- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ne adamı bir yaptığı öbürünü tutmuyor. Dizinin en güvenilmez karakteri.
Ne adamı bir yaptığı öbürünü tutmuyor. Dizinin en güvenilmez karakteri.
Sevmek için ilginç bir adam tarzı.O yüzden seviyorum bu adamı ya
Böyle sağı solu belli olmayan ama her taşın altından çıkan karakterleri seviyorum
Sevmek için ilginç bir adam tarzı.
Adı lazım değil şapkalı desen anlardık.Helena'nın 2'dakkada yaptiği sevgili ADı Jesse değilmiydi??
2x6
Bölümü izleyenler kervanına ben de katıldım.Yine güzel bir bölümdü.
Şu Helena'yı alan tarikat neyin peşinde acaba niye bebek yapıyorlar ?
Leeki inanmıyorum ya Kira'yı biliyor adamın karısını öldürmüş.paulda gerizekalı yani iğrendirttiler sabahtan akşama Sarah'ı takip ediyor bölüm nasıl bu kadar hızlı bitti anlamadım yine süperdi.
Helena ne kadar tatlı,bir hafta aradan sonra Allison'u mu gördüğüme çok sevindim.
9/10
Dans sırasında çalan şarkı;
aaa 6.bölüme daha yenimi bakıyorsunuz 7.bölümü çoktan izledik biz2x6. bölümüde bitirdik
yine harika bir bölümdü tatiana döktürmeye devam ediyor özellikle helena karakteri muhteşemdi
helena ve sarah ın yanyana geldikleri sahneler muhteşemdi
helena ile barda tanıştığı jesse adlı vatandaş arasındaki dans sahnesi helenanın goril yavrusunun parmaklarını kırdığı sahne de çok iyiydi keşke o peşindeki tarikatçı adamla geri dönmeseydi umarım sarah onu geri getirir ,
felix ve zenci polis artur lu kısımlarda hoştu
her zamanki harika bölümlerden biriydi
puanım =9
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @cevaa @xemrexxx @Çiğdem-
Yedinci bölüm çıktımı Ayrıca yorumun nerde göremedim.aaa 6.bölüme daha yenimi bakıyorsunuz 7.bölümü çoktan izledik biz
hadi 7.bölümü izleyin bir an önce çıkar çıkmaz bakıyorum ben 🙂🙂
son bölümlere yorum paylaşmadım ama 6.bölüme düşünceleirm şöyleYedinci bölüm çıktımı Ayrıca yorumun nerde göremedim.
biz ağırdan gidiyoruz daha zevkli oluyor izlemesiaaa 6.bölüme daha yenimi bakıyorsunuz 7.bölümü çoktan izledik biz
hadi 7.bölümü izleyin bir an önce çıkar çıkmaz bakıyorum ben 🙂🙂
puanlama düşük gelince moral bozuyor haklısınPuanlamadan bile spoi yiyorum bölümü izleyene kadar bu sayfaya daha uğramam.
biz ağırdan gidiyoruz daha zevkli oluyor izlemesi
puanlama düşük gelince moral bozuyor haklısın
7,5 puanı @Forumdash vermiş