Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

Üçüncü bölüm çıktı ama ikinciyi daha kimse izlememiş. Diziyi beğenmiyor musunuz artık? :(

Bu arada dizinin IMDb puanı 0.1 puan daha artarak 8.5'e kadar yükseldi. (Biz başlarken 8.0 veya 8.1 idi) :)

@sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @Ahmad
hayır ozan 2.bölümü ben izledim kaçırırmıyım hiç sadece yorumda bulunmamışım 🙂🙂
3.bölümü izleyince yorumumu paylaşıcam hemen

Oo niye bulunmamışsın biz de diyoruz kimse izlemedi. Üstelik tartışacak şeyler de vardı. :)
çok pardon kimse biirşey yazmamıştı bende sessiz kaldım :kiki::kiki: hemen kısaca paylasım ozaman
allisonun hareketleri çok hoşş kocasının gözlemci çıkması falan bakalım ne olucak o tarafta helena durumu ilginçleşiyor ben alnından vuruldu diye gördüm hastanede sırtından vuruldu dediler ama son sahende kalbinden vurulmuş ama kalbi sağ tarafta olduğu için ölmemiş dediler :kiki::kiki: helenanında hamile kalabilcieğini düşünüyorlar o yönd bişiler olucak galiba 2.sezon helena anne olabilir bu sezon bitmeden 😵😵 felixte şu açık popo kıafetini değiştirsin artık kırıze giriyorum onun yüzünden :F
bu bölümün alt yazısı çıkmamıs henüz çkınca bakıcam

2.sezon 3.bölümü izledim
helena olayı ilginçleşiyor şimdi o adamla evli olmuş oldu helenada sarah gibi hamile kalablirmi acaba aha ilginç gelişmeler olucak helena tarafında 😵😵😵
sarahın kocasıda korkak çıktı koruyamadı sarahı ayrıca ben paula yakıştırıyordum sarahı 🙂🙂
cosima ens evdiğim klondu ama son bölümlerde sıkmaya basladı beni lezbiyen iloişkisi ve hastalığı braz sıkmaya basladı 😛😛😛 alison herzamankı gibi eğlendiriyor ayy sahneden düşmesine haykırdım resmen hahaha :F felixse ilk defa üzüldüm yaa sarahları brakıp gitmesine falan acıdım :T polis olan zenci adam art mıdır nedir gözüme girmee başladı 🙂🙂 güzel bir bölümdü bence :Z:Z

@OzaN @sürgünüm @destere @Ahmad @Harunnn60
@Forumdash

2x2

Her Orphan Black bölümünde yok artık Tatiana bu kadar da olmaz diyorum.:)

Ben bütün o karakterleri Tatiana Maslany'nin canlandırmasına hala alışamadım. Ee her biri apayrı bunların?:)

Yine sağlam bir bölüm izledik,Bitmesin diye 2. sezon bölümlerini izlemek istemiyorum.:(

Alison'ı bu sezon umutsuzluklar bekliyor anlaşılan kocası geçen yıldan tahmin ettiğim gibi gözlemcisi çıktı,herzaman bu sessiz ve sakin adamlardan korkacaksın.:)

Cosima en büyük favorilerimden biri Alison'dan sonra ama bu sezon gözünü açacak bence.Valla ben doktor Leeki ve organizasyonundan daha çok şey bekliyorum.:)

Rachel Cosima dan hoşlandı mi sanki?:) Ve Delphine yapmaması gerektiği halde Cosima'nın kanını vermişti Leekie'ye onun sonuçları mıydı o? Ve Cosima'ya bişey olursa çok kızarım.:)

8,5/10

@OzaN @Forumdash @destere @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60

2x3

Yine harikaydı. Aksiyonu bol, yer yer eğlenceli, yer yer duygusaldı. Seviyoruz diziyi. :):)

Cosima'nın durumuna üzüldüm. Ciddileşmez inşallah durumu. Saçları gitmesin ya. :(

Bir tane daha klonumuz oldu derken ölmüş bile. :(

Kira'nın babasını da gördük. İyi adam gibi gözüküyor ama Kira'yı koruyabilir mi şüpheli.

