bak bu diziye seni hiç etiketlemedik iki sezon boyu izledik süperdi harikaydı forumda hemen hemen herkesin beğendiği bir dizidir senide bekleriz diziye , dizide tatiana maslany 5 ayrı karakterde oynuyor her karakteride harika canlandırıyor zaten ilk bölümünü izlersen vazgeçemeyeceğin dizilerden olacaktır@OzaN bu dizinin konusu ne
öylemi tmm açıklasınlar bekliyporum😉
tmm izlim bakalım destere önerdiğin diziler kötü olmuyor zaten yabak bu diziye seni hiç etiketlemedik iki sezon boyu izledik süperdi harikaydı forumda hemen hemen herkesin beğendiği bir dizidir senide bekleriz diziye , dizide tatiana maslany 5 ayrı karakterde oynuyor her karakteride harika canlandırıyor zaten ilk bölümünü izlersen vazgeçemeyeceğin dizilerden olacaktır
Bizim kız klon çıkıyor ve konu gelisiyor sana iyi izlemeler super dizi dir bide 10 ay arami ne veriyi galiba yilda 10 bolum sürdüğü için tek kötü yan o .ssöylemi tmm açıklasınlar bekliyporum😉
tmm izlim bakalım destere önerdiğin diziler kötü olmuyor zaten ya
3. Sezondan 3 bölüm izledim hala ordunun helenayla ne işi var cozemedimBu sezonu da bitirdim. Mükemmel bir sezondu. Bir solukta bitti.
Cosima umarım ölmez. Sentetik dizilimleri de buldu.
Rachel'a iyi oldu. Hak etti.
Klonların dans partisi süperdi. Helena efsane bir karakter. Neden çıkıp gitti anlamadım bir de ordunun onunla ne işi var?
Ordunun klonları da o kızla kaçan adammış. Mark bunu biliyor mu acaba?
Sezona Puanım: 9