Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

2x6

Bölümü izleyenler kervanına ben de katıldım.Yine güzel bir bölümdü. :)

Şu Helena'yı alan tarikat neyin peşinde acaba niye bebek yapıyorlar ?

Leeki inanmıyorum ya Kira'yı biliyor adamın karısını öldürmüş.paulda gerizekalı yani iğrendirttiler sabahtan akşama Sarah'ı takip ediyor bölüm nasıl bu kadar hızlı bitti anlamadım yine süperdi.:)

Helena ne kadar tatlı,bir hafta aradan sonra Allison'u mu gördüğüme çok sevindim.:)

9/10

Dans sırasında çalan şarkı;

2x6. bölümüde bitirdik
yine harika bir bölümdü tatiana döktürmeye devam ediyor özellikle helena karakteri muhteşemdi :)

helena ve sarah ın yanyana geldikleri sahneler muhteşemdi :)
helena ile barda tanıştığı jesse adlı vatandaş arasındaki dans sahnesi helenanın goril yavrusunun parmaklarını kırdığı sahne de çok iyiydi keşke o peşindeki tarikatçı adamla geri dönmeseydi umarım sarah onu geri getirir ,
felix ve zenci polis artur lu kısımlarda hoştu

her zamanki harika bölümlerden biriydi

puanım =9

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @cevaa @xemrexxx @Çiğdem-

2x6

Bölümü izleyenler kervanına ben de katıldım.Yine güzel bir bölümdü. :)

Şu Helena'yı alan tarikat neyin peşinde acaba niye bebek yapıyorlar ?

Leeki inanmıyorum ya Kira'yı biliyor adamın karısını öldürmüş.paulda gerizekalı yani iğrendirttiler sabahtan akşama Sarah'ı takip ediyor bölüm nasıl bu kadar hızlı bitti anlamadım yine süperdi.:)

Helena ne kadar tatlı,bir hafta aradan sonra Allison'u mu gördüğüme çok sevindim.:)

9/10

Dans sırasında çalan şarkı;

2x6. bölümüde bitirdik
yine harika bir bölümdü tatiana döktürmeye devam ediyor özellikle helena karakteri muhteşemdi :)

helena ve sarah ın yanyana geldikleri sahneler muhteşemdi :)
helena ile barda tanıştığı jesse adlı vatandaş arasındaki dans sahnesi helenanın goril yavrusunun parmaklarını kırdığı sahne de çok iyiydi keşke o peşindeki tarikatçı adamla geri dönmeseydi umarım sarah onu geri getirir ,
felix ve zenci polis artur lu kısımlarda hoştu

her zamanki harika bölümlerden biriydi

puanım =9

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @cevaa @xemrexxx @Çiğdem-
aaa 6.bölüme daha yenimi bakıyorsunuz 7.bölümü çoktan izledik biz :F
hadi 7.bölümü izleyin bir an önce çıkar çıkmaz bakıyorum ben 🙂🙂

Yedinci bölüm çıktımı (b) Ayrıca yorumun nerde göremedim.
son bölümlere yorum paylaşmadım ama 6.bölüme düşünceleirm şöyle
helena sarah ikilisi gerçekten çok renk kattı bölüme her bölüm iş birliği yapsalar reytinglerde daha artış olur helenanın agz çıkarmasına koptum hahaha iyiki sesi bilgisayarın çok acık değildi yoksa annem hakkımda kötü düşünebilirdi hahah :F helenanın gitmesine üzüldüm son sahnede bebek falan kandırdılar kızı :T
7.bölüm dün çıktı izledim onada düşüncelerim şöyle izleyince bakarsınız tabi
çok sıkıcı bir bölümdü helena yok anladımkı helena olmayınca bölüm çekilmiyor cosimadan sahnelerini kaç bölümdür kapatıyorum çok sıkıcı olmaya absladı orphan black sıkıldığım ilk bölümdü gerçekten çoğu sahneyi atlayarak izledim 😳😳

@OzaN ozanıda etiketliyimde yorum yapmıyor demesin :F

Evet ben de izledim S02 B07'yi ama Da Vİnci'nin son sahnesinden sonra Orphan'ın bu eh dedirten bölünü yorumlayasım gelmedi:X

Dizinde ilgimi çeken yer;
Kira'dan alınan örnekle(adını unuttum laa bişey deniyordu:F) Cosima iyileşecek galiba???

Son sahne de iyiydi ama çok etkileyici değili sadece oh dedirtten sahneydi:X
Dr.Leekie öldü:X Kaza kurşunu denen olay ilkkez gerçekleşmiş oldu:F

7.5/10 versem haksızlık etmem heralde(b)

2x7

Aksiyonsuz ve birazcık sıkıcı bir bölümdü.

Dizi Prison Break'a döndü, sürekli diğerlerinden daha üstün yeni karakterler geliyor ama aksiyon azalıyor. Prison Break'ta da sürekli yeni karakterler geliyordu ama aksiyon hiç azalmıyordu.

Felix'in Vic'in kafayı vurduğu sahne güldürdü.

Leeke öldü bakalım neler olcak şimdi.

7/10

2x7

Bölümün neden beğenilmediğini anlamadım. Bence yine her zamanki tadında çok iyi bölümdü. Acaba biri beğenmeyince herkes beğenmemeye mi odaklandı? :D

Sarah'ın Alison taklidi yapmaya çalıştığı sahneler mükemmeldi. Hem güldürdü hem eğlendirdi. :):)

Donnie nihayet gerçeği öğrendi. Adam gerçekten safmış. Leekie'yi öldürmesi işe şok ediciyidi. 😱

Sadece Cosima'nın sahnelerinin iyice sıkıcı olmaya başladığına dair eleştirilere katılıyorum. :(

Vic'le Felix ve Alison'un maceraları da çok iyiydi. Ama bu işten o kadar kolay yırtamayacaklar herhalde. :)

Bölüm forumun aksine IMDb'de 9.0 ile şu ana kadarki en yüksek puanını almış. Benim de puanım 8'e yakın bir yerlerden de olsa:

9/10