Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

@OzaN bu dizinin konusu ne
bak bu diziye seni hiç etiketlemedik iki sezon boyu izledik süperdi harikaydı forumda hemen hemen herkesin beğendiği bir dizidir senide bekleriz diziye , dizide tatiana maslany 5 ayrı karakterde oynuyor her karakteride harika canlandırıyor zaten ilk bölümünü izlersen vazgeçemeyeceğin dizilerden olacaktır :)

Ozan mi ozan bu konuyu unutmuş kız konusunu sana @Çiğdem- ve @destere aciklasin 😉
öylemi tmm açıklasınlar bekliyporum😉

bak bu diziye seni hiç etiketlemedik iki sezon boyu izledik süperdi harikaydı forumda hemen hemen herkesin beğendiği bir dizidir senide bekleriz diziye , dizide tatiana maslany 5 ayrı karakterde oynuyor her karakteride harika canlandırıyor zaten ilk bölümünü izlersen vazgeçemeyeceğin dizilerden olacaktır :)
tmm izlim bakalım destere önerdiğin diziler kötü olmuyor zaten ya

öylemi tmm açıklasınlar bekliyporum😉

tmm izlim bakalım destere önerdiğin diziler kötü olmuyor zaten ya
Bizim kız klon çıkıyor ve konu gelisiyor sana iyi izlemeler super dizi dir bide 10 ay arami ne veriyi galiba yilda 10 bolum sürdüğü için tek kötü yan o .ss :)

2. sezonu 7.bölüme kadar izledim. Birinci sezondan çok daha iyi. Karakterlere iyice alıştım. Hepsi çok iyi.

Helena, Alison, Sarah, Cosima hepsi müthiş karakterler. Helena'nın aksanı süper. Sarah'la da iyi ikili olmuşlardı. Şu tarikatçı Proletheanları hiç sevmiyorum. Amaçları da belli değil zaten.

Sarah'ın yeni tanıştığı eleman iyi birine benziyor. Rachel'ın babasını da buldular.

Dr. Leekie'nin ölümü çok ilginçti.:D Pulp Fiction'u hatırlattı.:D

Mrs. S'in de bir sürü sırrı varmış belki daha da çıkar.

İlk 7 bölüme puanım: 9

Bu sezonu da bitirdim. Mükemmel bir sezondu. Bir solukta bitti.

Cosima umarım ölmez.:( Sentetik dizilimleri de buldu.

Rachel'a iyi oldu. Hak etti.

Klonların dans partisi süperdi. Helena efsane bir karakter.:D Neden çıkıp gitti anlamadım bir de ordunun onunla ne işi var?

Ordunun klonları da o kızla kaçan adammış. Mark bunu biliyor mu acaba?

Sezona Puanım: 9

Bu sezonu da bitirdim. Mükemmel bir sezondu. Bir solukta bitti.

Cosima umarım ölmez.:( Sentetik dizilimleri de buldu.

Rachel'a iyi oldu. Hak etti.

Klonların dans partisi süperdi. Helena efsane bir karakter.:D Neden çıkıp gitti anlamadım bir de ordunun onunla ne işi var?

Ordunun klonları da o kızla kaçan adammış. Mark bunu biliyor mu acaba?

Sezona Puanım: 9
3. Sezondan 3 bölüm izledim hala ordunun helenayla ne işi var cozemedim :F :)