, iyi bari. 99'luk Nani'yi aldın, Nwakaeme'den daha iyi iş görür. Bir de Nwakaeme satılınca daha iyisini alırsın.
Yüksek bonservis bedeliyle sat oyuncuları, yoksa bütçe anlamında sıkıntı yaşarsın.Nani panik satışı oldu yedek kalmayınca @Araf