Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

2x3

Son 10 dk. hariç yine durgun bir bölümdü. Sıkılmadan izledim ama ilk sezondaki aksiyon azaldı bayaa.

Cosima'nın sonuda öyle olacak gibi :(

Cal iyi birine benziyor ama belli olmaz yinede :D Paul 2 bölümdür gözükmüyor ortada noldu acaba :D

Felix'in bo ka basınca verdiği tepki güldürdü :D

8/10

2x4

Bu bölüm çok iyiydi.

Gracie'nin Helenayı boğduğu sahnede Helena kesin ölü taklidi yapar dedim, öyle yaptı kurtuldu :D

Mrs. S'e bi oyşşş çekelim, yaşına göre iyi durumda :D

Cal iyi biri gibi duruyor ama var onda da bişeyler.

Sonda Helena'nın çıkması sürpriz oldu. Ayrıca Sarah'ın yüz ifadeside süperdi :D

9.5/10

2x4

Bu bölüm çok iyiydi.

Gracie'nin Helenayı boğduğu sahnede Helena kesin ölü taklidi yapar dedim, öyle yaptı kurtuldu :D

Mrs. S'e bi oyşşş çekelim, yaşına göre iyi durumda :D

Cal iyi biri gibi duruyor ama var onda da bişeyler.

Sonda Helena'nın çıkması sürpriz oldu. Ayrıca Sarah'ın yüz ifadeside süperdi :D

9.5/10
mis S çok mis bişeymiş, yüzü pörsümüş ama gerisi at karıncası gibi :)

2x5

Tempo biraz düşüktü bölüm genelinde ama iyi bir bölümdü yine her zamanki gibi. :)

Kardeş kardeşi her zaman kollamalı, değil mi?

Helena'nın Felix'e tısladığı sahne güldürdü.:)

Cosima ve Alison bu bölümde hemen hemen olmasa da Helena yetti,Tatiana yine muhteşem zaten.:)

Felix'in de dediği gibi Paul " vay kalleş "

Ulan ne guzel ne hayret verici diziler yapiyosunuz ya! Helal olsun bacılar.:)

proxy.jpg

8/10

2x5

Tempo biraz düşüktü bölüm genelinde ama iyi bir bölümdü yine her zamanki gibi. :)

Kardeş kardeşi her zaman kollamalı, değil mi?

Helena'nın Felix'e tısladığı sahne güldürdü.:)

Cosima ve Alison bu bölümde hemen hemen olmasa da Helena yetti,Tatiana yine muhteşem zaten.:)

Felix'in de dediği gibi Paul " vay kalleş "

Ulan ne guzel ne hayret verici diziler yapiyosunuz ya! Helal olsun bacılar.:)

proxy.jpg

8/10
artık felix de helenanın sestrası :))

come onnn 😱 Yine mi ilk ben izledim :X

S02 B06 izledim
Bu bölümün ilk 20 dakkasi süperdi yaa :bhr:
İlk 20 dk çook güzeldiçünkü Helena'm vardı:love1: En tatlı rolü bence o.Sarah'la çok güzel anlaşıyorlar. Bu arada hemen kendine sevgili yaptı helal olsun kıza:F Sevgilisi için kötü adamların eline düştü gene:T

Leeki Rechael'ın anasını öldürmüş hiç süpriz gibi olmadım nedense😕
Sarah'ın eski sevgilisi Alison'ı ayartacak, hadi bakalım diyelim şimdilik susalım:)
Cosima'nın yeni çalişacak olan eleman neden Cosima'ya olanların anlatılmamasi için tembihlendi(b) Aklımda kalan tek kalan soru o oldu.

Bu bölümü ikiye bölücem ilkkez:X İlk 20'da 9/10 sonraki 20'dak'ya 8/10 = ort:8.5/10 vereyim.Helenanın sahneleri artmalı kesinlikle.

Bu arada @OzaN
Jesse'yi oynayan adam Suits'de öldümü ne?? Rosemary'den sonra burda çıktı karşima. İyiden iyiye gizlice spoi yiyorum Suits'e erkenden başlayalım:F

Son düzenleme:
2x5

Güzel bir bölümdü ama durgun geçti genel olarak.

Helena'nın Felix'i korkutması güldürdü :D

Ayrıca Felix'in Paul'a ilk başta sert davranıp sonra Paul silahla yaklaşınca korkması yine güldürdü :D

Sarah ve Helena'nın sahneleri çok iyiydi. Helena'nın Art'ı yakaladığı sahnede güzeldi :D

Paul reyiz iyi vücut yapmış ya helal olsun, tam istediğim vücut şekli :D

8/10

2x5

Güzel bir bölümdü ama durgun geçti genel olarak.

Helena'nın Felix'i korkutması güldürdü :D

Ayrıca Felix'in Paul'a ilk başta sert davranıp sonra Paul silahla yaklaşınca korkması yine güldürdü :D

Sarah ve Helena'nın sahneleri çok iyiydi. Helena'nın Art'ı yakaladığı sahnede güzeldi :D

Paul reyiz iyi vücut yapmış ya helal olsun, tam istediğim vücut şekli :D

8/10
yetiştin bize 6. bölümü birlikte inceleriz artık :)

2x6

Helena'nın sahneleri hariç, durgun bir bölümdü yine.

Çadırda Helena'dan çıkan ses güldürdü :D Helena sevgiliyide yaptı hemen :D

Alison'u görmek güzel oldu ama kandırıyorlar kızı :(

Sarah peşini bırakmıyor bu işin, inşallah sonunda kendi zararlı çıkmaz.

8/10

2x6

Bu haftaki yoğunluğumdan dolayı anca dün izleyebildim ve yorum ise bugüne kaldı. :(

Yine çok iyi bölümdü. Belki aksiyon azaldı son bölümlerde biraz ama aksiyon olmasa da izlemesi çok keyifli. :)

Geçen hafta görmemekten şikayet ettiğimiz Alison'u bu kez bol bol gördük iyi de oldu. :) Alison'un olduğu her sahneyi tebessümle izliyorum. :):)

Helena bölümün asıl yıldızıydı. Özellikle Beth, Cosima ve Alison'un işlerinden kendisininmiş gibi bahsetmesi sesli güldürdü. :D Sonda yine sestrasından ayrı kalmaları hoş olmadı ama yine bir araya geleceklerdir. :D

Paul ölsün artık ya dizide dakika israfı resmen adam. :(

Cosima ile ilgili öğrendikleri şeyi anlamamıştım. Şimdi ise unuttum tamamen. Neydi o Cosima'dan gizlenecek şey?

Rachel'ın babasını da sevdim, iyi karakter. :)

9/10

Bu arada @Forumdash Jesse kim ya? :D