Marketten yiyecek çalacak kadar fakir mi Sarah ve Felix :(

Helena cephesinde de sıcak gelişmeler var. Dinci kovboy baya değişik bir kişilik ama pek bir şey anlayamadım henüz. :)

9/10

1. 2. vee3. bölümleri bitirdim geçen sene kaldığı yerden kalitesine kalite katarak devam etmiş dizi tatiana muhteşem oyunculuk sergilemeye devam ediyor bu kızı seviyorum aşığım diyebilirim hatta :)

birinci bölümde sarah kızı kira ve bayan S in peşine düştü burda rachel e kadar ulaştı ama yanlış adres sonuçta kira ummadığımız bir yerde çıktı alison karakterinide çok seviyorum her bölüme neşe katıyor özellikle kendisini arabaya tıkmaya çalışanlara karşı gösterdiği mücadele harikaydı :) felix ise diziye alison dan sonra bir başka eğlence katan kişi genelde toto açıkta dolaşıyor kendisine uygun kıyafetler yapmış:)
helennanın ölmemiş olmasına sevindim thomasda ölmemişti ama sonunda onu hallettiler kafasından zımbalandı zımbalattıran vatandaş sanırım helenadan çocuk yapmayı planlıyor :)
üçüncü bölümde sarahın kocası cal göründü ,sarah kira yı sağlam bir yere bırakabilecek diye düşünürken kız yine büyük tehlike atlattı bitişe doğru araba kazası çok fenaydı umarım saraha bişey olmaz :)
dizide şu ana kadar en sevdiğim karakterler sarah alison ve helena bunlara bişey olmasın diğerlerine ne olursa olsun umrumda değil:) cosima karakterinin olduğu sahneler sıkıcı geçiyor :)

ilk üç bölüme puanım =9

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @yatutarsa @Ahmad @Harunnn60

orphan ın 2x4. bölümünü daha izleyen yok heralde ses seda yok forumda ?

2x3

Mükemmel ilerliyor gelecek bölümlerin daha da heyecanlı olacağından hiç şüphem yok...:)

Sarah'ı rehin alan adam tam olarak neyin peşinde emin değilim(b) Polis memurunuda öldürdüğüne göre Sarah'a birşey yapabilir.Kira'yı rehin almaması sevindirici bu yaşta arkadaşlarıyla parklarda oynayacağına ordan oraya savrulup duruyor çocukcağız bi yüzü gülmedi gitti.:(

Cal Kira'nın gerçek babasımı orasıda şüpheli bana göre,Sarah yalan söylemiş olabilir.:)

Helena'yı özledik Sarah'la kavuşsunlar artık, Alison herzaman olduğu gibi tatlımı tatlı.:)

9/10

[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B02-03

Dizi iyi gidiyor 2 ve 3'ü yorumlayacaktim ama Sabah izlediğimden aj-klımd duzgun sahne kalmadı:F Birde üstüne gecenın bu saatinde 4.bölümü izleyince aklımdan uçtu remne:F neyse 2 ve 3'e dair hatırladiğim sahneler;
Alison'un sahneden düşmesi ve ölü gibi durması ilginçti.Bi an öldü sandım.Böyle sanma neden klon olmasından kaynaklanıyor heralde:F Klondur kırılgandır diye düşündüm :F

Helena'ciğim nerelere düştün öyle yaa tez zamanda kurtulursun(bunun cevabını 4'te vericem:A)

Kira'nın babasınıda gördük.Ama yakiştiramadım Saraha o herifi nedense??? Kira'ya benzettim babasına:X

[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B04
İlk izleyen benim heralde:oley:
Helena sonunda kurtuldu o adamlarin içinden diye sevinirken adamlar Helanın yumurtalarını çaldı(b) 😱

Sarah yine maceralara atıldı ve peşine düşen Rachel'ın adamın eline düştü.Ama merak yok.Sister'ı Helena kurtardı :F Süper sahneydi yahu, Helena hiç ölmesin diğerleri pek umrumda değil gibi:X

Bu arada Helena ve Sarah'ın sarilma sahnesi süperdi.Nasıl çektiler onu kamera arkası görüntülerini istiyorum:(

Cosima vereme yakalandı kurtulamıcak gibi:( Zaten diğeri kurtulamamiş:(
Alison resmen alkolik ilan edildi o da ordan tez zamanda kurtulur umarım:(

[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B02-03

Dizi iyi gidiyor 2 ve 3'ü yorumlayacaktim ama Sabah izlediğimden aj-klımd duzgun sahne kalmadı:F Birde üstüne gecenın bu saatinde 4.bölümü izleyince aklımdan uçtu remne:F neyse 2 ve 3'e dair hatırladiğim sahneler;
Alison'un sahneden düşmesi ve ölü gibi durması ilginçti.Bi an öldü sandım.Böyle sanma neden klon olmasından kaynaklanıyor heralde:F Klondur kırılgandır diye düşündüm :F

Helena'ciğim nerelere düştün öyle yaa tez zamanda kurtulursun(bunun cevabını 4'te vericem:A)

