Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

Hahahah :F o yumurtalıklar benimdi ya :F neyse senin oslun :F anaaa pompy den senaryo çalıyorlar şaka gibi vallaha :F,ben filme bakmıyordum ama pompyden senaryo çaldıklarını öğrenince bakasım geldi acaba burda neler oluyor :A
pompy bu diziden baktı dicektima ama dün yayınlandı bu bölümü yani pompy ciddi ciddi bilmiş böyle birşey olucağını :F birde çocukla dalga geçerler yanii avrupadakı senaristlerle aynı düşünüyor hatta 1 adım önde :F

pompy bu diziden baktı dicektima ama dün yayınlandı bu bölümü yani pompy ciddi ciddi bilmiş böyle birşey olucağını :F birde çocukla dalga geçerler yanii avrupadakı senaristlerle aynı düşünüyor hatta 1 adım önde :F
Bizim pompy miz bir başka yem etmeyiz onu ... o avrupai görmüşlerden daha görmüş :F

2x4 ü izledim harikaydı yine her bölümü heyecan dolu nasıl geçtiğini anlamıyoruz tatiana olağanüstü iş çıkarıyor mimikleriyle korku sevinç kaygıyı yansıtan yüz ifadesiyle diziyi cennete çeviriyor aşığım sana tatiana ..
helenanın ölmemiş olması diziye heyecan katmaya devam ediyor , kadından bir parça aldılar sanırım çoğaltacaklar aynısından seri üretime geçecekler gibi :) bir helena dünyaya kan ağlatıyor.. onlardan bir sürü olursa vayy haline dünyanın :)
sarah ın son sahnede helenayla kavuştukları anki görüntü şahaneydi harikaydı, helenadan çok korkmasına rağmen, helenanın sarah ı öldürmeye niyeti yok aslında muhteşem ikili olurlar keşke ortak çalışsalar :)
alison her zamanki gibi dizinin sempatik ve güleryüzlü güldüren karakteri dizinin tuzu biberi, o da felix le iyi ikili olacaklar gibi..

@Forumdash @OzaN @sürgünüm @Çiğdem- @yatutarsa @xemrexxx

2x4 ü izledim harikaydı yine her bölümü heyecan dolu nasıl geçtiğini anlamıyoruz tatiana olağanüstü iş çıkarıyor mimikleriyle korku sevinç kaygıyı yansıtan yüz ifadesiyle diziyi cennete çeviriyor aşığım sana tatiana ..
helenanın ölmemiş olması diziye heyecan katmaya devam ediyor , kadından bir parça aldılar sanırım çoğaltacaklar aynısından seri üretime geçecekler gibi :) bir helena dünyaya kan ağlatıyor.. onlardan bir sürü olursa vayy haline dünyanın :)
sarah ın son sahnede helenayla kavuştukları anki görüntü şahaneydi harikaydı, helenadan çok korkmasına rağmen, helenanın sarah ı öldürmeye niyeti yok aslında muhteşem ikili olurlar keşke ortak çalışsalar :)
alison her zamanki gibi dizinin sempatik ve güleryüzlü güldüren karakteri dizinin tuzu biberi, o da felix le iyi ikili olacaklar gibi..

ben izlemiyom ki totoş:X

bende izledim 4.bölümü bugün
hahaha @destere @gözlemci orphan black pompy takipmi ediyor acaba geçen haftalarda pompy bir senaryosunda benim yumurtalarımı çalıyordular öyle birşey yazmıstı daha orphan black yayınlanmamıstı bile bu bölümdede helenanın yumurtalarını çalıyorlar nasıl yanı şimdi orphan black senaristleri pompyden senaryomu çalıyor hahah :F serahın kocasında bişiler var sarah ona ofisin adını söyledikten sonra kocasının ifadesi hosuma gitmedi bliyormus gibi orayı geldi bana (b)(b)(b) helena ve sarah umarım artık iyi bir ikili olurlar beraber hareket ederseler reytingler daha yükselir bence süper olur :Z:Z:Z

