Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

2x7

Ben beğendim bölümü hiç sıkmadan su gibi geçti. :)

Allison'um bu adamda ne bulmuşta evlenmiş, anlamadım ki :)

Donnie ne yaptın be öyle son dakika golü oldu :)

Yanlışlıkla adam öldürmek deyimini yeniden yazdılar Orphan Black'te.:)

Felix'in Vic'le olan sahneleri çok iyiydi,Sarah'ın Alison taklidi mükemmeldi.:)

9/10

Son düzenleme:
2x7 de bitti orphan ın her bölümü su gibi akıyor sıkmıyor şahane gidiyor 7. bölümde her zamanki gibi harikaydı bu bölümde tek eksik helenaydı ama alison açığı kapattı gibi :)

alison un tombalak kocası dany sakarlıkta alisonu aratmıyor kazaylada olsa keltoşu kafasından vurması süperdi :)
vic in felix tarafından ilaçla uyuşturulduğu sahnede vic in kafaüstü düşüşü şahaneydi, vic i taşırken kafayı duvardan duvara sektirerek taşımalarıda komikti :)

S02B08 izledim

Cosima ölecek galiba:( Tatiş yine bir karakter daha canlandırıyor. TONY diye biri:X Bu karakter erkek. Ama transformansyonlu erkek:A Penis olayı güldürdü:F Felx ile öpüşmesi iğrendirdi:X Karakteri pek tutmadım:( Umarım Cosima ölmez.

8/10

2x8

Dizinin şu ana kadarki en vasat bölümüydü, eleştiriler ve IMDb puanı da o yönde. :(

Tatiana'ya saygımız sonsuz ama yeni karakter Tony çok zorlama olmuş. Belki karakteri sevmediğimdendir ama Tatiana'nın Emmy'sine engel olabilecek kadar kötü canlandırmış gibi karakteri. :(

Hadi yeni klon yaptınız anladık da bölümün neredeyse yarısını ona ayırmak da neyin nesiydi. :(

Cosima ölmesin eğer Cosima ölüp bu Tony kalıcı olursa dizi ciddi kan kaybeder. :(

Bölümün tek önemli artısı Alison'lu sahnelerdi. Karşılıklı cinayet itirafları iyiydi. :D

İstemeyerek de olsa diziye en düşük puanını veriyorum :(

7/10

2x8

Dizinin şu ana kadarki en vasat bölümüydü, eleştiriler ve IMDb puanı da o yönde. :(

Tatiana'ya saygımız sonsuz ama yeni karakter Tony çok zorlama olmuş. Belki karakteri sevmediğimdendir ama Tatiana'nın Emmy'sine engel olabilecek kadar kötü canlandırmış gibi karakteri. :(

Hadi yeni klon yaptınız anladık da bölümün neredeyse yarısını ona ayırmak da neyin nesiydi. :(

Cosima ölmesin eğer Cosima ölüp bu Tony kalıcı olursa dizi ciddi kan kaybeder. :(

Bölümün tek önemli artısı Alison'lu sahnelerdi. Karşılıklı cinayet itirafları iyiydi. :D

7/10
Tony'yi ben de tutmadım :X iMDB'ye bakmamiştim kaç almiş ki(b)

2x8

7/10
yeni bölümü henüz bakamadım senaryo yazdığım için ama bundan önceki bölüm zaten çok sıkıcı bir bölümdü bu bölümdemi sıkıcı öff 🙁🙁 izleyince yorum paylaşırım

2x8

Genel olarak durgun bir bölümdü ama güzel sahnelerde vardı.:)

Hoppala bir de Tony çıktı.Yani şey gibi olmasın da, yeni klonu sevmedim. Trans klon ne ya. Tatiana da pek inanarak oynamıyor gibi zaten.:)

Cosima ölmesin ya :( Bu yeni gelen ortalığı çok karıştıracak gibi duruyor,Felix'le öpüşmesi iğrençti.

Birde Kira'da bence özel bi yetenek var ama herkesden saklıyor.:)

Giderek daha değişik olmaya başladı bakalım ne olucak.:)

8/10

2x8

Genel olarak durgun bir bölümdü ama güzel sahnelerde vardı.:)

Hoppala bir de Tony çıktı.Yani şey gibi olmasın da, yeni klonu sevmedim. Trans klon ne ya. Tatiana da pek inanarak oynamıyor gibi zaten.:)

Cosima ölmesin ya :( Bu yeni gelen ortalığı çok karıştıracak gibi duruyor,Felix'le öpüşmesi iğrençti.