Kira'nın babasınıda gördük.Ama yakiştiramadım Saraha o herifi nedense??? Kira'ya benzettim babasına:X

[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B04
İlk izleyen benim heralde:oley:
Helena sonunda kurtuldu o adamlarin içinden diye sevinirken adamlar Helanın yumurtalarını çaldı(b) 😱

Sarah yine maceralara atıldı ve peşine düşen Rachel'ın adamın eline düştü.Ama merak yok.Sister'ı Helena kurtardı :F Süper sahneydi yahu, Helena hiç ölmesin diğerleri pek umrumda değil gibi:X

Bu arada Helena ve Sarah'ın sarilma sahnesi süperdi.Nasıl çektiler onu kamera arkası görüntülerini istiyorum:(

Cosima vereme yakalandı kurtulamıcak gibi:( Zaten diğeri kurtulamamiş:(
Alison resmen alkolik ilan edildi o da ordan tez zamanda kurtulur umarım:(
bende izledim 4.bölümü bugün
hahaha @destere @gözlemci orphan black pompy takipmi ediyor acaba geçen haftalarda pompy bir senaryosunda benim yumurtalarımı çalıyordular öyle birşey yazmıstı daha orphan black yayınlanmamıstı bile bu bölümdede helenanın yumurtalarını çalıyorlar nasıl yanı şimdi orphan black senaristleri pompyden senaryomu çalıyor hahah :F serahın kocasında bişiler var sarah ona ofisin adını söyledikten sonra kocasının ifadesi hosuma gitmedi bliyormus gibi orayı geldi bana (b)(b)(b) helena ve sarah umarım artık iyi bir ikili olurlar beraber hareket ederseler reytingler daha yükselir bence süper olur :Z:Z:Z

@destere @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60 @OzaN @gözlemci

2x4

Bölümü izleyenler kervanına ben de katıldım. :D

Yine aksiyon, gizem dolu güzel bir bölümdü. :)

Helena'nın sestrasını kurtardığı sahne harikaydı. Helena hep çıkıyor sürpriz olarak bir yerlerden ama hiç tahmin edemiyorum onun olduğunu. :D

@Çiğdem-'in dediği gibi Cal'da ben de tuhaflık hissettim Dyad adını söyledikten sonra.

Mrs. S neymiş öyle. Hiç yakışıyor mu kaç yaşında kadın? :D

Rachel ile ilgili gizemli bir şeyler var Sarah ve Helena el ele verip araştırmaya devam edebilirler. :):)

9/10

hahaha @destere @gözlemci orphan black pompy takipmi ediyor acaba geçen haftalarda pompy bir senaryosunda benim yumurtalarımı çalıyordular öyle birşey yazmıstı daha orphan black yayınlanmamıstı bile bu bölümdede helenanın yumurtalarını çalıyorlar nasıl yanı şimdi orphan black senaristleri pompyden senaryomu çalıyor hahah :F serahın kocasında bişiler var sarah ona ofisin adını söyledikten sonra kocasının ifadesi hosuma gitmedi bliyormus gibi orayı geldi bana (b)(b)(b) helena ve sarah umarım artık iyi bir ikili olurlar beraber hareket ederseler reytingler daha yükselir bence süper olur :Z:Z:Z

Bencede Helena ve Sarah bir olsun. Helena Saraha kardeşim diyip duruyor Kira'yı seviyor zaten ne diyew korkuyor ki:( Helena'ciğim ne çekti bee:(

2x4

Bölümü izleyenler kervanına ben de katıldım. :D

Yine aksiyon, gizem dolu güzel bir bölümdü. :)

Helena'nın sestrasını kurtardığı sahne harikaydı. Helena hep çıkıyor sürpriz olarak bir yerlerden ama hiç tahmin edemiyorum onun olduğunu. :D

@Çiğdem-'in dediği gibi Cal'da ben de tuhaflık hissettim Dyad adını söyledikten sonra.

Mrs. S neymiş öyle. Hiç yakışıyor mu kaç yaşında kadın? :D

Rachel ile ilgili gizemli bir şeyler var Sarah ve Helena el ele verip araştırmaya devam edebilirler. :):)

9/10
Mrs. S için bende gece kardeşimle izlerken dedim:F:F Hiç yakışıyor mu diye:F:F

Hahahah :F o yumurtalıklar benimdi ya :F neyse senin oslun :F anaaa pompy den senaryo çalıyorlar şaka gibi vallaha :F,ben filme bakmıyordum ama pompyden senaryo çaldıklarını öğrenince bakasım geldi acaba burda neler oluyor :A