@destere @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60 @OzaN @gözlemci
acaba burda çalınanlarda mı hakiki köy yumurtası ? :))

ben izlemiyom ki totoş:X
arkanla duvarı delsen mikser gibi yine seni etiketleyeceğim kaçış yok :)

gazla duvar mı delinir lo 😱
bir dene belki başarırsın :)

Bencede Helena ve Sarah bir olsun. Helena Saraha kardeşim diyip duruyor Kira'yı seviyor zaten ne diyew korkuyor ki:( Helena'ciğim ne çekti bee:(

Mrs. S için bende gece kardeşimle izlerken dedim:F:F Hiç yakışıyor mu diye:F:F
bayan S zenci seviyormuş adama bir atlayışı var hortum gibi dolandı yutacaktı nerdeyse tümden :))görende zencinin değilde, bayan S in uzun süre ceaevinde abaza kaldığını sanar :)

Son düzenleme:

Helena'nın yumurtalıklarıyla kendi spermini birleştirdi.Kısaca laboratuvar ortamında çocuk yaptı şimdi taşıyıcı bulup,çocuğu doğurtmak kaldı.:)

2x4

İyi bölümdü yine, en ufak bir sıkılma olmadan izlettirdi kendisini :)

Taşıyıcı kim olacak çok merak ediyorum. Ama sanırım kızıl saçlı kız olacak .

Yada @destere diğer ihtimal,Helena'dan bi tane daha yani klon usülü yaptı dicem ama klonlamanın ne kadar zahmetli ve paralı olduğunu, bir sır gibi saklandığını ve her aklına esenin yapamacağı malum.:)

O çocukta birşeyler var bir sır bir gizem var ama bakalım neler çıkacak bu arada babası sandığımız adam yeni izleyicisi olabilir diye düşünüyorum.:)

Sarah'ın, Helena'yı karşısında gördüğü andaki yüz ifadesi..

MYv24g.png

9/10

acaba burda çalınanlarda mı hakiki köy yumurtası ? :))

arkanla duvarı delsen mikser gibi yine seni etiketleyeceğim kaçış yok :)
önemli olan pompy haftalar önceden bildi bnu cnm nekadar büyük bir senarist olduğubu kanıtladı bence baksana orphan black senaristleri pompyden senaryo çalıyorlar haha :F

Helena'nın yumurtalıklarıyla kendi spermini birleştirdi.Kısaca laboratuvar ortamında çocuk yaptı şimdi taşıyıcı bulup,çocuğu doğurtmak kaldı.:)
taşıyıcı bulmasıda zor olmayacaktır taşıyıcı hazır yanında bir kadın var zaten o gönüllü taşır :)

2x4

İyi bölümdü yine, en ufak bir sıkılma olmadan izlettirdi kendisini :)

Taşıyıcı kim olacak çok merak ediyorum. Ama sanırım kızıl saçlı kız olacak .

Yada @destere diğer ihtimal,Helena'dan bi tane daha yani klon usülü yaptı dicem ama klonlamanın ne kadar zahmetli ve paralı olduğunu, bir sır gibi saklandığını ve her aklına esenin yapamacağı malum.:)

O çocukta birşeyler var bir sır bir gizem var ama bakalım neler çıkacak bu arada babası sandığımız adam yeni izleyicisi olabilir diye düşünüyorum.:)

Sarah'ın, Helena'yı karşısında gördüğü andaki yüz ifadesi..

MYv24g.png

9/10
o sahne muhteşemdi harika oynamış tatiana :) diğer tahminlerin tutabilir sen iyi tahminler yapıyorsun :)

taşıyıcı bulmasıda zor olmayacaktır taşıyıcı hazır yanında bir kadın var zaten o gönüllü taşır :)

o sahne muhteşemdi harika oynamış tatiana :) diğer tahminlerin tutabilir sen iyi tahminler yapıyorsun :)
Cesaretliyim diyelim yanılma pahasına ortaya atıyorum kendimi :)

Diziyi ilk yorumlayan ben miyim 😱
[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B05 izledim

Yine güzel bölümdü, yorum katabileceğim bi sahne göremedim.Sadece beğendiğim ve ilginçliğiyle gözüme batan sahneleri yazayım:)

Helena ile Sarah artık anlaşabiliyorlar:oley: Helena Rachel'ı öldürme sahnesinde süperdi (özellikle bebeğin saçını kesme kısmında:F "arkalardan biraz daha kısaltalım")

Rechal sen naptın yaa o fantazi neydi öyle 😱 Dehşetle izledik:F

Şu kloncu kovboy amca kızının ağzini dikmiş 😱 Süper sahneydi.