Birde Kira'da bence özel bi yetenek var ama herkesden saklıyor.:)

Giderek daha değişik olmaya başladı bakalım ne olucak.:)

8/10
Evet Kira'da özel bir şeyler olduğu kesin. Sarah'ın yanından kalkıp kitaba gittiği sahne çok enteresandı. O formülleri Kira mı yazdı yoksa? 😱

2x8 . bölümü yeni izledim yeni diziye dahil olan tony karakterini pek sevmedim helenayı daha çok görürüz umarım :)

alison ve şişko kocası donie arasındaki sahneler çok hoştu

tony kılıklı trans kolon çok iticiydi
kira bence üstün zekalı bir deha ama ama kimse kapasitesinin farkında değil ..
sarah alison ve helena karakterleri muhteşem diğer karakterler çok sıkıcı ..

S02B09 izledim

bu bölüm muhteşemdi :X
Helena sen çok yaşa:X Nasıl bi karakter yaratmişlarsa artık:X Onsuz bölüm çok sıkıcıyor. Bu bölüm şahaneydi.Özellikle kendi bebeğini taşimadiğini öğrendiğinde ve sonda çiftçi adam yaptiği :F Çiğftçi adama bütün hayvanların spermlerini enjekti etti ya:F:F

Ali ve Donnie bu bölüm onlarda harikaydi:X Özellikle Donnie polisi basıp resim çekme sahnesinde:X

Racheal tam bi ooooooooooooooo................. rachel :oley:
Hepimizi sarah olarak inandırdı. Rachel bakalım Kira ile nasıl geçinecek:X

Bu bölüm diziye 9.5/10 veriyorum. 10'u zorladılar ama bu bölüm:X

2x9

Geçen haftaki kötü bölüm sonrası doğrusu dizi beni çok korkutmuştu ama bu bölümle kendilerine gelmişler. Geçen haftaki bölüm 8.0 ile dizinin en düşük puanlı bölümüydü, bu bölüm ise şu an itibariyle 9.1 puanla en yüksek puanlı bölüm. :)

Öncelikle geçen haftaki Tony faciasını hiç görmememiz bölümün en iyi yanıydı. İnşallah ortalarda gözükmemeye devam eder. :):)

Helena yine süperdi. Çocuklarının elinden alındığını sonradan farkettiği sahnede güldürdü. :D Sondaki hali de çok iyiydi. :D

Alison ile Donnie'nin sahneleri de yine çok iyiydi. Bizim Alison da Dexter fanı çıktı @Forumdash @cevaa :lol:

Donnie'nin Victor ve polise yaptığı konuşma sonrası Süpermen edasıyla arabadan çıkması süperdi. :D Seviyorum bu çifti. :):)

Kira ile Rachel'in ilişkisinin nasıl olacağını merak ediyorum. Rachel'i hala tam çözebilmiş değilim. :)

Cosima korkuttu ama bir şeyi yok gibi şu an. Oysa çok ciddi gözüküyordu durumu. :)

Bu arada gelecek hafta sezon finali ama dizi hala 3. sezon onayı almadı. Normalde onay almasına kesin gözüyle bakmamız gerekir ama BBC işi olduğundan ne olur bilmiyorum. Yani haftaya final izleme ihtimalimiz de var az da olsa. :) Tabii diziyi bitirmeye karar verirlerse ayrı bir final bölümü yayınlanır o ayrı konu. :)

9/10

2x9

Geçen haftaki kötü bölüm sonrası doğrusu dizi beni çok korkutmuştu ama bu bölümle kendilerine gelmişler. Geçen haftaki bölüm 8.0 ile dizinin en düşük puanlı bölümüydü, bu bölüm ise şu an itibariyle 9.1 puanla en yüksek puanlı bölüm. :)

Öncelikle geçen haftaki Tony faciasını hiç görmememiz bölümün en iyi yanıydı. İnşallah ortalarda gözükmemeye devam eder. :):)

Helena yine süperdi. Çocuklarının elinden alındığını sonradan farkettiği sahnede güldürdü. :D Sondaki hali de çok iyiydi. :D

Alison ile Donnie'nin sahneleri de yine çok iyiydi. Bizim Alison da Dexter fanı çıktı @Forumdash @cevaa :lol:

