Muslera'yı daha satalı 1 gün olmadan dünya yıldızı konumuna gelmiş 😱 @MEnes
Dış mihraklar geliştirmiş kendisini belli ki.
Muslera'yı daha satalı 1 gün olmadan dünya yıldızı konumuna gelmiş 😱 @MEnes
Lyon benden 17ye yakın alıp 50 küsüre satıyorDış mihraklar geliştirmiş kendisini belli ki.
Lyon benden 17ye yakın alıp 50 küsüre satıyor
Bu arada 100 son rakam değilmi 😱 100 küsürler var güç olarak
115'e kadar çıktığı da görülmüştür.Lyon benden 17ye yakın alıp 50 küsüre satıyor
Bu arada 100 son rakam değilmi 😱 100 küsürler var güç olarak
newcastle maçında orta sahası zayıftı ordan yakaladım @ArafBizim orta sahalarla bir derdimiz var. Ne zaman orta saha oyuncuları transfer listesine gelse, transfer listesindeki orta saha oyuncuları birden yok oluyor.
@Tolstoyevski @Sherlock sizinle gurur duyuyorum... Size verdiğim emekleri boşa çıkarmadınız.
Öbür rakip takımların bazıları da çok aşağı kalır yanı yok aslında takımlar güçleniyor yarış kızışıyor
Öbür rakip takımların bazıları da çok aşağı kalır yanı yok aslında takımlar güçleniyor yarış kızışıyor
Yarış zorlaşıyor bu arada puan kayıpları her takımda mutlaka çıkacaktırBiz ne kadar güçlenirsek güçlenelim kapanmıyor ara.
Yarış zorlaşıyor bu arada puan kayıpları her takımda mutlaka çıkacaktır
Daha önce forumda yada oyun içinde osm oynadım orta düzey takımlarla oynuyordum ilk defa kurada kadro açısından iyi takım çıktıBöyle diyorsun ama zirveden de inmiyorsun. Biz kendi aramızda kaybediyoruz puanları.
TFF 1. Lig yapacaktık işte, daha iyiydi. Çok büyük yıldızlar çıkmazdı ortaya. Kolay kolay pahalı transfer de yapılamazdı.Daha önce forumda yada oyun içinde osm oynadım orta düzey takımlarla oynuyordum ilk defa kurada kadro açısından iyi takım çıktı
Bi ara osm de oynadığım ligde takımların kadrolarında en pahalı oyuncu 2m ş fiyatına.aslında başka bir lig turnuvası yapılırsa o tarz bir ligde bi ara oynayalım
@Araf @sokak sanati
Aslında haklısın bi ara seçim hakkını orada kullanalımTFF 1. Lig yapacaktık işte, daha iyiydi. Çok büyük yıldızlar çıkmazdı ortaya. Kolay kolay pahalı transfer de yapılamazdı.
Daha önce forumda yada oyun içinde osm oynadım orta düzey takımlarla oynuyordum ilk defa kurada kadro açısından iyi takım çıktı
Bi ara osm de oynadığım ligde takımların kadrolarında en pahalı oyuncu 2m ş fiyatına.aslında başka bir lig turnuvası yapılırsa o tarz bir ligde bi ara oynayalım
@Araf @sokak sanati
Hangi konuda anlamadım bu arada etiketler çıkmıyor hep 18 bildirim den 5 bildirim çıkmadıSen öteki konuda yapman gerekeni yap bekliyorum
Senle maç ne zaman benim bu arada
kalecilerden çektiğim nedir @sokak sanati transfer listesine koyduğum oyuncuyu alırmısın @sokak sanatiSen öteki konuda yapman gerekeni yap bekliyorum
Senle maç ne zaman benim bu arada