Kira ile babasının oldugu sahnelerde çok tatlı sahnelerdi.Özellikle yemek yakma sahneleri.

2x5

İyi bölümdü yine ama öyle aman aman bir özelliği olan bir bölüm de değildi. :):)

Helena ve sestrası gayet iyi anlaşıyorlar artık. :D Helena bölümün yıldızıydı herhalde. :) Felix'i de sestra ilan edip "brother sestra" demesi güldürdü. :D

Yine Helena'nın Rachel'ı öldüreceği sahne güzeldi.

Sarah'ın o fotoğraftaki adamı bulması yeni bir şeyler çıkaracak ortaya herhalde. Bence Dyad mıdır nedir oradakiler biliyor zaten adamın yaşadığını. :)

Cosima hasta değil miymiş anlamadım tam orasını. (b)

Son olarak:

Alison'a ne yaptınız nerelerdeydi göremedik koca bölüm boyunca? :(

8/10

2x1

Heyecanı ve aksiyonu bol bir sezon açılışı oldu.

Felix'in kıyafeti sesli güldürdü :D

Sarah'ın Cosima'nın yerine geçtiği sahne çok iyiydi. Kadın o kadar iyi oyuncu ki, Cosimayı canlandırırken hiç şekilde anlamadım Sarah olduğunu, diğer kadın sen Sarah'sın dediği anda yüzündeki değişim o kadar gerçekçiydi ki, dönüp bidaha izledim o sahneyi müthişti.

Onun dışında yanlışlıkla Alison'u kaçırdıkları sahnede, Alison'un sprey sıkması, düdük çalması filan güldürdü :D

9/10

2x5

Heyecanı ve aksiyonu bol bir sezon açılışı oldu.

Felix'in kıyafeti sesli güldürdü :D

Sarah'ın Cosima'nın yerine geçtiği sahne çok iyiydi. Kadın o kadar iyi oyuncu ki, Cosimayı canlandırırken hiç şekilde anlamadım Sarah olduğunu, diğer kadın sen Sarah'sın dediği anda yüzündeki değişim o kadar gerçekçiydi ki, dönüp bidaha izledim o sahneyi müthişti.

Onun dışında yanlışlıkla Alison'u kaçırdıkları sahnede, Alison'un sprey sıkması, düdük çalması filan güldürdü :D

9/10
Sezon 2x1'den başlıyor yanlış bölümden yapmışsın açılışı. :D

2x5 ide izledik her zamanki gibi harikaydı izlerken tek saniye bile olsa sıkılmadığım tek dizi orphan black ..

bölüm boyunca helena karakterinin olduğu sahneler harikaydı silah doğrulttuğu rachel in fantazisini biraz daha ileri götürmesini istedimde kısa kesti :)
kuğu adam denilen vatandaşı yani rachel in babasını helena nerden tanıyor nasıl bir bağları var acaba ?
bölüm boyu gözlerimiz alison u aradı o kadın dizinin komedi unsuru bir 5 dakikada olsada olmalıydı bence :)

2x2

Son 7-8 dk. hariç durgun bir bölümdü.

En sonda ölen yaşlı kadın ve oğlu neciydi anlamadım. Gülüp muhabbet ederken birden birbirlerine silah çektiler :D

Alison'un ağladığı sahnelerde yüz şekli çok güzel oluyor ya :D Her karakteri aynı kişi canlandırıyor ama her karakterin kendine has konuşma şekli, mimikleri filan aşık etmeye yetiyor kendine :D

8/10