Donnie'nin Victor ve polise yaptığı konuşma sonrası Süpermen edasıyla arabadan çıkması süperdi. :D Seviyorum bu çifti. :):)

Kira ile Rachel'in ilişkisinin nasıl olacağını merak ediyorum. Rachel'i hala tam çözebilmiş değilim. :)

Cosima korkuttu ama bir şeyi yok gibi şu an. Oysa çok ciddi gözüküyordu durumu. :)

Bu arada gelecek hafta sezon finali ama dizi hala 3. sezon onayı almadı. Normalde onay almasına kesin gözüyle bakmamız gerekir ama BBC işi olduğundan ne olur bilmiyorum. Yani haftaya final izleme ihtimalimiz de var az da olsa. :) Tabii diziyi bitirmeye karar verirlerse ayrı bir final bölümü yayınlanır o ayrı konu. :)

9/10
Aynen :X
Dexter fanı çıktı. Keşke gömeceklerine BB'deki gibi eritseydi :F

2x9

Bu bölüm Orphan Black'in en güzel bölümü olmaya adaydı. Diğer 18 bölümle birlikte tabi.:)

Sen nasıl bir şeysin! Seeeetraa'm Helena'ya bayıldım bu bölümde! :)

Alison'un Donnie'ye ''Dexter'ı da mı seyretmedin'' demesi pek hoştu.:)

Donnie içindeki asi çocuğu ortaya çıkardı pek de iyi oldu :D

Cosima kurtuldu ama Kira'nın başı derde girdi,sanırım Rachel ona birşey yapmayacaktır.:(

Rachel,Kira'nın klonlarını yapmaz herhalde.:)

Kalite konusunda çok istikrarlı. Sanırım dizinin şu ana dek tek bir kötü bölümü bile olmadı.:)

9/10

2x8

Dizinin belkide en kötü bölümüydü.

Diziye her bölüm yeni karakter geliyor nerdeyse. Tony karakteride zorlama olmuş ve bence gereksizdi.

Alison ve kocasının itiraf sahnesi iyiydi :D

Tony ve Felix'in öpüşmeside berbattı :D

Cosima'ya da bişey olmaz umarım :(

7/10

2x9

Bir önce ki bölüme göre daha iyi bir bölümdü, özellikle sonları çok iyiydi.

Helena'nın sonda ki yaptığı iyiydi. O adama gıcık oluyordum iyi oldu :D

Alison ve Donnie çifti psikopat oldular iyice :D Donnie'de şanslı adammış :D

En sonda noluyor derken, yine biri diğerinin yerine geçip kandırdı bizi :D

Rachel'den herşey beklenir, Kira'nın işi zor.

9/10

S02B10 (Sezon Finali) izledim

Muhteşem bir bölümdü önceikle bunu söyleyeyim.
Sarah'ın kızını kurtarmak için önce teslim olsa da Rechal'a Rechal'a gününü gösterdi:X Gözüne kalem giren Rachal bakalım gelecek sezonda oynayacak mı?

Cosima öldü ölecek derken ölmedi şükürler olsun:X Aksine hayata bağladılar galiba ki parti sahnesi bölüme damga vuran sahneydi:X Çekimi ile şarkısıyla herşeyiyle mukemmeldi:XCosima'nın yavuklası umarım diziden cıkmaz.Seviyorum o kızı da ben:X

Helena'm olunca o bölüm başka oluyor.Diğer sestralarıyla buluşması o sahneyi güzelleştiren bir başka sahneydi.Ama gene kaçirildi:( Bayan S naptı neden yaptın? Ne olacak ona? :bağır:

Bölümün bombası erkek klonlar oldu😱 Erkek klonda çiftlikteki adam oldu:T: başkasını bulamamişlar gibi:( Helena'ya klon sevgili yaraşirdi hani:A

Rachael'in küçüklüğü yani klonların küçüklüğünü canlı kanlı bize gösterdiler.Sarah cok şanslı kendi küçüklüğüyle tanişti:F

Diziye bu bölüm 10/10 vericem:X Bilim-kurgusu da arttı dizinin.Tatiana'nın oyunculguna diyecek bişey yok zaten.

Dizide en sevdiğim yerler karşilikli sahneler biliyorsunuz.O çekim konusuna çok merak ediyorum. Dizin en güzel özel yerinin kamera arkasını da burda paylaşayım :X

Bu da o şarkı