Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

2.sezon 3.bölüm

Heyecanlı bi bölümdü her koldan ayrı sorunlar var doktor kız canının derdinde at kuyruğu saçlı kız sıyırmak üzere asıl kızımız ise kızının derdinde.

Kira'nın gerçekten babasımı yoksa yine bi numaramı bilmiyorum ama gerçek babasıysa en doğru yere bıraktı kızı, polis memuruna ise üzüldüm pisi pisine gitti. :(

2.sezon 6.bölüm

Artık sezon finaline 4 bölüm kaldı ve işler iyice karışıyor. :)

Duncan bulundu sonunda bütün soruların cevabı onda mıdır bilinmez ama ondan çok şey kapacakları kesin gibi. Şu Sarah'ı takip eden adamın Afganistan'da ne yaşadığı da merak konusu, Bayan S'de Sarah'ı neden bu kadar koruyor anlamış değilim. Cosima'ya bi şey olmaz umarım ama Cosima'nın gözlemcisi arkadan bi işler çeviriyor kıza yazık edecek. :( Allison'un da arkasından Victor iş çeviriyor bildiğin herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. :D

2.sezon 8-9-10.bölümler

Bu 3 bölümü ortak ele alacağım, bir diğer kardeş çıktı ortaya Tony adında pek olmamış bu karakter sevemedim gereksizde buldum kızlar yetiyordu, sezon finali ise çok iyiydi yeni bir klon çıktı bakalım o nasıl oynayacak rolünü ve Tatiana'nın ki gibi çoklu ve sürekli gösterilen belli karakterleri olacak mı. Çocuk klon ise ayrı bi şeydi zaten ona hiç girmeyeceğim klon işi çığrından çıkmış. :D

Sezon finalinin en eğlenceli yerinden. :)

Son düzenleme:
B9VpJ2ZIAAEKn9k.jpg

@Çiğdem- @destere @xemrexxx
2. Sezon 10. Bolum son sahne yorumum :
Helenama bişi olmasin .ss nereye götürüyorlar :(
Helananin yanindaki kızin yani gracianin evlendigi adam meger klonmus 😱
Bu arada zeki klon favorim resmen felicitym yahu inşallah yaşar :love1:

nsıl genel olarak beğendinmi diziyi cnm 🙂🙂🙂

helena bir tanedir birde sarah favorim ama alisonda sevimli bir yaratık :) yani kısaca tatiana muhteşem herşeyiyle :)